У квітневій статистиці Steam з’явилися три відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити У квітневій статистиці Steam з’явилися три відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії
на 9070 та 9070хт можна почекати ще місяць - але якщо і потім вони не з'являться, то виходить ця серія не так вже й гарно продається :dontknow:
у нас на форумі до сих пір жодна людина не купила 9070
Unкnown
Member

Лох не мамонт, поэтому еще увидим на страницах стима 50й проходняк от Хуанга :-/
Nehrk
Member

Каким наркоманам и для какой цели эта косоглазая «статистика» нужна, не оч понятно. У меня за последний год ни разу не спросило ни на макбуке, ни с пк. Зато у пересічного китайцы в клубе небось каждые пару дней спрашивает :up:
stakanctl
Member

Unкnown: 04.05.2025 10:47 Лох не мамонт, поэтому еще увидим на страницах стима 50й проходняк от Хуанга :-/
Тогда выходит, что проходняк от лизки даже лох не покупает
Nortrom
Member

на 9070 та 9070хт можна почекати ще місяць
В Линукс статистике есть. В винде стим не всегда определяет карту.
Изображение
talex
Junior

а рост видеокарт Дх8 с чем связан?)
Изображение
Аціо
Junior

Nehrk: 04.05.2025 10:47 Каким наркоманам и для какой цели эта косоглазая «статистика» нужна, не оч понятно. У меня за последний год ни разу не спросило ни на макбуке, ни с пк. Зато у пересічного китайцы в клубе небось каждые пару дней спрашивает :up:
Я бував у тих клубах, але Японських - досить затишні місця де можна і поїсти, і приємно відпочити, але навіть там систем з відеокартами 1000+ баксів не було, думаєте у звичайних Китайських вони будуть? Ні не буде їх там, "королі" інтернет клубів Азії це 4060 та 3060. І так зауважу я бував у досить статусних клубах, маю підозру що у пересічних там взагалі якісь ультра бюджет варіанти.
І близько там 5080 та 5070ті не буде коротше.
MetalistForever
Member

Nehrk: 04.05.2025 10:47 Каким наркоманам и для какой цели эта косоглазая «статистика» нужна, не оч понятно. У меня за последний год ни разу не спросило ни на макбуке, ни с пк. Зато у пересічного китайцы в клубе небось каждые пару дней спрашивает :up:
Так зачем ты в обще тут ошиваешься на своем макбуке !? Ты не оверклокер и не геймер и не энтузиаст
Аціо
Junior

stakanctl: 04.05.2025 10:58
Unкnown: 04.05.2025 10:47 Лох не мамонт, поэтому еще увидим на страницах стима 50й проходняк от Хуанга :-/
Скоріше виходить що хто дівчину вечеряє той її і танцює - хто сплачує той і замовляє.
Навіть часи коли у АМД було 35-40% ринку відеокарт Steam пам'ятаю вказував у загалі 16% чи 17% між Нвідією та АМД це 2011 чи 2012 рік часи 7ххх АМД та 6хх Нвідії якщо не помиляюсь.
Bukakanga
Member

в винде стим глюкавит. Пару дней назад вылезло предложение поучаствовать в хардварном опросе. Интереса ради полез в отчет и с удивлением обнаружил, что видяхой у меня числится 1030 - которую я гоняю вторым номером в качестве физикс ускорителя. А родная РХ 7600, через которую все и играется, вообще никак не присутствует в отчете.
stakanctl
Member

Аціо: 04.05.2025 11:36

Скоріше виходить що хто дівчину вечеряє той її і танцює - хто сплачує той і замовляє.
Навіть часи коли у АМД було 35-40% ринку відеокарт Steam пам'ятаю вказував у загалі 16% чи 17% між Нвідією та АМД це 2011 чи 2012 рік часи 7ххх АМД та 6хх Нвідії якщо не помиляюсь.
То есть статистика проплачена зелеными купюрами?
Аціо
Junior

stakanctl: 04.05.2025 12:13

То есть статистика проплачена зелеными купюрами?
Тобто усі ми хочемо гарно жити, добре харчуватись та стильно вдягатись - особливо у шкіряні куртки.

stakanctl
Ну а якщо напряму питаєте - є 1001 метод праці з статистиками та маніпуляції чисел.
Аби було бажання, то можна знайти підхід завжди для заохочення галузі яка ледь не на пряму залежить від твого продукту, цей продукт просувати та ненав'язливо нагадувати за себе.
Enjthesilence
Member

не було такого, коли амд було 35% стім так і показував. можна знайти статистику з 2008 року по сьогодні, там все наглядно видно. вже й тут теорію змови вигадали, аби тільки виправдати))
kairo
Member

Аціо: 04.05.2025 12:20 Ну а якщо напряму питаєте - є 1001 метод праці з статистиками та маніпуляції чисел.
Аби було бажання, то можна знайти підхід завжди для заохочення галузі яка ледь не на пряму залежить від твого продукту, цей продукт просувати та ненав'язливо нагадувати за себе.
Це вже із категорії теорій змов) Цією статистикою цікавиться дуже вузьке коло людей, які і так більш-менш розбираються в залізі. Пересічному покупцю ці дані до одного місця.
erkins007
Member

Vlaad13: 04.05.2025 10:12 Пропоную обговорити У квітневій статистиці Steam з’явилися три відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії
на 9070 та 9070хт можна почекати ще місяць - але якщо і потім вони не з'являться, то виходить ця серія не так вже й гарно продається :dontknow:
Вы же понимаете что если ты продавал 10 карт в месяц и у тебя удвоились продажи, то ты будешь продавать все равно в разы меньше чем конкурент, который продавал 100 карт.
АМД с ее долей мизерной нужно было карты РЕАЛЬНО по 600$ продавать, а не только 1 день на старте в 1 магазине.
Enjthesilence
Member

erkins007: 04.05.2025 13:02
Vlaad13: 04.05.2025 10:12 Пропоную обговорити У квітневій статистиці Steam з’явилися три відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії
Вы же понимаете что если ты продавал 10 карт в месяц и у тебя удвоились продажи, то ты будешь продавать все равно в разы меньше чем конкурент, который продавал 100 карт.
АМД с ее долей мизерной нужно было карты РЕАЛЬНО по 600$ продавать, а не только 1 день на старте в 1 магазине.
думаю, все ж через пів року 1% радеон поверне, така "піар" компанія зелених, ти що) ринок тримає лоу сегмент, а 9070\9070хт далекі від бюджетного прайсу, сильно нічого не змінять, нехай вони хоч по вигаданому мсрп продавались. хто сидіть на 3060ті, візьме собі 5060ті і буде чилити з длсс4.
erkins007
Member

Enjthesilence: 04.05.2025 13:06хто сидіть на 3060ті, візьме собі 5060ті і буде чилити з длсс4
Самое сомнительное преимущество, если речь про мультфреймген.
Даже с обычной генерацией у тебя должно быть
а) своих родных 60 кадров
б) монитор/тв 120+
Чтобы был профит.
А с 4х там должен быть монитор 240+ чтобы был смысл.
Enjthesilence
Member

erkins007: 04.05.2025 13:27
Enjthesilence: 04.05.2025 13:06хто сидіть на 3060ті, візьме собі 5060ті і буде чилити з длсс4
Самое сомнительное преимущество, если речь про мультфреймген.
Даже с обычной генерацией у тебя должно быть
а) своих родных 60 кадров
б) монитор/тв 120+
Чтобы был профит.
А с 4х там должен быть монитор 240+ чтобы был смысл.
ні, я не про фг, про апскейлер. я взагалі не фанат фреймгену, юзав його тільки в "Сталкер 2" і в кб 77, але тільки коли нативний фпс не нижчий за 70-80. звичайно, якщо там під 100, спокійно можна вмикати х2 фг, ніяких мінусів я не бачу в цьому.
я до того, що аби змінилась статистика в стимі, власник нвідії має перейти на радеон, а в бюджетному сегменті цього не буде, та й в середньому також. він пограє з длсс4, подивиться скільки ігор має підтримку фср4 і яка продуктивність з рт і далі буде сидіти з нвідія. так тут радеону потрібно було демпінгувати 30% аби зацікавтити перейти, як про це казали хв анбоксінг і геймер нексус, я з ними погоджусь.
erkins007
Member

Enjthesilence: 04.05.2025 13:35ні, я не про фг, про апскейлер
А апскейлер длсс4 доступен даже на 7 летней 2060. Нвидиа же не "корпорация добра" чтобы нормальный апскейлер эксклюзивом нового поколения делать)

Отправлено спустя 3 минуты 44 секунды:
Enjthesilence: 04.05.2025 13:35я взагалі не фанат фреймгену, юзав його тільки в "Сталкер 2" і в кб 77, але тільки коли нативний фпс не нижчий за 70-80. звичайно, якщо там під 100, спокійно можна вмикати х2 фг, ніяких мінусів я не бачу в цьому.
Я его использовал в Хогвартсе, сталкере, пауке2, Индиане и Кибере из тех игр что я играл.
Х2 режим прекрасно их подганял до 120 как раз под мой телевизор, а гсинк уменьшал задержку и убирал разрывы.
В итоге вместо 60 120, задержка +2мс все отлично.
Но зачем нужен 4х, кроме маркетинга, я прям не знаю)
Там на ультрах 60 или около 60 кадров
Аціо
Junior

Enjthesilence: 04.05.2025 12:57

не було такого, коли амд було 35% стім так і показував. можна знайти статистику з 2008 року по сьогодні, там все наглядно видно. вже й тут теорію змови вигадали, аби тільки виправдати))
Сам Steam визнавав що було, та виправляв посилаючись на похибки та помилки через користувачів з Азії, а у вас не було, добре не було нехай буде гречка.
Ответить