Оголошено дату виходу відеокарти GeForce RTX 5060

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

anatolikostis
То таке - от коли червоний чарівник відкриє двері до корпората, він вже не встигне не з чим стикнутись, ну ото так така реальність багато кому з них також не сподобається.
walkman3000
Member

Аціо: 07.05.2025 02:54Так от щоб контент споживати потрібен засіб не тільки для його створення а і споживання, (відеокарта) а якщо її немає або вона досить стара, контент ваш не споживатимуть, звідси маємо 2х ступневе рівняння в яке навіть собаки спроможні - ІТ індустрія залежна не тільки від продукту, а і від споживачів, і це я не тільки за ігри, фільми, мережа та ПЗ, медицина, освіта, армія.
для споживання консольного+мобільного ринку ігр, а це десь 3/4 від обсягу, не треба RTX. фільми, мережа та ПЗ, медицина, освіта, армія я навіть не знаю до чого тут. Є Еппл Сілікон, є Квадра та нові корпоративні рішення. Я теж хочу щоб було як на слайді 5070=4090 за 550$, але маємо шо маємо. Зараз ще обкатають нейронки і буде вже 7070=4090

Отправлено спустя 13 минут 55 секунд:
Аціо: 07.05.2025 13:28То таке - от коли червоний чарівник відкриє двері до корпората
Пани б'ються, а в кріпаків чуби тріщать :laugh:
Аціо
Member

walkman3000: 07.05.2025 13:58 Пани б'ються, а в кріпаків чуби тріщать :laugh:
Тут скоріше підійде - корпорати сваряться тільки тішаться.
anatolikostis
Member

MSI GeForce RTX 4080 16GB VENTUS 3X
40000 грн

EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
16500 грн
те саме відчуття, коли "корпорати сваряться", а користувач має "вибір" і на "щось впливає"
до речі, ці "корпорати, які сваряться", з нами зараз в одній кімнаті? :laugh:
спойлер
Изображение
ДядяСаша
Member

Не розумію, що Вам не подабається*, я за таку ціну в 2021 3050 купував!
anatolikostis
Member

ДядяСаша
судячі з агрегаторів, rtx4080super станом на зараз дорожче за rtx5080
ми ж цього чекали від корпорації зеленого бобра? :idea:
kairo
Member

Nekros: 07.05.2025 00:52
Impulse101: 07.05.2025 00:17 А за рахунок чого ми маємо побачити приріст, тим паче значний? Наче консолі ніколи не були рушієм прогресу в залізі. :think:
За рахунок того що, припустимо, нова ps6 за якісь 800-1000$ ушатає увесь пк геймінг якщо в неї буде 32ггб памʼяті з яких 20+ вона зможе виділяти під відеочип наприклад. Або просто новий рівень працездатності і тоді виробники залізла будуть змушені нарастити продуктивності :-P
Коли вийшла PS5, вона мала продуктивність на рівні 2070/3060. Із 16ГБ ВРАМ, ігри можуть використовувати ~12–13.5 ГБ. Наступна консоль скоріше за все буде вартувати 700-800 баксів, за 1000 в неї будуть великі проблеми із продажами. За такі гроші ніякі 32ГБ ВРАМ їй не світять. Xbox Series X вже має ціну 600 баксів(без податків), і це за залізо п'ятирічної давнини.
Nekros
Member

kairo: 07.05.2025 16:11
Наступна консоль скоріше за все буде вартувати 700-800 баксів, за 1000 в неї будуть великі проблеми із продажами. За такі гроші ніякі 32ГБ ВРАМ їй не світять. Xbox Series X вже має ціну 600 баксів(без податків), і це за залізо п'ятирічної давнини.
Ну не знаю. На старті продажів у ковідному дефіциті люди купляли пс5 за 1к$ і нічого, розліталася як гарячі пиріжки. Плюс відеопамьять не те що дорога, десь 40$ за 8ггб
Ответить