Гра Nightmare Frontier запропонує поєднання XCOM, Hunt: Showdown і Ктулху

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Гра Nightmare Frontier запропонує поєднання XCOM, Hunt: Showdown і Ктулху
Виглядає дуже цікаво. Зразу кинулось в очі, що можна штовхати суперників. Хотілось би якнайбільше свободи у прокачці персонажів і на глобальній карті (яку майже не показали, тому і не сильно сподіваюсь). В будь якому разі, буду слідкувати, дякую :beer:

Гра запуститься в Early Access, хто не любить ризикувати, тепер ви попереджені :gigi:
Alligator
Member

Прочитав замість Frontier - Fortnite і довго не міг зрозуміти до чого тут клутху. :lol:
tornadox
Member

XCOM (2) здається завжди був Extraction Shooter, просто тоді це так не називали, після виконання головної цілі, на карті спавнилися нові НПЦ і потрібно було раніше покинути карту. Давно грав, але пригадую що таке було.
daesz
Member

Загалом має бути цікаво, але вигляжає дуже ущербно. Особливо палітра кольорів, мб на прев'юшку хтось десатурейтнув випадково чи що..
Sanьka
Member

Дизайн гри щось не відрізняється різноманітністю.
Зброя теж якась однотипна, хоча навпаки повинні були б показати максимально різне.
Я люблю Хкомо подібні ігри, і навіть був би згоден на колона, але якби це був якісний клон.

Отправлено спустя 7 минут 21 секунду:
З і. Шкода, що ніхто не хоче зробити продовження УФО. Хто грав, той знає про режим розумної паузи.
Це додає драйву. І дуже подобалось що в УФО на завдання береш з собою всю необхідну снарягу.
Патрони, зброю, аптечки, гранати, стимулятори.
А рюкзаки не такі вже і великі (особливо у слабаків псіоніків).
Також розподіл вмінь но команді. Їх багато, і всі вони корисні.
daesz
Member

Sanьka: 07.05.2025 07:40 І дуже подобалось що в УФО на завдання береш з собою всю необхідну снарягу.
Щось типу даркест данж?
Sanьka
Member

daesz: 07.05.2025 07:42
Sanьka: 07.05.2025 07:40 І дуже подобалось що в УФО на завдання береш з собою всю необхідну снарягу.
Щось типу даркест данж?
Не грав даркест, не скажу
Але Уфо була дуже відома в свої часи.
Остання годна уфо то Афтеошок. Десь 2003року
daesz
Member

Sanьka: 07.05.2025 07:51 Але Уфо була дуже відома в свої часи.
Остання годна уфо то Афтеошок. Десь 2003року
Чув про неї, але особисто не грав :)
Sanьka: 07.05.2025 07:51 Не грав даркест, не скажу
Незнаю чи зрозумієте (по відео може бути не достатньо зрозуміло), але от :
спойлер
Sanьka
Member

Доречі однією з останніх Хкомо грою була Мутант щось там зеро.
І наче бойовка та ж, і анімації непогані, а гра особисто мені дуже швидко набридла, бо локації однотипні, інтерфейс не зручний і якийсь ....ніякий.
Та і сюжет таке собі.

Той же останній Вестланд я пройшов з задоволенням і не раз.

Отправлено спустя 2 минуты 12 секунд:
daesz: 07.05.2025 07:57Незнаю чи зрозумієте (по відео може бути не достатньо зрозуміло), але от :
Не, щось зовсім інше.
daesz
Member

Sanьka: 07.05.2025 08:05 Доречі однією з останніх Хкомо грою була Мутант щось там зеро.
Вона була реально обрубана після прелюдії/інтро :D
Я все думав вийде "основна гра", але через декілька років зрозумів що от той обрубок і був основною грою.
Sanьka
Member

daesz
Рекомендую спробувати УфотАфтершок.
Якщо не лякає старий графоній , і по суті відсутність сюжету, то буде доволі цікаво. Певний новий досвід. Режим розумної паузи це мікс реалтайму з покроковою бойовкою. Зроблено розумно. Але звісно є недоліки у самій грі, основний це якраз через дуже слабкий сюжет.

Отправлено спустя 8 минут 52 секунды:
Тобто ти спочатку маєш певний невеликий запас боєприпасів, щось перепадає з лута
Але воно не дуже хороше і швидко закінчується.
Тобі треба своє.
От і розробляєш. Спочатку тип зброї в лабах. Потім конкретну стволяку на заводі. А потім до того АК що розробив ще й патрони на іншому заводі. А бажано різних типів. І постійно тре виготовляти , бо постріляти хочеться.
А ще обвіси, підствольніки....

Окрім цього повно досліджено для броні (кожній расі свої окремі), прокачка персонажів то взагалі купа досліджень, і т.п.
Ответить