Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

Filabatya: 05.05.2025 14:37 головне пилюка, з вашим підходом робіть це після того як хату пропилесососете(пропорохотягаєте) там станок він ставиться в одному варіанті. це ж не жінка шо можна не туди попасти :lol:
Як скажите. :laugh:
Filabatya
Member

Доречі, обновився сьогодні с22+ до 15відра і 7ван юай. Все стало кругле.Як вам таке Сяомісти вже прикладаєте телефон до вуха а він не заблоковується в судомах під час розмови від того, який гнусмаС крутий телефон? а якщо серйозно останній рік обнови 22 лінійки в наступному році вже треба міняти на щось(може Алкатель)
тримаю Вас в курсі B-)
Последний раз редактировалось Filabatya 05.05.2025 14:53, всего редактировалось 1 раз.
snapdragon999
Member

Filabatya: 05.05.2025 14:48 Доречі, обновився сьогодні с22+ до 15відра і 7ван юай. Все стало кругле.Як вам таке Сяомісти вже прикладаєте телефон до вуха а він не заблоковується в судоргах під час розмови від того, який гнусмаС крутий телефон? а якщо серйозно останній рік обнови 22 лінійки в наступному році вже треба міняти на щось(може Алкатель)
тримаю Вас в курсі B-)
Переклади на зрозумілу мову
GreenMile
Member

Nikolayovich: 05.05.2025 14:15 Та вже замовив, мені сказали розміри його - 73х157 мм.
І на відео виглядає норм.
спойлер
изображение_viber_2025-05-05_14-12-48-597.jpg
Думаю, не таке ж чудо буде, її розміри - 70,5х155.
А для чого вам ця плівка на екрані взагалі? Зараз всякі горіла-гласи в телефонах 99 рівня, які набагато витриваліші і в рази твердіші ніж всі ті бронеплівки і різновиди скла разом узяті. Я от якось із телефона зняв плівку - так аж як прозрів від чіткості екрану, придивився - вона настільки рівномірно вкрита дрібненькими подряпинками і потрертостями була, що просто жах як паскудила якість зображення, що помітно було лише на контрасті сприйняття, коли її знімаєш. А, оскільки подряпинки накопичуються поступово, це просто не помічаєш із часом. Зі склом та сама ситуація, зняв з іншого телефону скло - і прямо як інший екран. З тих пір не юзаю ті плівки взагалі. Ну і плюс вже вище казали - олеофобне покриття іде лісом.
Просто ви той телефон все одно поміняєте раніше, ніж щось тому екрану зробиться, то для чого воно треба взагалі? ;)
7mindfields
Member

GreenMile: 06.05.2025 20:04
Nikolayovich: 05.05.2025 14:15 Та вже замовив, мені сказали розміри його - 73х157 мм.
І на відео виглядає норм.
спойлер
изображение_viber_2025-05-05_14-12-48-597.jpg
Думаю, не таке ж чудо буде, її розміри - 70,5х155.
А для чого вам ця плівка на екрані взагалі? Зараз всякі горіла-гласи в телефонах 99 рівня, які набагато витриваліші і в рази твердіші ніж всі ті бронеплівки і різновиди скла разом узяті. Я от якось із телефона зняв плівку - так аж як прозрів від чіткості екрану, придивився - вона настільки рівномірно вкрита дрібненькими подряпинками і потрертостями була, що просто жах як паскудила якість зображення, що помітно було лише на контрасті сприйняття, коли її знімаєш. А, оскільки подряпинки накопичуються поступово, це просто не помічаєш із часом. Зі склом та сама ситуація, зняв з іншого телефону скло - і прямо як інший екран. З тих пір не юзаю ті плівки взагалі. Ну і плюс вже вище казали - олеофобне покриття іде лісом.
Просто ви той телефон все одно поміняєте раніше, ніж щось тому екрану зробиться, то для чого воно треба взагалі? ;)
Треба просто нормальне скло клеїти, а не підвал за $1-2
GreenMile
Member

7mindfields: 06.05.2025 20:26
GreenMile: 06.05.2025 20:04 А для чого вам ця плівка на екрані взагалі? Зараз всякі горіла-гласи в телефонах 99 рівня, які набагато витриваліші і в рази твердіші ніж всі ті бронеплівки і різновиди скла разом узяті. Я от якось із телефона зняв плівку - так аж як прозрів від чіткості екрану, придивився - вона настільки рівномірно вкрита дрібненькими подряпинками і потрертостями була, що просто жах як паскудила якість зображення, що помітно було лише на контрасті сприйняття, коли її знімаєш. А, оскільки подряпинки накопичуються поступово, це просто не помічаєш із часом. Зі склом та сама ситуація, зняв з іншого телефону скло - і прямо як інший екран. З тих пір не юзаю ті плівки взагалі. Ну і плюс вже вище казали - олеофобне покриття іде лісом.
Хто б міг подумати. Ви мабуть зі свічкою стояли і бачили яке скло я клеїв? Ну то таке, можна приклади такого скла, у якого твердість за шаклою Мооса хоча б десь поряд з сучасною горілою, що штатно на смартах іде?
Особливо мене веселить наклеювання "захисних плівок" на сапфірове скло смарт-годинників :gigi:
7mindfields
Member

GreenMile: 06.05.2025 23:11
7mindfields: 06.05.2025 20:26
Хто б міг подумати. А можна приклади такого скла, у якого твердість за шаклою Мооса хоча б десь поряд з сучасною горілою, що штатно на смартах іде?
Особливо мене веселить наклеювання "захисних плівок" на сапфірове скло смарт-годинників :gigi:
Всі ці горили і сапфірове скло на телефонах не більше ніж маркетинг для таких, як ти. І тут байдуже, в епл також роками розповідають про сапфірове скло на камері, дуже сумніваюсь що в китайській мото захист екрану краще, scratches at level 6, with deeper grooves at level 7, як то каже дядько Джеррі.
Вибір ще залежить від форми екрану, можна розглянути щось типу spigen (з самого популярного), bodyguardz, zagg, якщо подешевше - jetech, esr
GreenMile
Member

7mindfields: 06.05.2025 23:42 Всі ці горили і сапфірове скло на телефонах не більше ніж маркетинг для таких, як ти.
А ок, ок, ясно. Ви мабуть із тих, хто пульти від ТВ досі в пакетики загортає.
7mindfields: 06.05.2025 23:42 про сапфірове скло на камері,
Може, краще було спочатку прочитати, що написано, перш ніж "дотепно" відповідати? Десь у мене в пості було про скло на камері? І до чого тут взагалі вона, якщо мова про екран була?
7mindfields: 06.05.2025 23:42дуже сумніваюсь що в китайській мото захист екрану краще, scratches at level 6, with deeper grooves at level 7, як то каже дядько Джеррі.
Ваші сумніви то ваша особиста думка, я спитав конкретні значення вимірів плівки і екрану, а не про якісь абстрактні "левели" від мемного чувака.
спойлер
Не могли по мото не проїхатись, ок, як щодо некитайського самснунга? Там теж гірше ніж у китайських плівок? :popcorn:
Последний раз редактировалось GreenMile 07.05.2025 10:14, всего редактировалось 2 раза.
Ozumat
Junior

GreenMile: 07.05.2025 10:02
7mindfields: 06.05.2025 23:42 Всі ці горили і сапфірове скло на телефонах не більше ніж маркетинг для таких, як ти.
А ок, ок, ясно. Ви мабуть із тих, хто пульти від ТВ досі в пакетики загортає.
7mindfields: 06.05.2025 23:42 про сапфірове скло на камері,
Може, краще було спочатку прочитати, що написано, перш ніж "дотепно" відповідати? Десь у мене в пості було про скло на камері? І до чого тут взагалі вона, якщо мова про екран була?
7mindfields: 06.05.2025 23:42дуже сумніваюсь що в китайській мото захист екрану краще, scratches at level 6, with deeper grooves at level 7, як то каже дядько Джеррі.
Ваші сумніви то ваша особиста думка, я спитав конкретні значення а не про якісь абстрактні "левели".
Не могли по мото не проїхатись, ок, як щодо некитайського самснунга? там теж гірше? :popcorn:
На дорогих защитных стеклах есть олеофобка.

По поводу рекламы: купил эпл вач ультра для «спортсменов и скалолазов титановый корпус, сапфировое стекло», упал с самоката и превратил часы в неликвид :( ради интереса даже гуглил и искал информацию на ютубе и подобные случаи (не так сильно стукнул их, что все стекло исцарапалось, и в корпусе появились вмятины), но везде восхваляют это чудо техники, мол и за 100 лет невозможно убить, не царапаются и тд и тп :lol:
GreenMile
Member

Ozumat: 07.05.2025 10:12 По поводу рекламы: купил эпл вач ультра для «спортсменов и скалолазов титановый корпус, сапфировое стекло», упал с самоката и превратил часы в неликвид :( ради интереса даже гуглил и искал информацию на ютубе и подобные случаи (не так сильно стукнул их, что все стекло исцарапалось, и в корпусе появились вмятины), но везде восхваляют это чудо техники, мол и за 100 лет невозможно убить, не царапаются и тд и тп :lol:
У мене десь років з 15 був звичайний механічний годинник з сапфіровим склом гамільтон філд. За чей час на ньому скло залишилось як нове, а металевий корпус був весь у вм'ятинках і пошарпаний.
Ваш приклад - це класичний анекдот про японську бензопилу і суворих сибірських мужиків. Можна невдало впасти і зламати що завгодно, чи ви вважаєте, що захисна плівка вас би врятувала в тій ситуації?
У мене друг з самокату впав і зламав руку в 2-х місцях, наприклад.

Відправлено через 27 хвилин 9 секунд:
Трохи погуглив, ось вам ваш дядько Джері™ і тест плівки від загг і телефона, кек. Хто кого має захищати в мене велике питання :gigi:

Последний раз редактировалось GreenMile 07.05.2025 10:58, всего редактировалось 1 раз.
7mindfields
Member

7mindfields: 06.05.2025 20:26 Треба просто нормальне скло клеїти
GreenMile: 07.05.2025 10:47 Трохи погуглив, ось вам ваш дядько Джері™ і тест плівки від загг і телефона, кек.
Типовий фанат gorilla glass :lol:
Последний раз редактировалось 7mindfields 07.05.2025 10:59, всего редактировалось 1 раз.
GreenMile
Member

7mindfields: 07.05.2025 10:58
Типовий фанат gorilla glass :lol:
Так покажіть будь ласка тест скла, якщо ви такий обізнаний? Вам важко?

Відправлено через 5 хвилин 11 секунд:
Ото, мабуть, тупі виробники смартів ставлять в телефони "горілу для лохів", а не топове скло від загг чи бодігардз :shuffle:

Тим часом, "нормальне скло" :gigi:
спойлер
Топовий фанат скла™ :-P
7mindfields
Member

GreenMile: 07.05.2025 11:09 Ото, мабуть, тупі виробники смартів ставлять в телефони "горілу для лохів", а не топове скло від загг чи бодігардз :shuffle:
Розумію що у деяких фанатів corning gorilla glass з критичним мисленням туго, якісне захисне скло це все ще розхідник на якийсь час, щоб захистити екран з gorilla glass(!!!) від механічних пошкоджень. Тобі важко це зрозуміти, бо ти із тих, хто на телефон за 30к (чи скільки там твій мото коштував) якщо і встановить скло, то обере з алі за 50грн (це ж скло, нащо платити більше), яке не має нормального олеофобного покриття, ще й грає всіма кольорами при зміні куту огляду екрану. Можеш на реддіті почитати відгуки про s24 ultra і «відсутність» подряпин на екрані
GreenMile
Member

7mindfields: 07.05.2025 11:40 Розумію що у деяких фанатів corning gorilla glass з критичним мисленням туго, захисне скло це розхідник на якийсь час, щоб захистити екран з gorilla glass(!!!) від механічних пошкоджень.
На який час, скільки ви плануєте той телефон використовувати, 20 років? Чи ви захисне скло раз на рік міняєте і за 5 років віддаєте за нього 40х5 = 200 баксів, ціну нового телефону? :rotate: Поясните свою "нефанатську" позицію? :shuffle: Віддати ціну нового телефону щоб захисти екран від кількох подряпин за життя? Це щось на богатому нефанатському, звісно ж :gigi:
Я купую телефон, який не дає інших опцій, аніж горіла глас - я "фанат і лох".
Ви купляєте захисне скло за 40 баксів, у якого собівартість 1 доллар за погонний метр, щоб захисти екран від двох подряпинок за весть строк його використання - ви нелох і людина з критичним мисленням. Зрозуміло :gigi:
7mindfields: 07.05.2025 11:40 Можеш на реддіті почитати відгуки про s24 ultra і «відсутність» подряпин на екрані
Нафіга мені ваш реддіт, якщо у мене є власний досвід з телефонами? У мене galaxy S8 був в юзі 4 роки (2017-2021) без будь-яких плівок. На ньому з його старим екраном може з десяток подряпинок є до моменту, як він втратив актуальність, можу зробити фото екрану, якщо хочете. Мото зараз в юзі 7 місяців подряпин поки нема зовсім. На фолді також нема. Що далі?

Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:
7mindfields: 07.05.2025 11:40 Тобі важко це зрозуміти, бо ти із тих, хто на телефон за 30к (чи скільки там твій мото коштував) якщо і встановить скло, то обере з алі за 50грн (це ж скло, нащо платити більше), яке не має нормального олеофобного покриття, ще й грає всіма кольорами при зміні куту огляду екрану.
Мені важко зрозуміти, навіщо на телефон взагалі щось клеїти, зважаючи на те, що середній строк життя телефону 3-5 років. Я захисне скло і плівки перестав купляти з 2017 року, бо не бачу більше в них жодного сенсу. Єдине де вони були виправдані - це на КПК з пластиковими стилусами і резистивними тачскрінами, там вони реально дряпались.
7mindfields
Member

GreenMile: 07.05.2025 12:01 Ви купляєте захисне скло за 40 баксів, у якого собівартість 1 доллар за погонний метр
Пруфів звісно не буде
GreenMile: 07.05.2025 12:01 Мото зараз в юзі 7 місяців подряпин поки нема зовсім. На фолді також нема. Що далі?
Тобто весь захист від подряпин сучасною технологією горіла глас будується на прохолодних історіях по типу, нащо мені s24 ultra, у мене є мото і фолд, і на них немає подряпин, зроз :lol:
GreenMile: 07.05.2025 12:04 резистивними тачскрінами
Дід молодість вирішив згадати, до чого тут горіла глас я так і не зрозумів
DuckRider
Member

7mindfields: 07.05.2025 12:14
GreenMile: 07.05.2025 12:01 Ви купляєте захисне скло за 40 баксів, у якого собівартість 1 доллар за погонний метр
Пруфів звісно не буде
GreenMile: 07.05.2025 12:01 Мото зараз в юзі 7 місяців подряпин поки нема зовсім. На фолді також нема. Що далі?
Тобто весь захист від подряпин сучасною технологією горіла глас будується на прохолодних історіях по типу, нащо мені s24 ultra, у мене є мото і фолд, і на них немає подряпин, зроз :lol:
GreenMile: 07.05.2025 12:04 резистивними тачскрінами
Горилла на сегодня от царапин не защищает. То олеофобка поцарапается, то горилла слишком мягкая.
GreenMile
Member

Пруфів звісно не буде
На вашому редіті почитайте, там є багато інфи на цю тему, гугл по ключовим словам screen protector і production cost.
7mindfields: 07.05.2025 12:14 Тобто весь захист від подряпин сучасною технологією горіла глас будується на прохолодних історіях по типу, нащо мені s24 ultra, у мене є мото і фолд, і на них немає подряпин, зроз :lol:
Шо ви мелете? Ще й в очі довбитесь, бо я написв, що С8 таки має подряпини, але їх за 4 роки стільки що взагалі пофік. Ви ж не міняєте захисне скло при першій подряпині, яка на ньому з'явилась? :shuffle: Я про те, що екрани сучасних смарітв давно забезпечують прийнятний рівень захисту в реальному юзі. Поки екран подряпається до стану, що буде заважати викристанню - він морально застаріває і ви вже новий купите. І ліпити на нього скло по 40 баксів - це маразм.
7mindfields: 07.05.2025 12:14 Дід молодість вирішив згадати, до чого тут горіла глас я так і не зрозумів
Шмаркач намагається перейти на особистості, але я так і не зрозумів нащо.

Так шо ви там, нефанат, як часто ви захисне скло по 40 баксів міняєте на телефоні за його життя? :-P

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
DuckRider: 07.05.2025 12:17
Пруфів звісно не буде

Горилла на сегодня от царапин не защищает. То олеофобка поцарапается, то горилла слишком мягкая.
Тобто на сьогодні гоірла гірша, ніж була 8 років тому? Окай (с) :gigi:
7mindfields
Member

GreenMile: 07.05.2025 12:32 Я про те, що екрани сучасних смарітв давно забезпечують прийнятний рівень захисту в реальному юзі.
Я вже втомився повторювати, але ні, не забезпечує. Продовжуй наводити в якості аргументів старий s8 і резистивні типи екранів, це точно допоможе екрану ігнорувати подряпини
GreenMile: 07.05.2025 12:32 На вашому редіті почитайте, там є багато інфи на цю тему, гугл по ключовим словам screen protector і production cost.
Не знайшов, буду вдячний за лінк
GreenMile
Member

7mindfields: 07.05.2025 12:48
GreenMile: 07.05.2025 12:32 Я про те, що екрани сучасних смарітв давно забезпечують прийнятний рівень захисту в реальному юзі.
Я вже втомився повторювати, але ні, не забезпечує. Продовжуй наводити в якості аргументів старий s8 і резистивні типи екранів, це точно допоможе екрану ігнорувати подряпини
Давайте простіше. Ну поклеїли ви скло, ну з'явились на ньому подряпини, які мали з'явитись на екрані телефону і які ваші дії - ви біжите його міняти на нове, чи юзаєте далі?
Варіант 1. Біжите міняти на нове. В такому випадку за життєвий цикл телефону ви на заміну скла витрачаєте вартість нового телефону. Маразм.
Варіант 2. Ви продовжуєте юзати скло з подряпиною, тобто ігноруєте подряпину на склі. В такому випадку - нафіга те скло потрібно, якщо ви з тим же успіхом цю подряпину можете ігнорувати і на екрані телефону? Нащо тоді скло? :shuffle:

От реально, я впевнений, що ви адекватна людина і не будете віддавати по 40 баксів за кожну нову подряпинку на захисному склі. То... нащо воно потрібно взагалі, якщо за 3 роки ви вже новий телефон купите?
Последний раз редактировалось GreenMile 07.05.2025 13:08, всего редактировалось 2 раза.
koteyjah
Member

7mindfields
Забезпечує, у мене всі телефони тільки перші кілька місяців в заводській плівці(якщо вона є) а далі - без. Всі дисплеї цілі, подряпини треба під кутами на сонці шукати. Телефони скоріше з ладу виходили, але може я охайний такий, що не ношу телефон в мішочку з піском. Навіть 8мирічний ЛГ В30+ досі в охайному стані працює у батька. One Plus 9RT два с половиною роки був без захисту - віддав матері - вона подумала що новий. Авжеж є умови використання - коли захист потрібен, але це не в мене, головне що б чехол виступав за екран.
Ответить