рейтрейсинг там с первого кадра трейлера виденZzzz: ↑ 08.05.2025 12:19 Враховуючи ще й рейтрейсінг на останньому скріні, де відображаються тварини в воді.
Последние статьи и обзоры
Новости
Rockstar Games підтвердила, що другий трейлер Grand Theft Auto VI записаний на PlayStation 5
-
vsx
Member
-
Panasi
Member
Може воно і на краще, якщо 2 роки будуть переносити і оптимізувати на пк. Сумніваюсь, що теперішнє залізо потягне такий графоній - занадто висока деталізація всього і дуже багато рейтрейсінгу.NUN4AG: ↑ 08.05.2025 13:37В найкращому випадку ПК геймерам чекати GTA 6 6-12 місяців, в найгіршому - 2-2.5 роки (звучить якось неадекватно, але і таке може трапитись).
Кажуть, что на ps5 той ролик був записаний в 30 фпс 1440р з fsr. Але сумніваюсь, що ті 30 фпс будуть стабільні під час гри.
-
Voozy
Member
Можнт быть прийдётся купить Поошку чисто ради гта 5. В такое время живём - дай Бог до выхода дожить, не гоаоря уже о релизе на пк не знаю когда
-
corban_jum
Member
Непопулярна думка: реліз буде з PS6
-
vsx
Member
игра слишком дорогая чтобы ее через 2.5 года на пк выпускатьNUN4AG: ↑ 08.05.2025 13:37 В найкращому випадку ПК геймерам чекати GTA 6 6-12 місяців, в найгіршому - 2-2.5 роки (звучить якось неадекватно, але і таке може трапитись).
-
kairo
Member
ГТА5, півтора року.vsx: ↑ 08.05.2025 14:34игра слишком дорогая чтобы ее через 2.5 года на пк выпускатьNUN4AG: ↑ 08.05.2025 13:37 В найкращому випадку ПК геймерам чекати GTA 6 6-12 місяців, в найгіршому - 2-2.5 роки (звучить якось неадекватно, але і таке може трапитись).
-
Kashtan
Member
Фейнман бачу буде актуальний поки вийде гта6 на пк. 28-й рік.На Вера Рубін вже щось не так багато сподівань.
-
walkman3000
Member
чергові вологі мрії кріпакаEktalion: ↑ 08.05.2025 12:58на ПК буде така величезна різниця в якості від якої консольщики будуть ридати як побиті шльондри))

ти спочатку з хуангом розберись, революціонерRmsh88: ↑ 08.05.2025 12:58Соні відвалили немало за екслюзивність, інакше б народ порівнявши справедливо спитав - нашо нам це гівно (пс5, пс5про)

-
NUN4AG
Member
Якби нові консолі виходили в листопаді 26-го - на ПК GTA 6 100% вийшла б не раніше весни 27-го. Але це вікно в 1.5+ роки між релізом на PS5/Xbox SX та PS6/ Xbox (?) збільшує шанси на ПК порт в період з кінця 26-го по літо 27-го.vsx: ↑ 08.05.2025 14:34игра слишком дорогая чтобы ее через 2.5 года на пк выпускатьNUN4AG: ↑ 08.05.2025 13:37 В найкращому випадку ПК геймерам чекати GTA 6 6-12 місяців, в найгіршому - 2-2.5 роки (звучить якось неадекватно, але і таке може трапитись).
Але все-одно не здивуююся, якщо R* кине ПК-геймерів...
-
waryag
Member
+/- те ж саме. Тим більше, це мобільний зен2 з куцим кешем і низькою частотою.Zzzz: ↑ 08.05.2025 12:39Zen2 8\16, це некислий проц навіть зараз, далеко не те саме, що було у випадку калік ягуарів на попередніх консолях. Цього проца вистачить ще на довго, якщо розумно використовувати ресурси.
Саме так, це наркоманська боротьба з піратством. Але зараз їх піджимає жадібність - ГТАО потребує максимально великої аудиторії.kairo: ↑ 08.05.2025 13:19Як ви собі це уявляєте, що Соні відвалила бабло за "ексклюзивність" гри, яка вийде на Хбокс?))) Рокстари завжди випускали свої ігри із величезною затримкою на ПК. Вони історично не люблять дану платформу, не знаю, може колись побачили скільки разів їхні ігри з торрентів завантажили і тому на зло ПК гравцям роками не роблять порти.
Не здивуюся, якщо впхнуть в порт денуву.
-
Zzzz
Member
ага, канєш, ягуар в пс4 по флопсам був як Q6600waryag: ↑ 08.05.2025 15:43+/- те ж саме. Тим більше, це мобільний зен2 з куцим кешем і низькою частотою.Zzzz: ↑ 08.05.2025 12:39Zen2 8\16, це некислий проц навіть зараз, далеко не те саме, що було у випадку калік ягуарів на попередніх консолях. Цього проца вистачить ще на довго, якщо розумно використовувати ресурси.

Вже в момент вихода він застарів на 6 років.
Zen2 8\16 навіть з 8мб кеша, це доволі непоганий проц навіть зараз.
-
kairo
Member
Для мене ця впертість Rockstar — це якийсь прикол. Ринок давно змінився, із появою Steam рівень піратства суттєво впав, майже всі роблять одночасні релізи на консолі та ПК, але Rockstar, схоже, досі застрягли в світогляді 2005-го року, коли вважали, що все, що виходить на ПК, обов'язково піратитимуть. Тим більше, що вони в першу чергу заробляють на онлайні.waryag: ↑ 08.05.2025 15:43 Саме так, це наркоманська боротьба з піратством. Але зараз їх піджимає жадібність - ГТАО потребує максимально великої аудиторії.
Не здивуюся, якщо впхнуть в порт денуву.
-
waryag
Member
В момент виходу пастген консолей 4-ядерні атлони були непоганим варіантом для бюджетного геймінгу.Zzzz: ↑ 08.05.2025 16:39ага, канєш, ягуар в пс4 по флопсам був як Q6600
Він був сильно затиснутий по ТДП. На 30-35 Вт q6600 був би повільніше, та й типові і5 часів пс4 просіли би по продуктивності.Zzzz: ↑ 08.05.2025 16:39 ага, канєш, ягуар в пс4 по флопсам був як Q6600
-
N0il
Junior
Якщо вони робили на PS5 PRO то написали б що це була саме вона, а так ні, це просто ПС5. Я не думаю що вона буде на пс5 про хоч трохи краще. Вони потім зроблять розширене видання та продадуть вам гру ще раз. Це рокстар , не забувайте про це.Zzzz: ↑ 08.05.2025 12:19 Предлагаю обсудить Rockstar Games підтвердила, що другий трейлер Grand Theft Auto VI записаний на PlayStation 5
PS5 Pro, як я розумію. Інакше логічніше було би знімати на більш потужному Xbox.
Враховуючи ще й рейтрейсінг на останньому скріні, де відображаються тварини в воді.
Хоча можна пофанатзувати і подумати, що це нас просто привчили всякі всраті UE уніфіковані до надвисоких системних умов і витрачанню ресурсів просто на повітря,а роки на своєму движку змогли зробити краще всіх. Ну...будем надіятись![]()
Відправлено через 11 хвилин 19 секунд:
Ви схоже не дуже розумієтеся на економіці та маркетингу, справа в тому що в багатьох ( включаючи мене) є консолі та пк. Таким чином вони вас штовхають придбати спочатку на консолі цю гру. Через деякий час, коли ви вже типу трохи про неї забули. Ось вам версія на ПК з кращою графікою, та ви можете купити гру вдруге за повну ціну. Бо думаете собі, о , краща графіка. Та й грав я в неї вже давно, можу ще раз пройти. Це все про гроші, гроші, гроші. Та рахуючи що є такі слухи що в 27році може вийти нова консоль. Вони захочуть продати гру ще раз на нову консоль, може саме через це й затримка в виході гри на ринок. Можливо вони скоро отримають нові девкіти то ж не хочуть робити велику перерву між випусками версії гри що тримати хайп та гребти гроші, продаючи різні версії кожні декілька місяців.kairo: ↑ 08.05.2025 17:10 Для мене ця впертість Rockstar — це якийсь прикол. Ринок давно змінився, із появою Steam рівень піратства суттєво впав, майже всі роблять одночасні релізи на консолі та ПК, але Rockstar, схоже, досі застрягли в світогляді 2005-го року, коли вважали, що все, що виходить на ПК, обов'язково піратитимуть. Тим більше, що вони в першу чергу заробляють на онлайні.
-
kairo
Member
В мене освіта маркетолога. Сам підприємець У вас яка?)Ви схоже не дуже розумієтеся на економіці та маркетингу
Це який відсоток від загальної аудиторії? 5-10%?справа в тому що в багатьох ( включаючи мене) є консолі та пк.
Гроші всі рахують, і практично всі зараз роблять одночасні релізи на всіх платформах. Виключенням є внутрішні студії Соні та ті, із ким компанія підписала договір про ексклюзивність. ГТА6 не буде ексклюзивом Соні. Перепродати гру можна банально випустивши ремастер через пару років.Та й грав я в неї вже давно, можу ще раз пройти. Це все про гроші, гроші, гроші.
-
xIIImaL
Member
Знову срач
. Чекайте геймплейного трейлера , там усе стане на свої місця . І не в кращу сторону. Бо те, що показано на сьогодні - скриптові сцени, обрізані під гарне кінцо.

-
tornadox
Member
NUN4AG: ↑ 08.05.2025 13:37 В найкращому випадку ПК геймерам чекати GTA 6 6-12 місяців, в найгіршому - 2-2.5 роки (звучить якось неадекватно, але і таке може трапитись).

R* прекрасно розуміє свою аудиторію. Якщо порівнювати з консолями, то що ми маємо
1. заплатив за версію PS3/Xbox 360
2. заплатив за версію PS4/Xbox One
3. Заплатив за версію PS5/XSX
4. Платить щомісяця за можливість грати гта онлайн
5. ГТА+ вперше з'явилася на консолях, бо R* знає хто привик платити https://www.rockstargames.com/gta-plus/join
Що ми маємо на ПК
1. Один раз купив в 2015му
2. Отримав задарма в Epic Games
На ПК є модери які вертіли шарк карди і добавляють собі все через менюшку. Ну і ніхто не відміняв купівлю/продаж аккаунтів. Не знаю як на PS з цим. Але на боксі є обмеження. На ПК можна вертіти їх як хочеш.
То хто буде в пріоритеті для R*? Відповідь очевидна. ПК ринок вже буде нагрітий за цей рік і вони накинуться як голодні собаки. Особливо власники топових ПК.
-
Gold_Star
Member
І цього достатньо. А ще є можливість зловити пермабан за отримання чітерських грошей і плакав твій куплений за 200 грн акк з гташкою. Купиш ще один.tornadox: ↑ 09.05.2025 14:55На ПК є модери

-
tornadox
Member
було би дуже сумнівно що якщо вони повторять ті ж самі помилки, крім того в ГТА онлайн добавили античіт який точно буде в ГТА 6, і взагалі мені поки не зрозуміла доля онлайну з виходом гта 6. Можливо він вийде через 2-3 роки.Gold_Star: ↑ 09.05.2025 15:25 І цього достатньо. А ще є можливість зловити пермабан за отримання чітерських грошей і плакав твій куплений за 200 грн акк з гташкою. Купиш ще один.
Відправлено через 22 хвилини 34 секунди:
можливість цілком реальна, перевірено на власній шкірі. Плюс в них зараз така політика що будь яке порушення це ресет аккаунта + бан на 30 днів. Пермабан це за повторення. Апеляцію вони в принципі не хочуть розглядати.Gold_Star: ↑ 09.05.2025 15:25 А ще є можливість зловити пермабан за отримання чітерських грошей і плакав твій куплений за 200 грн акк з гташкою. Купиш ще один.