Відеокарти GeForce RTX 5070 (Ti) помітно подешевшали в Європі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

картинка з почтатку продажів цього покоління, з оф. мсрп:
спойлер
Изображение
вєрім молімся :pray:

я думаю, що цілком реально, що ми навіть знову побачимо 1999$ на молодші моделі, прям як спешл лонч прайс, тільки вона вже стане спешл лоу деманд прайс :lol:

Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
xIIImaL: 24.04.2025 16:24так по мсрп у нас ніколи і не буде , хіба що після того коли вона устаріє. мсрп у нас - це пдв+20%+націнка бариг.
це ви просто неуважно слідкували за цінами на попередні покоління карт в Україні, а може і не слідкували взагалі.

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
тільки нещодавно доводив з пруфами і відгуками реальних людей, що не перший рік на форумі, що ту ж 4090 можна було купити в Україні буквально по доларовому мсрп, і знову те саме :)
Enjthesilence
Member

leif: 24.04.2025 16:33 картинка з почтатку продажів цього покоління, з оф. мсрп:
спойлер
Изображение
вєрім молімся :pray:

я думаю, що цілком реально, що ми навіть знову побачимо 1999$ на молодші моделі, прям як спешл лонч прайс, тільки вона вже стане спешл лоу деманд прайс :lol:

Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
xIIImaL: 24.04.2025 16:24так по мсрп у нас ніколи і не буде , хіба що після того коли вона устаріє. мсрп у нас - це пдв+20%+націнка бариг.
це ви просто неуважно слідкували за цінами на попередні покоління карт в Україні, а може і не слідкували взагалі.

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
тільки нещодавно доводив з пруфами і відгуками реальних людей, що не перший рік на форумі, що ту ж 4090 можна було купити в Україні буквально по доларовому мсрп, і знову те саме :)
доводив, що через рік після виходу ціна знизилась до мсрп? вау, це ж трохи різні речі) з часом можливо навіть дешевше за мсрп купити
Earanak
Member

Плюсую в целом. Но в частности есть конечно случаи серовозов или... Некого криминала ? :gigi: Когда все таки выходит купить (не стухшее железо, это важно) даже ниже MSRP у нас. Ну по крайней мере на моей практике это был i7-6800K BOX (HEDT проц 2016 года который я в том же году брал) в Roznica.com.UA купленный ниже MSRP, то есть буквально дешевле чем я бы взял его в Делевере в безналоговом штате США на NewEGG. Так же и монитор там же LC32JG50 весь в Испанских наклейках и штрихкодах я брал дешевле. Еще был Samsung 850 Pro 1TB куплен в QWERTY Shop (забавно что этот магаз находился в том же самом, БУКВАЛЬНО, помещении где и Roznica.com.ua). Так что... В целом я плюсую и в среднем согласен, но вот есть нюансики :gigi: Еще забавно что эти магазы в Одессе не принимали оплату картами, только наличка, интересно почему же )) Воруй, убивай, ниже MSRP продавай ))
Последний раз редактировалось Earanak 24.04.2025 16:36, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

Enjthesilence
ти шо вже теж хвилюєшся, що переплатив?) ну буває, не засмучуйся. тобі ж хотілось пошвидше, це я нікуди непоспішаю

це я взагалі до того згадав, що ніяких в тих цінах не було "+20% + націнки бариг", як написала людина вище :laugh:

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
якщо ігри це твоє основне хоббі, переплатити 30% чи скільки там, за те щоб на пів року раніше отримати цяцьку може і бути виправданим, я не засуджую, але враховуючи життєвий цикл нинішніх флагманів у 2+ роки, то пів року почекати таким людям, як я, для яких ігри за компом це сильно другорядна розвага, то можна і на пів року пізніше взяти. теж мені проблема)))
kairo
Member

Alligator: 24.04.2025 15:51
VolandInferno: 24.04.2025 15:45 Та 5090 вже можна взяти за 3000usd MSI SOC Supreme замість 4500 початкових
3к баксів це 125к грн
на хотлайні є пропозиція Відеокарта MSI NVIDIA GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC за 113 820 грн.
Нова, гарантія 36 міс, сайт з телефоном 0 800 та доменом .ua для якого потрібно юр особа, т.е. робився не на один день.
Але жаба забороняє розглядати ціни вище 99 999.99грн :gigi:
Мені було б лячно купувати карту за 114к в якомусь ноунейм магазині, який може через рік змінити юр. особу і будеш потім без гарантії сидіти. Особливо враховуючи особливості 5090 :rotate:
leif
Member

kairo: 24.04.2025 16:39Мені було б лячно купувати карту за 114к в якомусь ноунейм магазині, який може через рік змінити юр. особу і будеш потім без гарантії сидіти. Особливо враховуючи особливості 5090
але якщо карта офіціна, хіба не можна просто звернутись в сервісний центр мсі?

Відправлено через 30 секунд:
магаз може і закритись, але карта була оф. ввезена в Україну, які питання, нехай ремонтують.
kairo
Member

leif: 24.04.2025 16:41
kairo: 24.04.2025 16:39Мені було б лячно купувати карту за 114к в якомусь ноунейм магазині, який може через рік змінити юр. особу і будеш потім без гарантії сидіти. Особливо враховуючи особливості 5090
але якщо карта офіціна, хіба не можна просто звернутись в сервісний центр мсі?

Відправлено через 30 секунд:
магаз може і закритись, але карта була оф. ввезена в Україну, які питання, нехай ремонтують.
Якщо карта сіряк(а це в більшості так і є в магазинах, які мають низькі ціни), то в гарантії можуть запросто відмовити.
leif
Member

kairo: 24.04.2025 16:44Якщо карта сіряк(а це в більшості так і є в магазинах, які мають низькі ціни), то в гарантії можуть запросто відмовити.
думаю, в процитованому вами повідомленні мова йшла саме про оф. карту. лише на них дають 36міс. гарантії у нас. магазини ніколи стільки від себе не дають.
kairo
Member

leif: 24.04.2025 16:45
kairo: 24.04.2025 16:44Якщо карта сіряк(а це в більшості так і є в магазинах, які мають низькі ціни), то в гарантії можуть запросто відмовити.
думаю, в процитованому вами повідомленні мова йшла саме про оф. карту. лише на них дають 36міс. гарантії у нас. магазини ніколи стільки від себе не дають.
Кожен другий сіряк дає повну гарантію. Вони відправляють гарантійні випадки в сервіс по місцю придбання. Або кидають людей, тут як повезе))
Alligator
Member

kairo: 24.04.2025 16:39
Alligator: 24.04.2025 15:51
3к баксів це 125к грн
на хотлайні є пропозиція Відеокарта MSI NVIDIA GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC за 113 820 грн.
Нова, гарантія 36 міс, сайт з телефоном 0 800 та доменом .ua для якого потрібно юр особа, т.е. робився не на один день.
Але жаба забороняє розглядати ціни вище 99 999.99грн :gigi:
Мені було б лячно купувати карту за 114к в якомусь ноунейм магазині, який може через рік змінити юр. особу і будеш потім без гарантії сидіти. Особливо враховуючи особливості 5090 :rotate:
Не спорю, я так у 2020 купував в Одеському онлайн магазині карту, тоді від гігі, було стремно, але на сайті гігабайта реєструєш продукт, робиш фото накладної та отримуєшь 36 місяців гарантії напряму від розробника без посередників, у них зарах Gigabyte GeForce RTX 5090 WINDFORCE OC 32G за 125к є, але поки досить задорого для мене :D
P.S. так, домен .ua, офіційний телефон та юрособа не гарантує доброякісність продавця, як так на стілус юа купив сірий телевізор по вартості білого, а ще незважаючи на передплату взяли 2к грн зверху за "стрибок курсу" хоча передплата була одразу. :rotate:
leif
Member

kairo: 24.04.2025 16:48Кожен другий сіряк дає повну гарантію.
хм, правда? ніколи не стикався, щоб сірі крамниці давали повну гарантію, думав вона завжди урізана у них. цікаво.
Hotspur
Member

Геральт: 24.04.2025 13:57 Найшвидше встановлення рекомендованих цін ever.
:popcorn:
а я казав цей навоз ніхто купляти не буде за 1000 доларів. дурачки бігали спорили
xIIImaL
Member

leif: 24.04.2025 16:33 я думаю, що цілком реально, що ми навіть знову побачимо 1999$ на молодші моделі, прям як спешл лонч прайс, тільки вона вже стане спешл лоу деманд прайс :lol:
так я ж нічого не кажу , візьмеш ти її навіть і за 1500$ , але не скоро :D
Hotspur
Member

VladimirV: 24.04.2025 14:16 Ну так и отлично. Специалисты с темы "Видеокарты, что выбрать?" месяц назад единодушно душили всех, что падать они не будут и называли всех ждунами. :dontknow:
вони просто дурачки по життю. не забудь їх всіх кинути в чорний список
kairo
Member

Alligator: 24.04.2025 16:49 Не спорю, я так у 2020 купував в Одеському онлайн магазині карту, тоді від гігі, було стремно, але на сайті гігабайта реєструєш продукт, робиш фото накладної та отримуєшь 36 місяців гарантії напряму від розробника без посередників.
Я так реєстрував свою Гігу 4090, щоб додатковий рік гарантії отримати(разом 4). Але не пам'ятаю чи там писали, що отримуєш гарантію напряму. Якщо вони чеки не перевіряють, то дійсно по Гігабайту можеш навіть від сіряка отримати повну гарантію, але потім може наш сервіс завернути. Я вже стикався, коли придбав Гарміни у сіряка.
zalizo_org
Member

Це через валютну пару EUR/USD

З січня по зараз якраз дивергенція 10%

Изображение
Последний раз редактировалось zalizo_org 24.04.2025 16:55, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

xIIImaL: 24.04.2025 16:52так я ж нічого не кажу , візьмеш ти її навіть і за 1500$ , але не скоро
за 1500 то дуже не скоро, а от в районі 2000 може навіть відносно скоро але подивомсь. а ти вже видихай, купив і купив, навішо тобі про це думати? ну подешевшає так подевшає, нічого не вдієш. а не подевшає, так взагалі добре, молодець, вчасно купив.
Ektalion
Member

kairo: 24.04.2025 16:44 Якщо карта сіряк(а це в більшості так і є в магазинах, які мають низькі ціни), то в гарантії можуть запросто відмовити.
Повторюсь , є достатньо нормальних магазинів і не тільки клозетка. На сірий товар більше 12міс не дають , так для довідки ;)
leif
Member

Ektalion: 24.04.2025 16:55На сірий товар більше 12міс не дають , так для довідки
ну kairo ж щойно написав, що кожен другий сіровоз дасть повну гарантію. я теж не стикався, але я вже давно залізо не купував, може часи змінились. нинішню карту купив майже 4 роки тому, на релізі :rolleyes:
Последний раз редактировалось leif 24.04.2025 16:57, всего редактировалось 1 раз.
byaka
Member

kairo: 24.04.2025 16:48
leif: 24.04.2025 16:45
Кожен другий сіряк дає повну гарантію. Вони відправляють гарантійні випадки в сервіс по місцю придбання. Або кидають людей, тут як повезе))
Навiть якщо 36мic, cьогодні цей магазин є, а завтра вже нi
Людей i в офіційних сервicах теж можуть легко кинути,але кожний сам вирішує за що доплачувати.
Ответить