Windows 11

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

Ekz0rcyst: 14.05.2025 00:24будувати СВОЮ позицію на основі досвіду 5-10 річної давнини не варто
Я всегда на свой новый более-менее актуальный ПК ставил для теста Линукс - ставится, вроде работает. До первого обновления из репозитория.... :laugh: В нём надо "плавать", понимать все тонкости и быть максимальным задротом, чтобы привести систему до удобоваримого состояния. В Винде даже домохозяйка сможет сама всё установить, обновить и пользоваться. Без этих ваших "sudo". :-P И за эти десятилетия ничего не изменилось. Комментатор выше всё рассказал. С деталями, которые даже я не понимаю, ибо в Линуксе не специалист и для меня это тёмный лес. Повторюсь - речь именно за актуальные ПК, а не древние мамонты, под которые спустя десятилетия усердных трудов "красноглазиков" допилили ОС до чего-то более-менее работающего. Да и то с оговорками.
ruslan23
Member

Ekz0rcyst: 14.05.2025 00:24Звичайно є складнощі, а де їх немає?
на вінді\мак

тут ніби тема він11 ане лінкус vs windows. Я вже мовчу про те, що збірок повно з тим чи іншим рівнем убогості але чомусь дискусія ведеться не "збірка ХХХ = краще\нормальна\без проблем" а в цілому "Лінкус" що не є вірно, бо реальність така, що лише деякі збірки придатні до повсякдевного (безпроблемного на скільки це можливо для лінкуса) використання тому завжди залишаться нішевими і це тупо факт і я не розумиію що тут обговорювати. Як було 5-10 років копання в консолі на кожен чих і проблеми починаючи від підтримки софта\дров\пристроїв так все і є (якщо тільки не користуватись софтом 5-10 річної давнини), сьогодні збірка є - завтра вже нема, бо її закинули. Подобається постійний компроміс і нові челенджі - ок, але не треба розповідати, що різниці немає і все ідеально, бо це не правда.

p.s. у кожного своя професія і якщо Ви не заробляєте гроші "копанням в консолі" то це називається звичайним задротством нікому не потрібним а не "знаннями".
Васильович
Member

ruslan23: 14.05.2025 04:52на вінді\мак
Йов, перше квітня давно минуло ;)
P.S. Пишу з macOS.
ruslan23
Member

Васильович: 14.05.2025 12:48
ruslan23: 14.05.2025 04:52на вінді\мак
Йов, перше квітня давно минуло ;)
P.S. Пишу з macOS.
все пізнаєтсья в порівнянні.