Microsoft анонсувала ноутбук Surface Laptop та планшет Surface Pro на базі Snapdragon X Plus

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Microsoft анонсувала ноутбук Surface Laptop та планшет Surface Pro на базі Snapdragon X Plus

чим більше АРМ - тим вища конкуренція, і тим краще для користувачів
Tyler
Member

шось трошки кал, не?
Inqizitor2022
Member

16 Гбайт оперативної пам’яті LPDDR5X та твердотіле сховище місткістю 256 або 512 Гбайт - Майкрософт тяжело больные на голову люди, думают, что сейчас 2014 год. Это какой-то позор (с).
Я бы понял 32-64 гига оперативки с возможностью замены планок на 128 или выше, диск в штате 2-4 тб с возможностью добавить второй диск.
Плюс непонятно, что с аккумулятором, Снап Х жрёт много.
Keyser Soze
Member

Використовується активна система охолодження.
:eek: :eek: :eek: :gigi: :lol: :lol: :lol:
yurius_r
Member

Навіть в планшеті на ARM 16GB. Хуанг, якого дідька?! :D
tornadox
Member

Tyler: 06.05.2025 19:18шось трошки кал, не?
трошки є, нічого не сказано про роботу від батареї, 16/256, на гривні $900 це 38к, чи буде він в нас за 38, сумніваюся, швидше 40-43к, в сусідній темі огляд Ацер Нітро 16/512 де можна і память до 32 розширити і ссд додатковий доставити на 2-4тб, і з нормальним процесором і з ігровою відеокартою і це все за 52к. Як на мене платити 40к за одноразований ноутбук для офісу, трішки дорого, додому такий би не взяв, через 5 років він стане сміттям. Я вже не говорю про проблеми зі сумісністю.
Якщо компанія такий купить для роботи - не відмовлюся.
cspp
Member

Сурфейсы шикарные в целом,но на снапдрагоне нафиг надо,у меня правда старенький четвертый,ну я и поновее юзал, но этот точно в пролете.
AFU_power
Member

Inqizitor2022: 06.05.2025 19:41 16 Гбайт оперативної пам’яті LPDDR5X та твердотіле сховище місткістю 256 або 512 Гбайт - Майкрософт тяжело больные на голову люди, думают, что сейчас 2014 год. Это какой-то позор (с).
Я бы понял 32-64 гига оперативки с возможностью замены планок на 128 или выше, диск в штате 2-4 тб с возможностью добавить второй диск.
Ніхто не змушує його юзати, те саме стосується маків від епли. Цей планшет розрахований на роботу з хмарними сервісами, а не для локального зберігання сімейного фото архіву з 1945 року
ruslan23
Member

Inqizitor2022: 06.05.2025 19:41 16 Гбайт оперативної пам’яті LPDDR5X та твердотіле сховище місткістю 256 або 512 Гбайт - Майкрософт тяжело больные на голову люди, думают, что сейчас 2014 год. Это какой-то позор (с).
і навіщо ультрабуку на снепі 32 і тимпаче 128гб оперативи "чи більше"?) чим її завантажити? теж саме що критикувати якийсь умовний болід Ф1 що у нього нема багажника і всього одне сидіння в порівнянні з тойотою універсалом. Бук звісно ніякий (через дисплей) але він для певної ніші створений і порівнювати треба в цій ніші з конкурентами.
tornadox
Member

ruslan23: 08.05.2025 11:48і навіщо ультрабуку на снепі 32 і тимпаче 128гб оперативи "чи більше"?) чим її завантажити? теж саме що критикувати якийсь умовний болід Ф1 що у нього нема багажника і всього одне сидіння в порівнянні з тойотою універсалом. Бук звісно ніякий (через дисплей) але він для певної ніші створений і порівнювати треба в цій ніші з конкурентами.
Ваше припущення базується на тому що якщо людина купує ультрабук то обов'язково має мати якийсь десктоп чи ігровий ноут, чи як? Якось безглуздо.
Дуже багато людей, особливо ті хто працюють в айті мають 1 ультрабук і це їх робочий і домашній пк.
В мене ультрабуки були досить довгий (майже 10 років) основним ПК і єдиним ПК. Перший був 8/256 в 2012му, а з 2016 16/512
Ответить