Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор телевизора
-
Sanьka
Member
vilio_
Бери q80d сірий за ці гроші.
Самий доступний самс з дірект підсвіткою.
Бери q80d сірий за ці гроші.
Самий доступний самс з дірект підсвіткою.
-
walkman3000
Member
Full-Array на 96Sanьka: ↑ 05.05.2025 16:40Самий доступний самс з дірект підсвіткою.
-
vilio_
Junior
Дуже подобається мінілед від сяомі. 4к дивитися просто вау. Супер насичений. Єдиний момент, чому зараз для себе обираю в кімнату не такий самий, те що апскелінг сд каналів і всяких мегого там гірший в порівнянні з самсунгом, а дома більше мегого буду дивитися (хоча бачу різниця лише 3к, тому можливо і на 65 за 31к подивлюсьwalkman3000: ↑ 05.05.2025 14:30 vilio_
тому, що ти тут вже реквестив щось до 30 і тобі пропонували і порівнювали цікаві пропозиції. Ок, купив мовчки сяому, вітаю, мабуть. Зараз приніс старий 50 Гц самсунг. Ну це ж було вже.подібної як який сяомі? але знаючи QC сяомі краще вже цей старий самсунг UE55DU8500vilio_: ↑ 04.05.2025 22:56В магазині не було де я купляв поідбної моделі самсунгтак ти полистай сторінки і подивись що тобі пропонували та іншим, за цей час нічого не змінилось, мабуть тільки ціна виросла. ціна цього самсунга до 15, там тільки плашка самсунг 2000, будь-який китаєць за ту ж ціну буде краще, як мінімум через те, що не потрібно змінювати регион і тізен. Якщо твій бюджет до 30 так ти і дивись щось за 30. Або сяому, до речі як вона ?vilio_: ↑ 04.05.2025 22:56бачив в живу модель, яку я назвав в порівннні за цю є ціну китайський кюлед чи лише на цифри орієнтуєшся?![]()
Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
взагалі про регіон не зрозумів. Нічого змінювати не потрібно, я ж офіційни розглядаю. А щодо китайців, то до 30к лише 655 тсл поки бачу, але він сірий біля 19к, офіційний біля 24к. Відповідно і дивлюсь на самсунг, так як не бачу, що ще можна взяти таке (крім мінілед сяомі, який вже в офісі )
Відправлено через 28 хвилин 57 секунд:
Доречі, ти пишеш цифри. А ти взагалі бачив в живу самсунг, навіть найдешевший і якийсь китаєць з кращими на бумазі параметрами?) Чисто на в живу порівнював?)walkman3000: ↑ 05.05.2025 18:36-Array на 96 зон у 65"
Відправлено через 4 хвилини 26 секунд:
Sanьka
Бачу твій відгук на хотлайні на цю модель)
Відправлено через 5 хвилин 30 секунд:
Sanьka
Доречі, які недолікі сірого? Я так розумію саме його ти брав. І в якому магазині брав? Мені правда 65 завеликий, буду на 55 модель дивитись
-
walkman3000
Member
ну з цього треба було починати. тоді бери ще один сяомі, раз цей тобі сподобався. на нормальний самсунг офіціал за 30000 не розраховуй, буде больно очам і гаманцю від 50Hz панелі UE55DU8500vilio_: ↑ 10.05.2025 15:30я ж офіційни розглядаю
давно це було але на едемтв була набагато краща якість ніж у мегого клонів. в провайдера немає безкоштовного IPTV у тарифі? нащо за мегого платитиvilio_: ↑ 10.05.2025 15:30апскелінг сд каналів і всяких мегого там гірший в порівнянні з самсунгом
Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
так, q80d непоганий, краще китайців з 300+ зонами підсвіткиvilio_: ↑ 10.05.2025 16:09Доречі, ти пишеш цифри. А ти взагалі бачив в живу самсунг, навіть найдешевший і якийсь китаєць з кращими на бумазі параметрами?) Чисто на в живу порівнював?)
-
vilio_
Junior
Дякую. Воля у мене, там є телебачення, але на мегого трохи більше спортивних каналів (сетанта тв, плюс бокс показують і т.д.). Ну і без різниці де іп тв, все одно апскалінг сд каналів і hd потрібен хорошийwalkman3000: ↑ 10.05.2025 16:51давно це було але на едемтв була набагато краща якість ніж у мегого клонів. в провайдера немає безкоштовного IPTV у тарифі? нащо за мегого платити
Щодо болять очі, то не чув не від кого. 50 герц. не замітити очами, адже майже всюди цей формат відображення
q80d розгляну, як варіант. В результаті сірий самсунг проти ксіомі мінілед. (але як писав, на ксімі звичайне телебачення мутновате, не так, що критично, але в самсунга там прям набагато краще) Просто не хочеться возитися з цими регіонами і т.д на сірих. Не знаю, які недоліки можуть вискочити. Плюс гарантії не має
-
heidfeld
Member
япы конечно жесткие, это вам не китайско-корейский мусор. что если включился, то все, тесты пройдены
- спойлер
-
Gold_Star
Member
heidfeld
Але ж їх виготовляють в Малайзії...
Але ж їх виготовляють в Малайзії...
-
strang
Member
китайско-корейский мусор. что если включился, то все, тесты пройдены
- спойлер
-
walkman3000
Member
50/60 герц панель це 'дешевий' тв, вин не повинен бути дорожчим 15000. всі непогані тв мають 100Hz+ нативні панелі. UE55DU8500 навіть за сіряка 19000 дорого, не кажучи про +50% за офіціала. Нащо вам 120Hz панель, спитаєте, якщо контенту немає? Так вона йде у базі у тв від 25000, за сіряка звісно. Платити за офіціала треба в окремих випадках де різниця ну 200$, в залежності від діагоналі. наприклад замість нового монітора я взяв 'офіціал' 42C4 у розетці за +5000 від сіряка, але наложка+доставка+можливий ризик отримання браку і знов усе по новому. не було б варіанта у розетці, тоді сірякvilio_: ↑ 11.05.2025 22:5450 герц. не замітити очами, адже майже всюди цей формат відображення
Бітрейт мабуть, я вже від шарингу відмовився багато років тому, але коли поривнював якість 1080p каналів з мегого і аналогами то це був жах, там мій щілд дуже старався, але едем на тв і мегого на тв навіть через щілд то велика різниця. з налаштуванням сяомі грались? може різкість скрутити? Я б почав з альтернативи волі, раніше давали безкоштовний день на тест едем тв, спробуйте на сяомі.vilio_: ↑ 11.05.2025 22:54Ну і без різниці де іп тв, все одно апскалінг сд каналів і hd потрібен хороший
Отправлено спустя 13 минут 16 секунд:
heidfeld
це реклама підставки-присоски
Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
оккитайско
корейский мусор
-
anatolikostis
Member
walkman3000
главное, что зарядка у него на телефон японская. даже две.
главное, что зарядка у него на телефон японская. даже две.
-
GDR
Member
Вже подешевшав до 26тис. в офіціалів. Є ціни від 23тис. Вбудований саундбар на 50Вт, процесор Chameleon Extreme 3.0 з підтримкою штучного інтелекту покращує практично будь-яке вхідне зображення, не аргумент? Останні Skyworth-и на ньому мають досить пристойну картинкуwalkman3000: ↑ 28.04.2025 18:22ERGO це DOOGEE у світі тв, 29 999,00 грн за ЦЕ, ви шо, здуріли?GDR: ↑ 28.04.2025 01:13 Хтось бачив вживу та слухав цього звіра ERGO MiniLED 55MQ90PRO? Кажуть, виготовлений на заводі та елементній базі Skyworth![]()
-
heidfeld
Member
да, такой мусор купить. нужно быть напрочь отбитым. интересно, он хоть год интенсивной эксплуатации отработает?GDR: ↑ 16.05.2025 00:03Вже подешевшав до 26тис. в офіціалів. Є ціни від 23тис. Вбудований саундбар на 50Вт, процесор Chameleon Extreme 3.0 з підтримкою штучного інтелекту покращує практично будь-яке вхідне зображення, не аргумент? Останні Skyworth-и на ньому мають досить пристойну картинку![]()
зато можно понтоваться что у меня минилэд
судя по фото из розетки, про калибровку они вообще не слышали https://rozetka.com.ua/ergo-55mq90pro/p ... /comments/
-
Sanьka
Member
vilio_
Недоліки неофа в відсутності укр/рус голосового пошуку, і гарантія через продавана (оф сервіс Самсунг поремонтувати можуть, але за гроші)
Тому краще обирати продаванів покрупніше і з високим рейтингом, хай і на пару тис у них дорожче.
Впринципі не такі страшні недоліки враховуючи майже 2 кратну різницю в ціні.
Офіціал я б не брав, за гроші офа Самс можна взяти лижу С4.
Недоліки неофа в відсутності укр/рус голосового пошуку, і гарантія через продавана (оф сервіс Самсунг поремонтувати можуть, але за гроші)
Тому краще обирати продаванів покрупніше і з високим рейтингом, хай і на пару тис у них дорожче.
Впринципі не такі страшні недоліки враховуючи майже 2 кратну різницю в ціні.
Офіціал я б не брав, за гроші офа Самс можна взяти лижу С4.
-
walkman3000
Member
самий старий тв в моїй колоді un55nu8000 просто переїде цього Skyworth-бомжа. Вбудованим звуком на 50ВтGDR: ↑ 16.05.2025 00:03Вбудований саундбар на 50Вт, процесор Chameleon Extreme 3.0 з підтримкою штучного інтелекту покращує практично будь-яке вхідне зображення, не аргумент?
у телевізорі можна здивувати тільки аудіофіла, якій усе життя мав пожовтівши від часу геніуси для пк. про AI смішно, про AI у тв ще смішніше, про AI у китайця в тв вже страшно. Якщо ти перейшов на цей ерго з кінескопа - нема питань. ще аргументи є?
це задовільна картинка. може у межах бренду вона і пристойна, але поза це типовий китайський кривий 'мінілед' на паперіОстанні Skyworth-и на ньому мають досить пристойну картинку
Отправлено спустя 4 минуты 18 секунд:
отзывы на розетке от работяг как отдельный вид искусстваheidfeld: ↑ 16.05.2025 07:10судя по фото из розетки, про калибровку они вообще не слышали
-
MOD.ANDREWS
Member
GDR: ↑ 16.05.2025 00:03процесор Chameleon Extreme 3.0 з підтримкою штучного інтелекту покращує практично будь-яке вхідне зображення, не аргумент? Останні Skyworth-и на ньому мають досить пристойну картинку
-
anatolikostis
Member
думаете стоить ждать, пока G4 еще подешевеет или уже сразу G5 брать?
-
walkman3000
Member
G4 + саундбар, или соньку 95 если киноманanatolikostis: ↑ 16.05.2025 10:45 думаете стоить ждать, пока G4 еще подешевеет или уже сразу G5 брать?
-
anatolikostis
Member
walkman3000
детям для мультиков и ютуб. думаю саундбар как-нибудь потом. старая олед-лыжа уже зеленеет - 7 лет отработала
детям для мультиков и ютуб. думаю саундбар как-нибудь потом. старая олед-лыжа уже зеленеет - 7 лет отработала
-
Sanьka
Member
Подібні ТВ краще брати після попереднього перегляду. Зайдіть в якийсь ЕльдорадоФокстрот і подивіться його в різних режимах.anatolikostis: ↑ 16.05.2025 12:00детям для мультиков и ютуб.
Отправлено спустя 4 минуты 15 секунд:
І ще одне, подобається картинка чи ні це дуже суб'єктивно. Спробуйте самі і якщо подобається - купуйте. Не треба слухати "умніків" які знають як тобі треба дивитись телевізор і що тобі повинно сподобатись. Також треба розуміти що дуже часто більшість контенту для перегляду це ютуб, канали , а може навіть різні стрьомні сайти. Тому якщо ти не ультра кіноман де контент ідеальної якості, не запарюйся.
-
walkman3000
Member
С4, если не планируется в дальнейшем других сценариев. G4 поярче, что очевидно, можно переплатить лишние 400$. Все за серые. G5 для мультиков не вижу смысла, через условные 7 лет, если G4 на MLA доживетanatolikostis: ↑ 16.05.2025 12:00детям для мультиков и ютуб
Отправлено спустя 22 минуты 42 секунды:
для мультиків підійде навіть той ерго мінілед зSanьka: ↑ 16.05.2025 12:41Подібні ТВ краще брати після попереднього перегляду
Chameleon Extreme 3.0 з підтримкою штучного інтелекту![]()
слухати треба, не треба це розглядати якSanьka: ↑ 16.05.2025 12:41Не треба слухати "умніків" які знають як тобі треба дивитись телевізор і що тобі повинно сподобатись
як тобі треба дивитись телевізор і що тобі повинно сподобатись