Borderlands 4 вийде на два тижні раніше запланованої дати

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Яка різниця, кілька тижнів раніше, пізніше...
ilcattivo
Member

Якийсь Сталкер 2 навпаки :)
Прекрасна гра зі своїм своєрідним саркастичним гумором, рад що з процесом розробки у них все в порядку
Rederst
Member

ilcattivo: 30.04.2025 11:43 Якийсь Сталкер 2 навпаки :)
Прекрасна гра зі своїм своєрідним саркастичним гумором, рад що з процесом розробки у них все в порядку
Буде все те саме тільки потребуватиме обігрівача кімнати подорожче.
Kashtan
Member

Популярна серія.
Але ГТА6 - це запуск не року навіть, а декади.
SKYJAKER
Member

ilcattivo: 30.04.2025 11:43 Якийсь Сталкер 2 навпаки :)
писали що весь "гумор борди" вирізали. а так чим далі тим гірше, 3 частину проходив навіть субтитри не читав, а 2 частина була вилизана вздовж і поперек
Васильович
Member

Borderlands 4 вийде на два тижні раніше запланованої дати
Я впевнений, що Ренді вже й DLC та Season Pass на два роки вперед наклепав :gigi:
Люблю "борду", але зловживання DLC - то її бич :-/
P.S. Знаю, що буває ще й гірше, але anyway.
daesz
Member

Надіюсь, сюжет буде кращим ніж в БЛ3 та Вондерленді, геймплейно сумнівів немає, що це буде черговий бенґєр :lick:
До слова - всі 4 нові грабельні персонажі виглядають чуть більше ніж унило :-/
walkman3000
Member

SKYJAKER: 30.04.2025 18:532 частина була вилизана вздовж і поперек
тупо я, все що після то кал для "modern audience"
ilcattivo
Member

SKYJAKER: 30.04.2025 18:53 писали що весь "гумор борди" вирізали. а так чим далі тим гірше, 3 частину проходив навіть субтитри не читав, а 2 частина була вилизана вздовж і поперек
Ходять по дуже тонкому льду. Мені, як і багатьом іншим, гра зайшла саме через "туалетний" гумор. Одна з найфановіших місій в 3 чстині - це буквально де чувак застряг в вуличному туалеті, бо AI виявив у нього нелегальну зброю і зачинив до прибуття поліції. Якщо виріжуть чорний гумор, "вибухові" жарти Тіни, або клаптрапа - це одразу мінус 2 бали на metacritic від юзерів та оцінка Mixed в steam
SKYJAKER
Member

ilcattivo: 01.05.2025 13:42
SKYJAKER: 30.04.2025 18:53 писали що весь "гумор борди" вирізали. а так чим далі тим гірше, 3 частину проходив навіть субтитри не читав, а 2 частина була вилизана вздовж і поперек
Ходять по дуже тонкому льду. Мені, як і багатьом іншим, гра зайшла саме через "туалетний" гумор. Одна з найфановіших місій в 3 чстині - це буквально де чувак застряг в вуличному туалеті, бо AI виявив у нього нелегальну зброю і зачинив до прибуття поліції. Якщо виріжуть чорний гумор, "вибухові" жарти Тіни, або клаптрапа - це одразу мінус 2 бали на metacritic від юзерів та оцінка Mixed в steam
Так пам'ятанаю це другорядне завдання, у лісовому містечку там 2 параши поряд стоять і коли підходиш здається радіо грає якесь
7mindfields
Member

ilcattivo: 30.04.2025 11:43 Прекрасна гра зі своїм своєрідним саркастичним гумором
Якщо буде така ж шляпа, як і третя частина, то хоч на рік раніше завершать розробку - goty на виході не буде
daesz
Member

ilcattivo: 01.05.2025 13:42
Імхо - третя частина була ще той мусор (за винятком саме геймплею, геймплей тупо топ, я не вірив, що геймплейно вона буда краща за 2 до релізу, але їм реально вдалось змінити мою думку). Ще, напевно, варто відмітити доволі вдалу реалізацію "атмосфери" в кожній окремій локації, вона відчуваються по різному. Але діалоги/сторі/гумор/мотивація персонажів/квести - все мусор :-/
ilcattivo
Member

daesz: 01.05.2025 20:52 Імхо - третя частина була ще той мусор (за винятком саме геймплею, геймплей тупо топ, я не вірив, що геймплейно вона буда краща за 2 до релізу, але їм реально вдалось змінити мою думку). Ще, напевно, варто відмітити доволі вдалу реалізацію "атмосфери" в кожній окремій локації, вона відчуваються по різному. Але діалоги/сторі/гумор/мотивація персонажів/квести - все мусор :-/
Моє Імхо - третя частина дуже переоверхейчена. Історія та мотивація приблизно такі ж як і в Borderlands 2 - знайти valut та врятувати планету від злодіїв. Сюжет цілком окей, за вийнятком смерті ***** (спойлер). Мене навпаки порадували діалоги, гумор та якість другорядних місій. Очевидний прогрес у порівнянні з другою частиною - стало менше місій типу вбий 10 кристалісків, збери 10 пивних кег, знайди і прослухай 5 ехо-логів

Відправлено через 3 хвилини 38 секунд:
Але за що можна було хейтити третю частину, так це за позаігрові моменти - ексклюзивність для Epic Games на початку продажів, вибагливість до заліза, звільнення актора що озвучував клаптрапа :weep:
daesz
Member

ilcattivo
смерть **** була дуже безглуздою і максимально всрато написаною. Теж саме стосується і Ейви - максимально всрато написаний персонаж, який за весь час не розвивається ні в яку сторону, тільки скіглить(с). Жарти явно здали (імхо, звичайно), особливо у Тіни. Хез мб виросла і стала не смішною, в другій частині мені подобались її жарти :dontknow:
спойлер
Сподобались жарти в Бейлекса, це чи не єдиний персонаж з жартів якого можна було посміятись за ціну гру.
спойлер
Грати за Маю в 2 частині було одне задоволенні, реально класні жарти/фрази під час геймплею. Всі 4 нові персонажі в цьому плані - максимально нудні :-/
Далі - максимально не цікавий та всратий антагоніст(-и). Особливо на контрасті з Симпатичним Джеком. Всю другу половину гри я хотів щоб той поц (брат Тайрін) здох і більше не з'являвся на екрані :puke:
Ще й притягнули повістку в ДЛЦ.
Що до геймплею - питань немає, награв 300 з чимось годин (в БЛ2 більше - майже 400 годин, але все через те, що між БЛ2 і БЛ3 доволі велика прірва в часі тому в БЛ2 я просто грав довше), тут справді гра вийшла кращою. Ще саундтрек зайшов, в другій частині він був топ, але в третій він на голову вищий.
Ответить