Опубліковано системні вимоги Elden Ring Nightreign

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Опубліковано системні вимоги Elden Ring NightreignВимоги логічні для кооперативу
Tetronga
Member

RX588 безсмертна :super:
MetalistForever
Member

Tetronga: 29.04.2025 11:40 RX588 безсмертна :super:
Сейчас Уже для 720P разве что . У самого была RX 570
Tetronga
Member

MetalistForever: 29.04.2025 13:11
Tetronga: 29.04.2025 11:40 RX588 безсмертна :super:
Сейчас Уже для 720P разве что . У самого была RX 570
1080р 40-60 фпс на низьких :rolleyes:
Enjthesilence
Member

якщо це знову лок у 60 фпс - це 100% скіп.
dead_rat
Member

Enjthesilence: 29.04.2025 14:47 якщо це знову лок у 60 фпс - це 100% скіп.
Вмовив, для тебе зробимо лок на 30 :beer:
denizen
Member

lossless scaling не чув? робиш фреймген і граєш

https://store.steampowered.com/app/9930 ... s_Scaling/
SaDisT
Member

который раз убеждаюсь что, если разработчики выпускают игру с нормальными а не придуманными системными требованиями, то всегда игра получается хорошей и успешной) А когда навалят кучу всего еще и вместе с трассировкой то получается полная фигня)
Enjthesilence
Member

denizen: 30.04.2025 12:04 lossless scaling не чув? робиш фреймген і граєш

https://store.steampowered.com/app/9930 ... s_Scaling/
як воно буде працювати в онлайн-грі? бо найтрейн - це чисто сесіонка онлайнова. там айфрем прив'язаний до частоти кадрів, короче не мели херню, якщо не розумієш про що мова. сам факт того, що треба софтом анлокати собі 60 фпс у 2025 році - маразм

Відправлено через 51 секунду:
SaDisT: 30.04.2025 12:49 который раз убеждаюсь что, если разработчики выпускают игру с нормальными а не придуманными системными требованиями, то всегда игра получается хорошей и успешной) А когда навалят кучу всего еще и вместе с трассировкой то получается полная фигня)
елден рінг максимально аутдейтед графічно, це рівень графіки десь кінця пс3 ігор
st0k
Member

Enjthesilence: 30.04.2025 19:14елден рінг максимально аутдейтед графічно, це рівень графіки десь кінця пс3 ігор
тримай в курсі :laugh:
Enjthesilence
Member

st0k: 30.04.2025 19:26
Enjthesilence: 30.04.2025 19:14елден рінг максимально аутдейтед графічно, це рівень графіки десь кінця пс3 ігор
тримай в курсі :laugh:
ти хочеш сказати що це не так? артдзиайн - топовий, але технологічний аспект слабенький. моделі, текстури, анімації, освітлення
st0k
Member

Enjthesilence: 30.04.2025 20:31ти хочеш сказати що це не так? артдзиайн - топовий, але технологічний аспект слабенький. моделі, текстури, анімації, освітлення
ні, не так.
Давай візьмемо ігри цієї ж студії. Подивимось, наприклад, на ДС3. Там графа краща, ніж в елден? А ДС3 є на ПС3? Шось не пам'ятю такого.
І найголовніше - в ці ігри грають не через графіку. І точно не через кількість фпс :beer:
Enjthesilence
Member

st0k: 30.04.2025 20:41
Enjthesilence: 30.04.2025 20:31ти хочеш сказати що це не так? артдзиайн - топовий, але технологічний аспект слабенький. моделі, текстури, анімації, освітлення
ні, не так.
Давай візьмемо ігри цієї ж студії. Подивимось, наприклад, на ДС3. Там графа краща, ніж в елден? А ДС3 є на ПС3? Шось не пам'ятю такого.
І найголовніше - в ці ігри грають не через графіку. І точно не через кількість фпс :beer:
зараз би виправдовувати графіку рівня пс3 =)) я не кажу, через що грають в ці ігри. і різниці в дс3 і елден рінг в графічному плані - нема, я би навість сказав що моментами дс3 гарніша, через свою "камерність" технологічно - це застарілі ігри, до чого тут через що в них грають? до геймплею претензій не маю, але 60фпс - це проблема не тільки для мене, купа тем в інтернеті на анлок цього непотребу.
st0k
Member

Enjthesilence
ну шо я можу сказати, не подобається - не грай, хіба хтось змушує? :beer:
Enjthesilence
Member

st0k: 30.04.2025 21:41 Enjthesilence
ну шо я можу сказати, не подобається - не грай, хіба хтось змушує? :beer:
так наче і не граю, про що й сказав. це ти вискочив безглуздо захищати гру, по темі нічого путнього не написавши, переводячи теми з локу фпс і застарілої графіки на геймплей, ну класична маніпулятивна шляпа, слабенько. ще найкрутіше, коли сказати нема що: "ну не подобається - не грай", дякую хоч що без "зроби кращу гру" обійшлись
st0k
Member

дякую, твоя думка дуже важлива для мене :beer:
Enjthesilence
Member

st0k: 30.04.2025 22:06 дякую, твоя думка дуже важлива для мене :beer:
завжди радий, користуйся. мало хто у житті зверне на тебе увагу
Ответить