Опубліковано сюжетний трейлер RoboCop: Rogue City — Unfinished Business та розкрито дату релізу гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Опубліковано сюжетний трейлер RoboCop: Rogue City — Unfinished Business та розкрито дату релізу гри

Таке враження, що ковід вбив всіх кто міг придумати нову ідею. Навіщо це, достане з нафталіну?
MqM
Member

mavrsmart: 25.04.2025 13:43 Пропоную обговорити Опубліковано сюжетний трейлер RoboCop: Rogue City — Unfinished Business та розкрито дату релізу гри

Таке враження, що ковід вбив всіх кто міг придумати нову ідею. Навіщо це, достане з нафталіну?
Що саме ви маєте наувазі? Саму франшизу Робокоп?
Kashtan
Member

Прекрасна гра. Доповнення сподіваюсь буде достойним.
Mercator
Member

mavrsmart: 25.04.2025 13:43 Пропоную обговорити Опубліковано сюжетний трейлер RoboCop: Rogue City — Unfinished Business та розкрито дату релізу гри

Зря ви так, був скептично налаштований на гру, але після проходження був несподівано вражений нею.
Tiufin
Member

В дитинстві завжди було цікаво, чому його зробили так, ніби 100% впевнені, що жодна куля або уламок ніколи не прилетить йому у щелепу :D
Ps: І таки не прилетіла :D
Enjthesilence
Member

Kashtan: 25.04.2025 14:05 Прекрасна гра. Доповнення сподіваюсь буде достойним.
що там прекрасного? середній шутан, прибрати сеттінг робокопа - буде взагалі слабка гра.
Telcontar
Member

Enjthesilence: 25.04.2025 17:32 що там прекрасного? середній шутан, прибрати сеттінг робокопа - буде взагалі слабка гра.
Так можна сказати про більшість ігор, прибираємо ключовий аспект - і перед нами нічого надзвичайного :rotate:
Enjthesilence
Member

Telcontar: 25.04.2025 19:12
Enjthesilence: 25.04.2025 17:32 що там прекрасного? середній шутан, прибрати сеттінг робокопа - буде взагалі слабка гра.
Так можна сказати про більшість ігор, прибираємо ключовий аспект - і перед нами нічого надзвичайного :rotate:
який ключовий аспект в шутері? сеттінг? зрозумів. гра геймплейно - слабка, чисто доїльна на ностальгії, без якої ця гра нічого не варта. але якщо вже навіть такою грою "захоплюються" недивно чому індустрія випускає стільки лайна, особливо паразитуючи на старих ідеях зі штампуванням ремейків і тому подібним
Afit
Member

Enjthesilence: 25.04.2025 20:28
Telcontar: 25.04.2025 19:12
який ключовий аспект в шутері? сеттінг? зрозумів. гра геймплейно - слабка, чисто доїльна на ностальгії, без якої ця гра нічого не варта. але якщо вже навіть такою грою "захоплюються" недивно чому індустрія випускає стільки лайна, особливо паразитуючи на старих ідеях зі штампуванням ремейків і тому подібним
Для кого "доїльна на ностальгії" А для фанатів довгоочікувана, канонічно достойна гра. Сам я не грав в неї, але от цієї студії ще є термінатор. Можу сказати вони потрапили в десятку по всім аспектам гри. Твердо можу сказати, що вона вийшла найкраща, що було з усіх ігор по термінатору. При тому що робила її далеко не багато мільярдна компанія. Так що ти тут точно прогнав, про доїльню. Люди зробили з шаною і канонічністю до оригіналу
Enjthesilence
Member

Afit: 25.04.2025 20:47
Enjthesilence: 25.04.2025 20:28

Для кого "доїльна на ностальгії" А для фанатів довгоочікувана, канонічно достойна гра. Сам я не грав в неї, але от цієї студії ще є термінатор. Можу сказати вони потрапили в десятку по всім аспектам гри. Твердо можу сказати, що вона вийшла найкраща, що було з усіх ігор по термінатору. При тому що робила її далеко не багато мільярдна компанія. Так що ти тут точно прогнав, про доїльню. Люди зробили з шаною і канонічністю до оригіналу
саме тому я і написав наче про "сеттінг" і "геймплей", ні? гра ні про що, яку рятує лише ностальгія за олдовим фільмом, ти в гру пограй, а потім напиши яка вона крута і цікава. прибравши сеттінг - отримаємо середню гру категорії "Б". це ж не кіно, саме геймплей відрізняє ігри від фільмів, особливо коли мова йде за шутер.
Afit
Member

Enjthesilence: 25.04.2025 20:59

саме тому я і написав наче про "сеттінг" і "геймплей", ні? гра ні про що, яку рятує лише ностальгія за олдовим фільмом, ти в гру пограй, а потім напиши яка вона крута і цікава. прибравши сеттінг - отримаємо середню гру категорії "Б". це ж не кіно, саме геймплей відрізняє ігри від фільмів, особливо коли мова йде за шутер.
А нащо щось відокремлювати? І хто грає по цим правилам, відокремлювання? Це те саме що критикувати байкерский мотоцикол за те що якщо не дивитись на його понти з рогатим кермом, посадкою, побрякушками, то він ні про що на трасі, порівняно з гоночним візаві. Кожен хороший, в своєму контексті.
Enjthesilence
Member

Afit: 25.04.2025 21:49

А нащо щось відокремлювати? І хто грає по цим правилам, відокремлювання? Це те саме що критикувати байкерский мотоцикол за те що якщо не дивитись на його понти з рогатим кермом, посадкою, побрякушками, то він ні про що на трасі, порівняно з гоночним візаві. Кожен хороший, в своєму контексті.
не відокремлюй, для кого в першу чергу цікавий геймплей - ця гра слабенька, ось так напевно буде зрозуміліше, бачу важко йде
BravoLA
Member

как раз игра играется шикарно.
Rederst
Member

Чому вони залишили йому нижню щелепу відкритою? Де логіка? Ну зробіть, як у Залізної людини шолом з відкриттям роту у повсякденні.
tablestikus
Member

Ну я грав на релізі. Фанатом робокопа в дитинстві не був, просто ок фільми для мене були. Гра дуже сподобалась, з задоволенням пройшов і отримав приємні враженя. Чого в тебе горить так - не ясно.
GreenMile
Member

Afit: 25.04.2025 21:49

З мотоциклом приклад невдалий, гра дещо складніша в цьому плані. Ви ж не розглядаєте якість написаної книги виходячи з того, як у неї оздоблена палітурка? Вона може бути зроблена з шкіри з жопи дракона, але сама книга може бути повним лайном і навпаки. Тут те ж саме. Зайдіть в обговорення будь-якої гри, всюди обговорюють окремо сюжет, геймплей і графло/деталі. Це три кити, на яких базується гра і враження від неї. Гарні ігри - це всі три складові в балансі, але буває так, що одна настільки тащить, що інші просто не мають значення.
Робокоп - це гарне графло і увага до деталей плюс сюжетная ностальгія, геймплей примітивний, коридорний та одноманітний. Гра коротка. Загальне враження від гри - позитивне, на один раз ок, але на цьому все, бажання грати ще раз не виникає. Тобто гра цілком ок, свої позитивні враження принесла, але на "вау, прекрасна гра" вона не тягне аж ніяк.
Доповнення куплю теж пограю, саме через графло і ностальгію :)
AlmstHappySndwch
Junior

Rederst: 26.04.2025 09:37 Чому вони залишили йому нижню щелепу відкритою? Де логіка? Ну зробіть, як у Залізної людини шолом з відкриттям роту у повсякденні.
Тому, що під шкірою металевий череп. Обличчя - це просто маска. Робо був створений в першу чергу для піару, тому було важливо зберегти обличчя.
fantomrulezz
Member

Enjthesilence: 25.04.2025 20:59отримаємо середню гру категорії "Б".
Отримаємо гарну гру категорії B.
Изображение

З задоволенням пройшов і Terminator: Resistance с допами і сабж.
Не шедеври, але достойні проекти, варті уваги, особливо для фанатів.

Teyon роблять гарні бюджетні ігри в чудових сеттингах.
Чи роблять вони ставку на фансервіс для фанатів топових бойовиків 80-х? Роблять.
Чи погано це - абсолютно ні.
Rederst
Member

AlmstHappySndwch: 26.04.2025 13:31
Rederst: 26.04.2025 09:37 Чому вони залишили йому нижню щелепу відкритою? Де логіка? Ну зробіть, як у Залізної людини шолом з відкриттям роту у повсякденні.
Тому, що під шкірою металевий череп. Обличчя - це просто маска. Робо був створений в першу чергу для піару, тому було важливо зберегти обличчя.
Хм, коли так то всерівно там дурня виходить. Там де ніс уламки будуть залітати. Хоча це ж фантастика.
Kashtan
Member

Rederst: 27.04.2025 13:35
AlmstHappySndwch: 26.04.2025 13:31

Хм, коли так то всерівно там дурня виходить. Там де ніс уламки будуть залітати. Хоча це ж фантастика.
Вам же написали - металевий череп, обличчя це маска. Хоч і в ніс, хоч в щелепу.
Ответить