Всім привіт, хочу почути думки від тих хто має досвід метал\фазовий перехід.
у мене вже третій ноут на металі а текущий - ще і на обох чіпах, чим більше дивлюсь відео тим більше сумніваюсь...
чи дійсно Honeywell PTM7950 працює "майже" як рідкий метал по ефективності, чи це казки від китайчиків? бо спочатку було нічого а потім моментальний бум фазового переходу і рекламлять на всіх каналах де китайські товари... хто пробував заміну металу на фазовий перехід в ноутбуках, які результати, думки? Ну І де можна його безпечно придбати, щоб був оригінал? В ютубі якийсь треш один а не пряме порівняння.
зараз я використовую Thermal Grizzly Conductonaut Extreme
(про мінуси металу я знаю, цікавить саме питання ефективності в порівнянні)
Дякую!
Новости
Последние статьи и обзоры
Рідкий метал чи фазовий перехід?
-
ruslan23
Member
-
anatolikostis
Member
с ноутом на 13 поколении интуля нужно не об этом переживать...
-
ruslan23
Member
anatolikostis да, "ми все умрьом, масовоє загрязненіє"... я в курсі.. Працює вже майже 2 роки, не переживай, якщо і помре то відремонтуєм.
p.s. всеж таки хотілось думок по темі
p.s. всеж таки хотілось думок по темі
-
anatolikostis
Member
-
waryag
Member
Спочатку був перехід ноутів на "залізо" на тонких техпроцесах, охолодження якого традиційні термопасти довгостроково не тягнули.ruslan23: ↑ 04.05.2025 20:16бо спочатку було нічого а потім моментальний бум фазового переходу і рекламлять на всіх каналах де китайські товари...
РТМ гірше за РМ, але це цілком робочий варіант.
На форумі у перевірених.ruslan23: ↑ 04.05.2025 20:16І де можна його безпечно придбати, щоб був оригінал?