Відеокарта GeForce RTX 5060 залишиться без оглядів у день релізу

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Геральт: 09.05.2025 17:06
Vlaad13: 09.05.2025 16:51 Та люди купили 4060 - бо в них грошей немає.
Люди, які не мають грошей, купують б/в. А там для 4060 конкурентів повно.
Не всі хочуть/можуть купити бв карту.
Також напевно пан не замислюється над тим звідки беруться БВ карти :laugh:
Alligator
Member

Enjthesilence: 09.05.2025 17:09ага, а бв карти просто так з'являються на олх, хто ж купляє ті бюджетні карти?
Любителі готових ПК з магазинів :gigi:
Хоча чесно кажучи я давно не бачив системників в оффлайн продажі.
Геральт
Member

Vlaad13: 09.05.2025 17:18 Також напевно пан не замислюється над тим звідки беруться БВ карти :laugh:
А от дійсно, звідки беруться б/в 4060? Карті 2 рочки і вже скисла, виходить. Чи то люди, які не мають грошей, хочуть на 5070 грейдитись?
Цікаво.
ДядяСаша
Member

Оце тут і нагатили.
5060 то таке.
Мені оце цікаво, що там в 5050 буде, бо це якраз мій рівень як споживача.
Може 6600 в порівнянні з 5050 ще огого, бімба з 8ГБ! :laugh:
Vlaad13
Member

Геральт: 09.05.2025 17:27
Vlaad13: 09.05.2025 17:18 Також напевно пан не замислюється над тим звідки беруться БВ карти :laugh:
А от дійсно, звідки беруться б/в 4060? Карті 2 рочки і вже скисла, виходить. Чи то люди, які не мають грошей, хочуть на 5070 грейдитись?
Цікаво.
Добре - ще одне до вас запитання, чи можна купити БВ картку на олх зі розстрочкою на 10 місяців?
А ось 4060 можна - бо знов ж таки у людей немає грошей, але ви це не можете зрозуміти :banghead:
Геральт
Member

Vlaad13
А справді, не можу. Бо якщо є гроші на кредит ( з переплатою), то можа ті 8міс без 4060 і обійтись. А якщо б/у розглянути, то потерпіти умовно 4міс і взяти ту омріяну 4060 без всяких кредитів.
Ну, але кожен сам собі господар.
Enjthesilence
Member

Геральт: 09.05.2025 17:48 Vlaad13
А справді, не можу. Бо якщо є гроші на кредит ( з переплатою), то можа ті 8міс без 4060 і обійтись. А якщо б/у розглянути, то потерпіти умовно 4міс і взяти ту омріяну 4060 без всяких кредитів.
Ну, але кожен сам собі господар.
а кредит існує лише з переплатою? про "оплату частинами" пан гервант не чув, хоча ні, чув просто так незручно в цей момент
бв ринок гпу - це для хоч мало-мальськи ентузіастів, норміс для кски чи доки2, який не розбирається в залізі не буде цього робити щоб купити гпу з рук, то нереально мізерний відсоток купляє бв залізо, всі інші беруть нове на гарантії, що є в цей момент в магазині і підходить під їх бюджет, а якщо важко з бюджетом бере в "кредит", так. що тут важко зрозуміти? і генії, карти на олх з'являються бо їх купили в магазині, уявляєте?
Последний раз редактировалось Enjthesilence 09.05.2025 17:57, всего редактировалось 2 раза.
Ektalion
Member

На OLX деякі частина продавців може продавати в кредит , але покоління пепсі не в курсі , буває :dontknow:
Геральт
Member

Перше, що трапилось:
https://hard.rozetka.com.ua/ua/asus-dua ... 414998562/
9 платежів по 1753.
На лоху вони десь від 9к. Ітого, замість мати вже за 16к, можна 4міс відкладати по 2к і на 5й взяти пракично те саме. Карти свіжі, не жручі, вбити треба постаратись. Можна брати тут в перевірених, якщо на лоху лячно.
І от він, не має грошей, але готовий переплатити 6-7к. Це таки за межами мого розуміння.
Enjthesilence
Member

Геральт: 09.05.2025 18:00 Перше, що трапилось:
9 платежів по 1753.
На лоху вони десь від 9к. Ітого, замість мати вже за 16к, можна 4міс відкладати по 2к і на 5й взяти практчино те саме. Карти свіжі, не жручі, вбити треба постаратись. Можна брати тут в перевірених, якщо на лоху лячно.
І от він, не має грошей, але готовий переплатити 6-7к. Це таки за межами мого розуміння.
ля, ну геній думки, дійсно
за межами твого розуміння порівнювати карту "тут і зараз НОВУ НА ГАРАНТІЇ" з "бв картою з олх на яку треба збирати 4-5 місяців". так ти дійсно якір конкретний. а ще уяви собі, мас покупець не знає про барахолку на ос.юа.
я розумію, що такі розумники як ти купляючи бв гпу розповідають всім які вони розумні, що зекономили пару гривень, а от коли діло доходить до гарантії схемка вже щось не працює, еге ж. тож геній не розуміє, що бв карту бажано як мінімум обслужити на рівні заміни термопасти, перевірити її у стресстестах і тд, але свято дає поради економити пару гривнів і ризикнути нубчикам купити бв залізку, харош. :up:
Shtopor
Member

Ну з б.в. тут складніше. Часто беруть хай енди минулих/позаминулих поколінь, поки їх минулі власники далі апгрейдяться на топи/пред-топи.
І в людини є вибір, купити нову 4060Ti/5060, чи б.в. 3080(Ti). Часто можна знайти б.в. 3080(Ti), але ще на гарантїі. Якщо блок живлення/корпус дозволяє і фреймген/РТ ультра не сильно цікавить - то ймовірно краще буде 3080(Ti).
Тобто якщо у тебе не безліч грошей, щоб узяти 4080/4090 чи 5080/5090, то завжди є вибір - новий лоу/мідл або старий хай енд, але з певними ризиками. Як з автомобілями.
Последний раз редактировалось Shtopor 09.05.2025 18:45, всего редактировалось 1 раз.
Alligator
Member

Enjthesilence: 09.05.2025 18:08
9 платежів по 1753.
На лоху вони десь від 9к. Ітого, замість мати вже за 16к, можна 4міс відкладати по 2к і на 5й взяти практчино те саме. Карти свіжі, не жручі, вбити треба постаратись. Можна брати тут в перевірених, якщо на лоху лячно.
за межами твого розуміння порівнювати карту "тут і зараз НОВУ НА ГАРАНТІЇ" з "бв картою з олх на яку треба збирати 4-5 місяців". так ти дійсно якір конкретний. а ще уяви собі, мас покупець не знає про барахолку на ос.юа.
я розумію, що такі розумники як ти купляючи бв гпу розповідають всім які вони розумні, що зекономили пару гривень, а от коли діло доходить до гарантії схемка вже щось не працює, еге ж. тож геній не розуміє, що бв карту бажано як мінімум обслужити на рівні заміни термопасти, перевірити її у стресстестах і тд, але свято дає поради економити пару гривнів і ризикнути нубчикам купити бв залізку, харош. :up:
І саме тому від продакт плейcів типу розетки до конкретних магазинів як телемар все завалено відеокартами зі статусом "відновлена магазином", "гарантія 14 днів" і т.д. не кажучи вже про відновлені з заводу чи як модно "refurbished"? :rotate:
Vlaad13
Member

9 платежів по 1753.
На лоху вони десь від 9к. Ітого, замість мати вже за 16к, можна 4міс відкладати по 2к і на 5й взяти пракично те саме. Карти свіжі, не жручі, вбити треба постаратись. Можна брати тут в перевірених, якщо на лоху лячно.
так людина переплачує за те що не може сплатити всю сумму відразу - тому що грошей нема і сидіти ще 10 місяців без карти нехоче. Вам так складно це зрозуміти?

Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
Alligator: 09.05.2025 18:42

І саме тому від продакт плейcів типу розетки до конкретних магазинів як телемар все завалено відеокартами зі статусом "відновлена магазином", "гарантія 14 днів" і т.д. не кажучи вже про відновлені з заводу чи як модно "refurbished"? :rotate:
на телемарті жодного рефабу 4060 немає (на Розетці також)
є 4060 зі знижкою зі слідами використання - гарантія там 3 роки
хоч би інфу спочатку перевірили перед тим як писати :dontknow:
Alligator
Member

Vlaad13: 09.05.2025 18:43 так людина переплачує за те що не може сплатити всю сумму відразу - тому що грошей нема і сидіти ще 10 місяців без карти нехоче. Вам так складно це зрозуміти?
Наче відеокарта не є товаром першої необхідності, я просто чесно не можу придумати категорію людей яким конче необхідна 4060 тут та зараз і немає можливості відкласти на неї 3-4 місяці? :-/
Enjthesilence
Member

Alligator: 09.05.2025 18:42

а на "refurbished?" не дають гарантію? чи її повернути неможливо протягом 14 днів? навіть це і бв карта з олх різні речі.
byaka
Member

Щось 8gb все не вмирає :D rx7700 навiть 12gb недопомогло, а для rtx3070 її широка шина пам'яті теж незарiшала B-)
Короче купуйте rtx4060ti поки запаси не закiнчились ! :super:
Вложения
77.jpg
Последний раз редактировалось byaka 09.05.2025 18:53, всего редактировалось 4 раза.
divinity
Member

9 платежів по 1753.
і давно свіжа, не вбита 4060 за 9к?

тут варіант, коли не має грошей і готовий переплатити 9к, бо карта прийде неробочою.

За 9к 4060 на місцевій барахолці не знайдеш, якщо взагалі знайдеш. Плюс порівнювати нове з невідомою картою - це як казати нашо працювати, можна ж вкрасти, і швидше буде. Нє, ну логіка в тебе.
Alligator
Member

Vlaad13: 09.05.2025 18:46на телемарті жодного рефабу 4060 немає (на Розетці також)
є 4060 зі знижкою зі слідами використання - гарантія там 3 роки
хоч би інфу спочатку перевірили перед тим як писати
На 4060 світ закінчився? Вони недавно вийшли, їх вбити постаратись потрібно, а ось 3080 тільки такі й продають.
Відеокарта Gigabyte GeForce RTX 3080 Gaming OC 10240MB (GV-N3080GAMING OC-10GD) (Відновлено продавцем, 761407)
Відеокарта MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X PLUS OC 10240MB (RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC FR) LHR Factory Recertified
Відеокарта Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10240MB (NED3080019IA-132AA) LHR (Відновлено продавцем, 757823)
Відеокарта MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10240MB (RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G LHR FR) Factory Recertified
Відеокарта MSI GeForce RTX 3080 Ti GAMING X TRIO 12288MB (RTX 3080 Ti GAMING X TRIO 12G) (Відновлено продавцем, 763380)
Enjthesilence
Member

Alligator: 09.05.2025 18:49
Vlaad13: 09.05.2025 18:43 так людина переплачує за те що не може сплатити всю сумму відразу - тому що грошей нема і сидіти ще 10 місяців без карти нехоче. Вам так складно це зрозуміти?
Наче відеокарта не є товаром першої необхідності, я просто чесно не можу придумати категорію людей яким конче необхідна 4060 тут та зараз і немає можливості відкласти на неї 3-4 місяці? :-/
людина хоче купити собі карту, в неї є бюджет вона йде в магазин і купує. вона не порівнює минуле покоління, не дивиться бенчмарки, не шукає "живі" варіанти на олх, звичайно мова йде про більшість звичайних споживачів. саме через це такі "бюджетки" лідери на ринку. знову таки, не купить хтось карту - вона не з'явиться на олх, це важко зрозуміти? типу для цього потрібен якийсь рівень критичного мислення?
Alligator
Member

Enjthesilence
Enjthesilence: 09.05.2025 18:49а на "refurbished?" не дають гарантію? чи її повернути неможливо протягом 14 днів? навіть це і бв карта з олх різні речі.
Дають. 3 місяця. Але на нову 3 роки, різниця є.
Повернення 14 днів на любий товар в Україні окрім категорій їжі, ліків і т.д..
Ответить