Пропоную обговорити Розробники розкрили подробиці Borderlands 4 у рамках великої демонстрації геймплею
знов буде проста, мальована графіка з вимогами крузіса(чи шо там зараз дуже вимогливе, мабуть часи крузіса пройшли), не цікавими героями і не цікавим антагоністом? ну... в цілому це можливо
Последние статьи и обзоры
Новости
Розробники розкрили подробиці Borderlands 4 у рамках великої демонстрації геймплею
-
starinfo
Member
-
Alex646
Member
Ну, гамняний сюжет і ніякі герої це завжди було. Основний цимес гри - це лутінг. Якщо просруть цей момент, то гру можна хоронити.
-
Bukakanga
Member
я пааапрашу! Вторая часть и пресиквел по части сюжета и персонажей вполне нормAlex646: ↑ 01.05.2025 10:16 Ну, гамняний сюжет і ніякі герої це завжди було. Основний цимес гри - це лутінг. Якщо просруть цей момент, то гру можна хоронити.
-
Mcloud
Member
друга борда - це культова легенда

-
Grava
Member
Ну не знаю, коли мені стало цікаво у пресіквелі, він закінчився.Bukakanga: ↑ 01.05.2025 10:48пресиквел
-
Kashtan
Member
А я вважав що причиною успіху другого бордеру був сміливий гумор, так само як і в старих частинах ГТА, вони не боялись висміяти соціальні штампи. А тут ігрові механіки якісь розповідають. Знову толерантна гра?
-
Васильович
Member
-
XAMCTBO
Member
Так вже. Гей інвалід Хаммерлок одружився з виробником зброї Jacobs, у третій борді.Kashtan: ↑ 01.05.2025 17:07 Знову толерантна гра?
Друга борда то класика, але за рахунок файних ДЛС.