Ну если бы это было так смешно, то амд не отреагировала бы. Правда?Mixx: ↑ 02.04.2025 09:55 Цей чоловік заспокоїться зі своїм недоспамом?)
Що не тема то перл... Всі горять, палають, мори якісь під'їхали, спасіті памагіті![]()
![]()
![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
AMD Ryzen 7 9800X3D горить на Asrock ?
-
diplo
Member
-
NST1983
Member
Да це мєстний шут, який перестав пити стабілізатори настрою (нормотиміки) раніше, ніж це було рекомендовано лікарем.diplo: ↑ 02.04.2025 15:40Ну если бы это было так смешно, то амд не отреагировала бы. Правда?Mixx: ↑ 02.04.2025 09:55 Цей чоловік заспокоїться зі своїм недоспамом?)
Що не тема то перл... Всі горять, палають, мори якісь під'їхали, спасіті памагіті![]()
![]()
![]()
-
NST1983
Member
https://www.reddit.com/r/ASRock/comment ... utm_term=1
От халепа, до сих пір палають... І вже на більш старих моделях.
Я вже почав думати поміняти на щось свою SRock B650 Pro RS (sAM5, AMD B650, PCI-Ex16)
Хоча я другий ПК не так активно юзаю
Я вже почав думати поміняти на щось свою SRock B650 Pro RS (sAM5, AMD B650, PCI-Ex16)
-
Donate
Member
PBO офай, да мінус 10-15% напевно продуктивності за те мамка не буде наярювати вольтажіNST1983: ↑ 05.05.2025 10:09 https://www.reddit.com/r/ASRock/comment ... utm_term=1
Я вже почав думати поміняти на щось свою SRock B650 Pro RS (sAM5, AMD B650, PCI-Ex16)![]()
-
NST1983
Member
Ryzen 9800X3D (PBO 128W/100A/160A) виставив. За замовчуванням 160W - водянка просто злітає в космос іногда - навіть в іграх, типа завантаження локацій, шейдери, і якісь кейси... Єпу як тут деякі генії казали "достатньо звичайного кулєра за 1500 грн для 9800X3D." клоуни 
-
Lorichic
Member
Может быть и хватило бы с другой МП, просто личный пример, один и тот же экземпляр 7800x3d с asrock подаёт на процессор 1.24v, asus 1.18v в нагрузке на все ядра в бенче Cpu-z, это в авто без каких либо настроек в биос, естественно на asrock выше температуры с одним и тем же охладом, оно конечно asrock хорошие делает платы на ам5, но это если нет с чем сравнить другим, каков смысл такой агресивной работы llc в случае с asrock мне не ведомоNST1983: ↑ 05.05.2025 11:20За замовчуванням 160W - водянка просто злітає в космос іногда - навіть в іграх, типа завантаження локацій, шейдери, і якісь кейси... Єпу як тут деякі генії казали "достатньо звичайного кулєра за 1500 грн для 9800X3D."
-
NST1983
Member
Да це полюбе щос АМД не договарює... Десь шляпу підсунули.
-
Аціо
Member
От дивний збіг на мою думку.
1 У Асрок є виробничі лінії у Китаї, Тайвані та В'єтнамі.
2 Все гаразд у них роками на процесорах АМД було.
3 Асрок оголошували що будуть переносити у інше місце лінії з Китаю.
4 Через буквально тиждень після оголошення з'являються проблеми.
Ні ну звісно то все збіг, бути такого ж не може адже Китайці не такі.
-
Vlaad13
Member
думаєш китайці пробралися в дім цього юзера та якось пошкодили його материнку?Аціо: ↑ 05.05.2025 13:03 От дивний збіг на мою думку.
-
Nutbar
Member
Мій 9800x3d десь місяць назад вмер. Пост на редіт:
https://www.reddit.com/r/ASRock/comment ... _one_down/
Вже замінив і проц і мамку. За процесор кошти повернули майже одразу як звернувся по гарантії (розетка), мамка ж була повністю жива. Іронія в тому, що я був одним з тих, хто писав що нема про що хвилюватись
Таке. Зараз поставив ідентичні налаштування вже на новій збірці, подивимось.
https://www.reddit.com/r/ASRock/comment ... _one_down/
Вже замінив і проц і мамку. За процесор кошти повернули майже одразу як звернувся по гарантії (розетка), мамка ж була повністю жива. Іронія в тому, що я був одним з тих, хто писав що нема про що хвилюватись
-
maxn
Member
Подскажите пжлста а как эти процы сгорают если они холодные и почти ничего не кушают по сравнению с 13700к\14700к ?
-
Nutbar
Member
maxn
Ніхто не каже, що вони саме горять. Причин виходу з ладу може бути багато, і не факт, що у всіх ця причина співпадає. Мій після смерті візуально був у відмінному стані, жодних ознак що щось не так.
Більшість схиляється до думки, що справа в завищених напругах, чи стрибках напруги. Але офіційних заяв не було, AMD і ASRock відмовчуються, не рахуючи пари спроб перекинути відповідальність одне на одного чи на користувача, який щось накришив в сокет.
Ніхто не каже, що вони саме горять. Причин виходу з ладу може бути багато, і не факт, що у всіх ця причина співпадає. Мій після смерті візуально був у відмінному стані, жодних ознак що щось не так.
Більшість схиляється до думки, що справа в завищених напругах, чи стрибках напруги. Але офіційних заяв не було, AMD і ASRock відмовчуються, не рахуючи пари спроб перекинути відповідальність одне на одного чи на користувача, який щось накришив в сокет.
-
shadowfiend10
Member
Чи є погорільці з 7ї серії?
-
Yurius
Member
7700+Asrock b850 pro rs все гуд 2 місяці, зараз 7800х3д вже місяць і теж без питань.shadowfiend10: ↑ 05.05.2025 14:29 Чи є погорільці з 7ї серії?
-
Donate
Member
Причины в вольтажах к примеру, который некоторые камни к примеру не тащат, 3д вроде как достаточно нежные нет?maxn: ↑ 05.05.2025 14:12 Подскажите пжлста а как эти процы сгорают если они холодные и почти ничего не кушают по сравнению с 13700к\14700к ?
Там за для турбобуста как правило АМД довольно существенно эти камни бустит...
Я у себя на 3600 выяснил что что бы с базовых 3,6, держать 4,2 на проц, мать поднимает вольтаж с 1.069v до 1,354v практически...
Буста от этого что-то в районе 10-12% зато геморроя... 60% увеличение потребления, +16-18 градусов на топовом воздухе ну и прыгающие вольтажи вплоть до 1,4 вольта
Ну т.е. буквально прогрев гоев на шекели
Или ты думал проблема была в потребление в интулях? А не в том что на камень кинули такое напряжение что он стал деградировать существенно быстрее того как думали на заводе?
-
Alex646
Member
Возможно, 3600 плохой попался. Голдовые версии держат 4200 на 1.18-1.22 в. Но это все пришлось руками делать.Donate: ↑ 05.05.2025 15:15 Я у себя на 3600 выяснил что что бы с базовых 3,6, держать 4,2 на проц, мать поднимает вольтаж с 1.069v до 1,354v практически...
Буста от этого что-то в районе 10-12% зато геморроя... 60% увеличение потребления, +16-18 градусов на топовом воздухе ну и прыгающие вольтажи вплоть до 1,4 вольта![]()
-
Donate
Member
Возможно, через меня прошли три штуки 3600 и все были +/- с таким гемороем, возможно новые ревизии лучше. Но я бы в целом наверное на любом ПК прямо с ходу открыл бы условный сайнбенч и просто проверил сколько профита даёт турбобуст относительно тех минусов который он делает. Скорее всего можно очень сильно разочароватьсяAlex646: ↑ 05.05.2025 15:23Возможно, 3600 плохой попался. Голдовые версии держат 4200 на 1.18-1.22 в. Но это все пришлось руками делать.Donate: ↑ 05.05.2025 15:15 Я у себя на 3600 выяснил что что бы с базовых 3,6, держать 4,2 на проц, мать поднимает вольтаж с 1.069v до 1,354v практически...
Буста от этого что-то в районе 10-12% зато геморроя... 60% увеличение потребления, +16-18 градусов на топовом воздухе ну и прыгающие вольтажи вплоть до 1,4 вольта![]()
У меня мамка асрок тоже лепила 1.4 в.
Но блогеры такой фигнёй заниматься не будут, как смотреть производителям в душу асус рог и водянку 360 уже тогда не купит ибо смысл
Последний раз редактировалось Donate 05.05.2025 15:35, всего редактировалось 1 раз.
-
AndP
Member
От чего была такая уверенность?Nutbar: ↑ 05.05.2025 13:57 Іронія в тому, що я був одним з тих, хто писав що нема про що хвилюватись![]()
-
Nutbar
Member
AndP
На той момент випадків було досить мало. Ну і класичне "у мене все аж бігом завелося і чудово працює".
На той момент випадків було досить мало. Ну і класичне "у мене все аж бігом завелося і чудово працює".
-
Аціо
Member
Ага ото виходить даремно я куму не вірив коли він мені розповідав що то Китайці йому у штани надзюрили доки він спав після вечірки, все збігається!Vlaad13: ↑ 05.05.2025 13:29думаєш китайці пробралися в дім цього юзера та якось пошкодили його материнку?Аціо: ↑ 05.05.2025 13:03 От дивний збіг на мою думку.
Ні ну звісно то все збіг, бути такого ж не може адже Китайці не такі.![]()