Ремейк 7-річної гри
Новости
Последние статьи и обзоры
Анонсовано стратегію Frostpunk 1886 — це ремейк оригінальної Frostpunk
-
NUN4AG
Member
Пропоную обговорити Анонсовано стратегію Frostpunk 1886 — це ремейк оригінальної Frostpunk
Ремейк 7-річної гри
Ремейк 7-річної гри
-
Tyler
Member
вирішили видоювати успішний проект по максимуму чи в чому прикол робити ремейк відносно свіжої гри
-
dead_rat
Member
Дуже кльова гра на два вечори, але як вже сказали: А нащо?!
Графіка як для стратегії і так супер, реіграбельності ноль. Навіть на халяву другий раз я б не грав
Графіка як для стратегії і так супер, реіграбельності ноль. Навіть на халяву другий раз я б не грав
-
GoToHell
пес Патрон
Всі роблять і нам треба 
-
Lekrs
Member
Навіщо?
-
Robostyle
Member
А все потому что
Фростпанк 2 - это провал. Да, доят то что успешнее
Интересно, ремейк - это перенос на УЁ5? Что б и ремейк провалился в продажах...
-
Tetronga
Member
А цій грі так потрібен ремейк... Вона ж так застаріла 
-
Misteri
Member
Совсем уже шизу словили? Ремейк на стратегию которой 7 лет....
Когда там ремейк Clair Obscur: Expedition 33 ??
Когда там ремейк Clair Obscur: Expedition 33 ??
-
kairo
Member
Ремейк на UE5... 5090 вистачить для 60 FPS, чи треба буде DLSS включати?
Відправлено через 2 хвилини 24 секунди:
Відправлено через 2 хвилини 24 секунди:
Насправді друга частина досить хороша. Я правда після купи патчів грав через Геймпас. Гірші відгуки в неї, бо гравці хотіли того самого, що в й першій частині, натомість розробники серйозно змінили акценти в грі.Robostyle: ↑ 24.04.2025 16:42
- спойлер
- А все потому что
Screenshot 2025-04-24 164100.png
Screenshot 2025-04-24 164105.png
-
mavrsmart
Member
Перша - це бімба. Друга - це не фростпанк а щось друге, типу стеларіса - можливо круте, коли зрозуміш що там є.
В першу грав 110 годин і буде ще 110 і ще. В другу 2 години потрачені впусту і гру більше не запускаю.
Чекаю 1886.
В першу грав 110 годин і буде ще 110 і ще. В другу 2 години потрачені впусту і гру більше не запускаю.
Чекаю 1886.
-
Kotya
Member
Ну то вже індивідуально.dead_rat: ↑ 24.04.2025 16:24 Дуже кльова гра на два вечори, але як вже сказали: А нащо?!
Я там провів значно більше часу.
Але сенсу в ремейку також не сильно бачу.
Не в графонії ж суть. Що дасть UE5?
Не провал.Robostyle: ↑ 24.04.2025 16:42Фростпанк 2 - это провал.
(Бо існує Home World3)
Але так, успішність не така як могла б бути.
Полірувати тільки зараз завершують.
А вже хто хотів, награвся.
От і оцінки такі...
-
mavrsmart
Member
Потребу купувати нову 5060Ti 8Gb
-
kairo
Member
В сенсі? Захмарні вимоги, статтери)))Kotya: ↑ 24.04.2025 18:29 Але сенсу в ремейку також не сильно бачу.
Не в графонії ж суть. Що дасть UE5?![]()
-
Kotya
Member
mavrsmart: ↑ 24.04.2025 18:21 Перша - це бімба. Друга - це не фростпанк а щось друге, типу стеларіса - можливо круте, коли зрозуміш що там є.
Чекаю 1886.
Спеціально глянув.
Перший 117 годин.
Другий 36 годин.
-
kairo
Member
На рахунок другої частини, онлайн Стім нерелевантний в даному випадку. Frostpunk 2 є в Геймпас, саме там я її для прикладу і пройшов.
-
daesz
Member
Вона навіть не виглядала погано, доволі сучасна графіка навіть як для 7ми річної гри.NUN4AG: ↑ 24.04.2025 16:13 Пропоную обговорити Анонсовано стратегію Frostpunk 1886 — це ремейк оригінальної Frostpunk
Ремейк 7-річної гри![]()
-
KimRomik
Member
Грав в першу частину. Гра збс просто, але... рандомність та періодичність подій трохи вбивають всю атмосферу, бо достатньо одного похолодання на -10 і вся твоя запланована стратегія може покотитися у прірву. І це при тому, що ти граєш в найлегший режим. Ще хотілось б трохи розширити час, щоб 1 день проходив не 10-15 хвилин, а наприклад годину, щоб ти встиг обдумати всю стратегію, побудувати щось тощо.
Отправлено спустя 3 минуты 5 секунд:
гра повинна бути легкою для проходження, щоб ти міг навіть з відключеним мозком нею керувати, принаймані такий режим повинен бути доступний в налаштуваннях
Отправлено спустя 3 минуты 5 секунд:
я б сказав, що складність вбиває онлайнRobostyle: ↑ 24.04.2025 16:42 А все потому что
Screenshot 2025-04-24 164100.png
Screenshot 2025-04-24 164105.png
гра повинна бути легкою для проходження, щоб ти міг навіть з відключеним мозком нею керувати, принаймані такий режим повинен бути доступний в налаштуваннях
-
VolandInferno
Member
Нічо-нічо, скоро виробничий цикл ігор дойде до того, що за той період, поки гра буде в розробці, вона встигне застаріти і треба буде одразу випускати ремастер як мінімум, а то й рімейк.
T - Tehnologia!
T - Tehnologia!
-
LordTornado
Member
Серия Дарк Соулс доказывает несостоятельность этого утверждения...KimRomik: ↑ 24.04.2025 18:51 я б сказав, що складність вбиває онлайн
гра повинна бути легкою для проходження, щоб ти міг навіть з відключеним мозком нею керувати, принаймані це повинно бути доступно в налаштуваннях
-
VolandInferno
Member
Виняток з правила тільки підтверджує актуальність правила.LordTornado: ↑ 24.04.2025 18:57Серия Дарк Соулс доказывает несостоятельность этого утверждения...