Новий драйвер Intel підвищує продуктивність iGPU Arc у процесорах Lunar lake на 10%

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Новий драйвер Intel підвищує продуктивність iGPU Arc у процесорах Lunar lake на 10%
Интересно, что с дискретными Battlemage :rotate:
AssayMAS
Member

Zendar: 30.04.2025 10:20Интересно, что с дискретными Battlemage
Вангую:
если посмотреть на последние интеграшки от АМД - то там есть поддержка до 96ГБ из ОЗУ в видеопамять для нейросетей. То ждём от Интела какую то "всратую" технологию типо rebar для переброса озу для видепамяти для нейронок - что бы нейронки тоже запускались.
Вот я 1030 на 2ГБ поковырял - так там есть в драйвере режим что для карты 64ГБ ОЗУ доступно - но опять без технологий ускоренного доступа -доступно медленно медленно.
KimRomik
Member

Коли буде десктопна встройка рівня 3050?
Rederst
Member

Ого які велетенські цифри.
mavrsmart
Member

:beer:
Ray2000gt
Advanced Member

KimRomik: 30.04.2025 10:51 Коли буде десктопна встройка рівня 3050?
Коли вони стануть актуальними в сокетному виконанні (ніколи). А в безсокетному вони й так є.
alexeygalas
Member

Rederst: 30.04.2025 11:52Ого які велетенські цифри.
Враховуючи наскільки мізерне споживання в лептопах на lunar lake і які при цьому показники - це дуже вагомий бонус.

Хотів освіжити свій лептоп на ThinkPad X9-15 Gen 1 там 268V з vPro. Якщо vPro не потрібен - є супер класний Yoga Slim Aura 15 на 258v. Якби ж мені 8 потоків для роботи було достатньо - взяв би. Але нажаль для моїх задач 8 потоків замало. Тож буду дивитись в сторону Arrow-Lake-H або вже навіть і Panther-Lake-H
TheDmytrius
Member

KimRomik: 30.04.2025 10:51 Коли буде десктопна встройка рівня 3050?
В ноутах є Radeon 890M. Може, через рік вийде нащадок Ryzen 8700G
Ответить