Новости
Последние статьи и обзоры
Комп самовільно включається
-
alumem
Member
я б уже винду с нуля поставил что бы полностю исключить програмный конфликт чего либо)
-
Striker
Member
А що там треба дивитися?Reshacker: ↑ 07.05.2025 21:33до речі що пише в Event Viewer?
-
Reshacker
Member
Коли вмикається що пише в журналі (журнали віндовс/система)? Також коли вимикається передивитись що там,чи немає помилок.Маю на увазі що записує коли замість вимкнення повторний запуск?Striker: ↑ 07.05.2025 21:56А що там треба дивитися?Reshacker: ↑ 07.05.2025 21:33до речі що пише в Event Viewer?
-
Sploit
Member
Striker
- спойлер
-
acm_fan
HWBOT OC Team
После отключения ПК драйверы уже не работают. Ваш КО.Striker: ↑ 07.05.2025 07:01Але я все ж грішу на криві дрова Радеону
Вариантов что можно сделать просто тонны и без новой системы.Striker: ↑ 07.05.2025 07:01тут вже нічого не зробиш, крім як повністю нову систему і сподіватися, що воно буде нормально працювати
Есть другой монитор / телевизор? Любой, лишь бы картинку показал? В мониторе у Вас USB хаб есть и / или звук? (Профиль просто пустойStriker: ↑ 07.05.2025 21:25Цей Радеон якийсь проклятий. В мене навіть Asus DisplayWidget Center перестав нормально працювати.
Вам нужна любая загрузочная ОС (с флешки). Это исключит проблемы венды / драйверов / настроек любой степени.
-
Striker
Member
Саме на цій материнці із Радеоном у когось також була бідося.
Ще брат десь знаходив, що була проблема в зв'язці Монітор-Відеокарта, чуваку помогло переключення в інший порт на відеокарті. Мені не допомогло.

Якось може впливати? Чого ж на Нвідіа не впливає?
Спробував ще, замість ДП включив через HDMI - не допомогло.
https://www.reddit.com/r/techsupport/co ... ain/?tl=ruУ меня та же проблема. Я выяснил, что проблема исчезает, когда я вынимаю видеокарту. У меня RX 7600 с блоком питания Thermaltake Toughpower 650W, материнка Gigabyte H510M H. Кто-нибудь знает, как это дeрьмо решить?
Ще брат десь знаходив, що була проблема в зв'язці Монітор-Відеокарта, чуваку помогло переключення в інший порт на відеокарті. Мені не допомогло.
Так, є інший. В новому моніку є вихід під навушники і тайп с.acm_fan: ↑ 07.05.2025 23:01Есть другой монитор / телевизор? Любой, лишь бы картинку показал? В мониторе у Вас USB хаб есть и / или звук?
Якось може впливати? Чого ж на Нвідіа не впливає?
Спробував ще, замість ДП включив через HDMI - не допомогло.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Да, гипотетически. Хаб активный + монитор работает = подаёт сигнал на ПК и добрый день (это чисто фантазия). Но проверить на другом телевизоре / мониторе (простом, без USB и прочих дел) обстановку стоит.Striker: ↑ 07.05.2025 23:11Якось може впливати?
Хотя сперва проще с флешки загрузиться, но то уже Вам решать.
-
Striker
Member
Закінчилася епопея з самозавантаженням після того, як встановив нову материнку проц і оперативку. Вчора зібрав, встановив всі оновлення, включив і виключив 3 рази - жодних проблем. Просто якась несумісність нової відеокарти зі старою мамкою. Видихнув з полегшенням.
-
Volodya811
Member
Вітаю! А на що поміняли систему на базі H510 11400?Striker: ↑ 14.05.2025 10:10 Закінчилася епопея з самозавантаженням після того, як встановив нову материнку проц і оперативку. Вчора зібрав, встановив всі оновлення, включив і виключив 3 рази - жодних проблем. Просто якась несумісність нової відеокарти зі старою мамкою. Видихнув з полегшенням.
-
Striker
Member
Ryzen 7700, b850 tomahawk, kingston 6000 cl30.Volodya811: ↑ 14.05.2025 10:29Вітаю! А на що поміняли систему на базі H510 11400?
-
SieG
Member
Я удивлен что никто не писал, но сейчас не актуально, но если есть возможность попробуй полазить в настройках биоса во всех вкладках связаных с "power", плюс подключение вентиляторов и сего остального в материнку, например во многих делл материнках всегда стоит включение автовключение, а на т3500 был прикол что эта вкладка не работала вообще, до тех пор пока не обновлял биос до определенной версии.
-
oh_boy
Member
Продажа минулого комплекту очікується?Striker: ↑ 14.05.2025 11:11Ryzen 7700, b850 tomahawk, kingston 6000 cl30.Volodya811: ↑ 14.05.2025 10:29Вітаю! А на що поміняли систему на базі H510 11400?
-
Striker
Member
Так, через пару днів виставлю на olx. Тут не продавав, не знаю. Ще гарантії півроку чи менше року на проц, мамку, БЖ Vinga 700 Вт, на оперативу там ще багато років.oh_boy: ↑ 14.05.2025 12:07Продажа минулого комплекту очікується?
-
oh_boy
Member
del