Пропоную обговорити Гра Prologue: Go Wayback! від творця PUBG проходить закрите тестування
На цей потяг Брендан вже запізнився. Я вже чесно кажучи втомився від усіх цих виживалок.
Последние статьи и обзоры
Новости
Гра Prologue: Go Wayback! від творця PUBG проходить закрите тестування
-
kairo
Member
-
OldGoodGames
Member
пісочниця типу майнкрафт з грфодрочем, і головне, як і в усіх подібних пісочницях-виживалок немає ніякої загальної мети або міссії заради чого саме грати?Загалом опис гри поки звучить дуже туманно і розпливчасто
проте як гучно звучить - від творця пубг

-
Nekros
Member
Prologue звучить як вступна частина до чогось. Можливо потім пушки додадуть 

-
waryag
Member
Наче ПАБГ не був кривим шматком лайнокоду, що вистрілив через вдалий концепт...
-
tornadox
Member
В принципі здається що я зрозумів головний задум гри, це пісочниця з ідеєю як потрапити з точки А в точку Б без фіксованої мапи місцевості, з ідеєю що кожне нове проходження буде унікальним, і гравці будуть отримувати новий досвід. Щось дуже нагадує що він надихнувася подвигами та мандрами відомого GeoWizard, мені таке дуже до вподоби. Хто не бачив, рекомендую.
Чи зможеш гра якимось чином відворити такі ж емоції? ну по відео я дуже в цьому сумніваюся.
1. Графіка доволі не реалістична, як і ПУБГ
2. Ліс і гори, дуже одноманітно. Можливо з часом зміниться.
3. Зараз виживалок настільки багато, що гра мусить справді запропонувати щось унікальне.
Подивимося що вийде взагалі.
Відправлено через 16 хвилин 20 секунд:
Чи зможеш гра якимось чином відворити такі ж емоції? ну по відео я дуже в цьому сумніваюся.
1. Графіка доволі не реалістична, як і ПУБГ

2. Ліс і гори, дуже одноманітно. Можливо з часом зміниться.
3. Зараз виживалок настільки багато, що гра мусить справді запропонувати щось унікальне.
Подивимося що вийде взагалі.
Відправлено через 16 хвилин 20 секунд:
Гордо звучить, проте перші роки PUBG це була просто катастрофа. Просто це було щось нове. І коли вийшли перші конкуренти у вигляді Apex, Warzone, Fortnite, Грін випустив багато негативу в їх сторону, ставлячи себе ніби як правовласника цього жанру, а те що сам по собі цей жанр старий і т.д., короче там багато темних сторін він мав, а і те що після критики він відійшов від розробки PUBG ще більше не додає впевненості що наступній "шедевр" не буде так само покинутий.
Дуже влучно, ну і проблеми з чітерами, це була перша змангальна гра для мене де чітив практично кожний.waryag: ↑ 08.05.2025 16:08Наче ПАБГ не був кривим шматком лайнокоду, що вистрілив через вдалий концепт...
-
daesz
Member
Це щось типу Firewatch буде?
-
tornadox
Member
В Firewatch був сюжет і загадку які потрібно було розгадати проходячи заскриптований світ. Там наскільки пригадую не йшлося про виживання. Тут це більше як симулятор як дійди з точки А в точку Б і правильно розрахувати припаси, сили. Наскільки це буде цікаво пройти в друге не знаю, але здається від творця ПАБГ особливих механік не варто очікувати. Звісно хотів би помилятися.daesz: ↑ 08.05.2025 20:08Це щось типу Firewatch буде?
-
daesz
Member
Зрозtornadox: ↑ 08.05.2025 20:22В Firewatch був сюжет і загадку які потрібно було розгадати проходячи заскриптований світ. Там наскільки пригадую не йшлося про виживання. Тут це більше як симулятор як дійди з точки А в точку Б і правильно розрахувати припаси, сили. Наскільки це буде цікаво пройти в друге не знаю, але здається від творця ПАБГ особливих механік не варто очікувати. Звісно хотів би помилятися.daesz: ↑ 08.05.2025 20:08Це щось типу Firewatch буде?

Я в файрвотч не грав, але дивився декілька відео на yt. По скрінах візуально мені він дуже схожим на нього здався

-
tornadox
Member
рекомендую раз пройтиdaesz: ↑ 08.05.2025 21:31Зроз
Я в файрвотч не грав, але дивився декілька відео на yt. По скрінах візуально мені він дуже схожим на нього здався

-
daesz
Member
Маю її у вішлісті в стімі вже якийсь час, але щось все руки не доходили купити на розпродажіtornadox: ↑ 08.05.2025 21:36рекомендую раз пройтиdaesz: ↑ 08.05.2025 21:31Зроз
Я в файрвотч не грав, але дивився декілька відео на yt. По скрінах візуально мені він дуже схожим на нього здався, перегравати мабуть її не варто, сюжет там лінійний, хоч і є різні варіанти діалогів, про те вони не впливають на фінал ніяк.

Візуально мені вона дуже подобається.
-
Hotspur
Member
симулятор пловця через Тису