Опубліковано другий трейлер Grand Theft Auto VI

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Ось вона, єдина некстген гра за все покоління :super: Виглядає просто шикарно
Ozumat
Junior

Одному мне показалось что в этом трейлере нет ничего примечательного? :(
Hotspur
Member

Ozumat: 06.05.2025 20:04 Одному мне показалось что в этом трейлере нет ничего примечательного? :(
одному тобі
acm_fan
HWBOT OC Team

Первый трейлер был свежий, энергичный и... солнечный?
Второй трейлер про жирных (нет, я не про "лишний" вес, а именно про переевших еды людей), мусорный, тёмный и грязный. Да, GTA как бы про грязь, но Майами я тут не ощутил (нет, конечно же не могу сравнить с оригиналом). Как-то выглядит всё... казуально? Вот пожалуй главное отличие от первого трейлера - оказуалили всё, деталей меньше, больше светомузыки. Очень тухлый трейлер, но для тик-ток поколения именно такое и нужно, похоже :-/
Panasi
Member

Ну що ж, це самий високий рівень деталізації оточення, що був в комп'ютерних іграх. Якщо порівняти з ГТА 5, то напевно в 10 разів більше різних об'єктів і полігонів в кадрі. Зовнішність персонажів і анімації на голову вищі. Освітлення теж на висоті. Рокстар, як правило, не брешуть в трейлерах. Не уявляю, як звичайна ps5 таке потягне, скоріш всього буде тільки 30 фпс (з просадками), а 60 вже на наступне покоління. Якщо через 3 роки релізнеться на пк, потрібно буде готувати нове залізо.
P.S. Парочка головних героїв виглядають дуже круто, атмосфера флоріди теж дуже достовірна.
Последний раз редактировалось Panasi 06.05.2025 20:16, всего редактировалось 1 раз.
Gold_Star
Member

Panasi: 06.05.2025 20:14Якщо через 3 роки релізнеться на пк, потрібно буде готувати нове залізо.
Через 3 роки вже нове покоління консолів з'явиться, тому залізо теж прийдеться оновити.
Keyser Soze
Member

"Well, look who's back!" :gigi:
Nehrk
Member

Если учесть, что во всех трейлерах У R* графоуни хуже, чем в ПК версии игры, это будет бимба. Автомобили выглядят как с рендера вообще :eek:

И дай Бог не дадут даже прикоснуться к этому проекту криворучкам из грув стрит
proos
Member

vsx: 06.05.2025 19:11
xIIImaL: 06.05.2025 19:01 Картинка гарна кіношна бо продати треба . Тільки в самій грі такої картинки не буде
в трейлере нет ничего такого что не потянет текущее поколение консолей
Ага, особенно sка бокс :laugh:

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
acm_fan
Соглашусь с вами
Sanya94
Junior

acm_fan: 06.05.2025 20:10 Первый трейлер был свежий, энергичный и... солнечный?
Второй трейлер про жирных (нет, я не про "лишний" вес, а именно про переевших еды людей), мусорный, тёмный и грязный. Да, GTA как бы про грязь, но Майами я тут не ощутил (нет, конечно же не могу сравнить с оригиналом). Как-то выглядит всё... казуально? Вот пожалуй главное отличие от первого трейлера - оказуалили всё, деталей меньше, больше светомузыки. Очень тухлый трейлер, но для тик-ток поколения именно такое и нужно, похоже :-/
А де саме менше деталей? Чи може ми різні трейлери дивилися?
Zzzz
Member

vsx: 06.05.2025 19:11
xIIImaL: 06.05.2025 19:01 Картинка гарна кіношна бо продати треба . Тільки в самій грі такої картинки не буде
в трейлере нет ничего такого что не потянет текущее поколение консолей
тим часом gta 5 версія ps5 працює в 30 фпс якщо грати в режимі графіки...
Як я розумію, трейлер знятий на ps5 pro. А от власників звичайних ps5 може чекати сюрприз, щось типу алан вейк 2 в 720р :laugh:
vsx
Member

Zzzz: 06.05.2025 21:51 тим часом gta 5 версія ps5 працює в 30 фпс якщо грати в режимі графіки...
Як я розумію, трейлер знятий на ps5 pro. А от власників звичайних ps5 може чекати сюрприз, щось типу алан вейк 2 в 720р :laugh:
я не удивлюсь если там и gta iv идет в 30
MqM
Member

Графіка не вражає, але добротна. А от наповненість обєктами відчуваться значно вище, по освітленню відчутно краще
NUN4AG
Member

Весна 26-го - реліз на PS5/Xbox SX
Листопад 27-го - реліз на PS6/Xbox (?)
А ось коли на ПК вийде невідомо - разом з новим поколінням консолей, або ж пізніше ще на рік+ .
MqM
Member

n+gibat[]r: 06.05.2025 18:23 Ммм, вот что Трамп животворящий делает, уже не показывают ЛГБТ жирух тверкающих потной задницей? Таки верны были догадки что перенос из-за того что вырезают повесточку? :lol:
У вас шиза, це звичайні бодіпозитивні гетеросексуальні афроамериканки. Ви наче навіть фільмів не дивилися навіть з 80-90х. Ледь не більша половина американців має проблеми з зайвою вагою, ну давайте заперечемо реальність і всіх зробимо моделями на діеті :weep:
daesz
Member

Уххх, ще одна частина ГТА після третьої та вайс сіті, яку я не пройду дальше середини :D
xIIImaL
Member

MqM: 06.05.2025 23:33 Графіка не вражає, але добротна. А от наповненість обєктами відчуваться значно вище, по освітленню відчутно краще
Ще раз кажу, це не графіка :facepalm: . а скриптові сцени зняті кінематографічно для продаж. Графіку буде видно в геймплейному трейлері . і вангую шо там буде (чучуть краще гта5) ну тобто нічого осбливого в плані графіки .як це було завжди в іграх рокстар . бо Рокстар - це більше про сюжет
waryag
Member

NUN4AG: 06.05.2025 23:34 А ось коли на ПК вийде невідомо - разом з новим поколінням консолей, або ж пізніше ще на рік+ .
Наврд чи будуть довго тягнути - ГТАО сама себе не продасть.
Kashtan
Member

Давай рокстар, змусь мене обновити комп‘ютер через рік.
chipsy
Member

Читаю тут хейтерів, "графіка не дуже", "все вигрядає як гта5 тільки нові персонажі" і тд. Виникая тільке одне питання, ви в очі довбитесь? :lol:
Деталізація персонажів та оточення на недосяжному для жодної гри рівні, навіть КП2077 по деталізаціі персонажів курить...
Ответить