Новости
Последние статьи и обзоры
Ноутбук з кращим охолодженням
-
exception
Junior
Доброго дня , порекомендуйте якісь "холодні" ігрові ноутбуки . Дякую
-
Rucha
Member
"Холодні ігрові ноутбуки" - це як "смажений лід".
-
AFU_power
Member
З таких щоб на загальному ринку то це леново легіони і доки, а щоб більш вузькоспеціальні, то клево і їх похідні зі змінними процами та карткамиexception: ↑ 07.05.2025 13:50 Доброго дня , порекомендуйте якісь "холодні" ігрові ноутбуки . Дякую
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
це так шоб не бути голо-словнимexception: ↑ 07.05.2025 13:50Доброго дня , порекомендуйте якісь "холодні" ігрові ноутбуки . Дякую
- спойлер
- спойлер
- спойлер
-
anatolikostis
Member
exception
я вам гарантую, що на сервісах більше всього на ремонті саме легіонів та різноманіття асус рог.
якщо є якісь товсті лептопи на платформі клево с випаровувальною камерою, то це і є варіант "умовно-холодно-ігрового", але точно не компактного лептопа.
будь-який консьюмерський варіант відомого бренду з магазину треба розбирати, модернізувати, софтово твікати...бо воно все гріється до +90С out of box
я вам гарантую, що на сервісах більше всього на ремонті саме легіонів та різноманіття асус рог.
якщо є якісь товсті лептопи на платформі клево с випаровувальною камерою, то це і є варіант "умовно-холодно-ігрового", але точно не компактного лептопа.
будь-який консьюмерський варіант відомого бренду з магазину треба розбирати, модернізувати, софтово твікати...бо воно все гріється до +90С out of box
-
Service
Member
exception
Вам шашечки или ехать? Берите тот что нравится и не заморачиваетесь.
anatolikostis
Бред, в сервисе больше тех ноутов, ассортимент которых больше все представлен на рынке. Зайдите на тот же елмир и посмотрите количество ноутов лидер HP потом Асус Асер Леново, вот как представитель того самого сервиса могу сказать что пропорция захода в сервис примерно такая же.
Вам шашечки или ехать? Берите тот что нравится и не заморачиваетесь.
anatolikostis
Бред, в сервисе больше тех ноутов, ассортимент которых больше все представлен на рынке. Зайдите на тот же елмир и посмотрите количество ноутов лидер HP потом Асус Асер Леново, вот как представитель того самого сервиса могу сказать что пропорция захода в сервис примерно такая же.
-
anatolikostis
Member
Service
я вам про тенденции "игровых утюгов" на маленьких платах с неприкрытыми компонентами и огрехами в дизайне, а не про те, кто больше продает на "рынке для школ"
я вам про тенденции "игровых утюгов" на маленьких платах с неприкрытыми компонентами и огрехами в дизайне, а не про те, кто больше продает на "рынке для школ"
-
tablestikus
Member
А в продажі ще є оті ноути MSI з зовнішнім блоком водянки?
-
exception
Junior
Я теж про легіон чув що доволі гарне охолодження там , думаю брати напевно його 
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
то ви з Асусом переплуталиtablestikus: ↑ 07.05.2025 22:03А в продажі ще є оті ноути MSI з зовнішнім блоком водянки?
-
tablestikus
Member
Можливо. То вони ще є чи здулися?Lucas55: ↑ 07.05.2025 23:45то ви з Асусом переплуталиtablestikus: ↑ 07.05.2025 22:03А в продажі ще є оті ноути MSI з зовнішнім блоком водянки?
-
exception
Junior
Може хто має MSI Thin 15 з rtx 4050 ? Як вам ноутбук ?
-
Lucas55
Member
точно Не холодний-ігровийexception: ↑ 08.05.2025 20:14Може хто має MSI Thin 15 з rtx 4050 ? Як вам ноутбук ?
-
anatolikostis
Member
Lucas55
написав, пояснив, а він знов за рибу гроші.
купить знов щось тонке і потім буде трубки, не знімаючи СО, намагатися гнути і наносити ТІ.
люди нічому не вчаться і не мають навіть хисту зрозуміти.
написав, пояснив, а він знов за рибу гроші.
купить знов щось тонке і потім буде трубки, не знімаючи СО, намагатися гнути і наносити ТІ.
-
Lucas55
Member
То він мабуть дужки кріплення переплутав з теплотрубкками. Ну нічого буваєanatolikostis: ↑ 08.05.2025 23:07написав, пояснив, а він знов за рибу гроші.
- спойлер

-
exception
Junior
Там ті ноути по 100кLucas55: ↑ 07.05.2025 19:27це так шоб не бути голо-словнимexception: ↑ 07.05.2025 13:50Доброго дня , порекомендуйте якісь "холодні" ігрові ноутбуки . Дякую
- спойлер
- спойлер
- спойлер
-
Lucas55
Member
справа навіть не в тому, шо вони по 100 тис. Справа в тому - що їх більше не випускають. Таких ноутів більше немає, все. Тільки хіба шо б\у якщо знайдете. Там десь бачив одного GT76 за 50+ тис.exception: ↑ 09.05.2025 00:25Там ті ноути по 100к
Люди більше не хочуть великих, холодних ноутбуків. Люди хочуть тоненьких легеньких кілограмових, і щоб наклейка красива була 4090, або 5090 і все. Тому виробники дають їм те, що просять. Навіть Клево декілька років як почали зменшувати свої ДТР-и і поступово відмовлятися від них.
-
AFU_power
Member
Це якась мантра клево, зараз на ринку є достатньо ноутів, що в стоці здатні тримати 85° без плясок курв, бустів і тд. При тому вони здатні залишатись у відносно тонких корпусах. Мій профільний легіон в стоці тримає 80 градусів по процу і 85° гпу, що я вважаю для ноута цілком прийнятним, вважаючи, як деякі випускають ноути з троттлінгом з заводу, де проц жарить 95+ градусів. Після деяких тюнінгів мій може і менше, а якщо підняти оберти, то ще стане холодніше, тільки буде гучно, я його зараз тримаю в режимі 50вт проц і 115вт гпу, вистачає мощів і охлад здатен тримати це в руках без особливого шуму. Товстіші легіони впевнений можуть холодніше, як і всілякі елієнвейри та ще якісь гроби. Напевно тільки асус з його тонкими корпусами зроблений щоб справляютись з цим впритул. Що тут казати, навіть асер почав ставити хороші охлади в середні ноути, жаль з якістю корпусу поки не дотягуєLucas55: ↑ 09.05.2025 01:01справа навіть не в тому, шо вони по 100 тис. Справа в тому - що їх більше не випускають. Таких ноутів більше немає, все. Тільки хіба шо б\у якщо знайдете. Там десь бачив одного GT76 за 50+ тис.exception: ↑ 09.05.2025 00:25Там ті ноути по 100к
Люди більше не хочуть великих, холодних ноутбуків. Люди хочуть тоненьких легеньких кілограмових, і щоб наклейка красива була 4090, або 5090 і все. Тому виробники дають їм те, що просять. Навіть Клево декілька років як почали зменшувати свої ДТР-и і поступово відмовлятися від них.
-
exception
Junior
Дивлячись на тести в іграх то дозволі непогано. Я просто не готовий віддавати кілька тис $ за ноутбук, мені треба щось таке до 1к $Lucas55: ↑ 08.05.2025 22:47точно Не холодний-ігровийexception: ↑ 08.05.2025 20:14Може хто має MSI Thin 15 з rtx 4050 ? Як вам ноутбук ?Скоріше абсолютна протилежність
![]()
-
Lucas55
Member
то з цього і треба було починати. За 1 тис дол. на ринку ноутів хватає непоганих моделей. І мсі молодших початкових лінійок таких як (Thin, гф, крос, Cyborg, Катана, Браво,) Господиexception: ↑ 09.05.2025 09:12мені треба щось таке до 1к $
Про холодний можете забути, вони можуть бути теплими, гарячими, якими завгодно, але не холодними.