Bethesda випустила The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered. Гру перенесли на Unreal Engine 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Нарешті дочекався! Попробую в Геймпасі, якщо сподобається, то куплю Делюкс с доповненнями, бо Shivering Islands у свій час так і не пройшов.
P.S. Бесідка, а тепер давай за Morrowind швидесенько і десь за 2 рочки можна релізнути, якраз перед TES 6
vsx
Member

В последнее время мода перенести старую игру на УЕ5 и назвать это ремастером. Какой же это ремастер, это новая игра по сути.
Готика случайно не ремастер?
kairo
Member

anyname: 23.04.2025 08:24
kairo: 22.04.2025 21:51 Або все ж таки почати вчити англійську та грати в оригіналі, який в 99% випадків кращий за локалізацію.
Угу.будьмо поліглотами.Польска заради Відьмака, німецька заради Готики , японська через Цусіму ФФ та інше :insane: треба ж грати саме в оригіналі.
Не перекручуйте. Англійська, це міжнародна мова. І 90% ігор мають її, як оригінальну. Інші 10% мають її, як локалізацію.

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
proos: 23.04.2025 08:30 Тоже самое и чехи. Очень портится настроение у них когда говоришь им - учите английский, вы же в Евросоюзе. На что они отвечали - зачем? Нам достаточно родного языка.
В Чехії високий рівень знання англійської.
anyname
Member

kairo: 23.04.2025 12:21
anyname: 23.04.2025 08:24
Угу.будьмо поліглотами.Польска заради Відьмака, німецька заради Готики , японська через Цусіму ФФ та інше :insane: треба ж грати саме в оригіналі.
Не перекручуйте. Англійська, це міжнародна мова. І 90% ігор мають її, як оригінальну. Інші 10% мають її, як локалізацію.

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
proos: 23.04.2025 08:30 Тоже самое и чехи. Очень портится настроение у них когда говоришь им - учите английский, вы же в Евросоюзе. На что они отвечали - зачем? Нам достаточно родного языка.
Я не перекручую , а знаю якість англійської локалізації в ігор Піраній. Японські ігри також краще звучать саме на японській. А для локалізації Відьмака в англійській замало матюків :rotate:
kairo
Member

anyname: 23.04.2025 12:31 Я не перекручую , а знаю якість англійської локалізації в ігор Піраній. Японські ігри також краще звучать саме на японській. А для локалізації Відьмака в англійській замало матюків :rotate:
Піраній вже немає. Японські ігри, це виключення і вони все одно мають англійську локалізацію. Відьмак грав колись із російською та пару років назад з англійською, остання точно нічим не гірша.

99% контенту в світі доступно англійською, тому її необхідно знати. Інші мови за бажанням. Про що можна говорити, якщо навіть русня англійську знає краще за українців.
VovaII
Member

На накопичувачі гра займе 125 ГБ.
Чи хтось пам'ятає скільки оригінал займав? :shuffle:
Deepfreezer
Member

VovaII: 23.04.2025 14:22
Він йшов на 2х DVD, я покупал ліцензію 1С, добре пам'ятаю. На диску займало біля 10Гб :rotate:
DEF__IniT__
Member

MessiaH
Ну да, куда там мусору на УЕ5 до шедеврального старфілда
vsx
Member

DEF__IniT__
кстати, а почему его на движке старфилда не выпустили?
Deepfreezer
Member

vsx: 23.04.2025 16:08 DEF__IniT__
кстати, а почему его на движке старфилда не выпустили?
Тому що Бесідка сама у 2021му займалась Старфілдом, і не могла потягнути ще й це. А більш ніхто в їхньому вбогому GameBryo не шарить.
_nevermind
Member

Stonecross: 23.04.2025 02:34
В Україні мало того, що споживачів на 30% менше, так третина із них "на радном сдєтцтва ґаваріт", а ще третина — не визначилася. От і виходить, що є умовно мільйони 3, кого реально цікавить укр локалізація в першу чергу — і купівельна спроможність яких в кілька разів гірша.
...
Залишатиметься тільки скігліті)))

делайте кружок по интересам и переводите все игры на украинский.

русня так и делает, фанатские студии делают ру озвучку там где ее не было изначально.
Васильович
Member

_nevermind: 23.04.2025 18:54и переводите все игры на украинский
З розморозкою :rotate:
_nevermind
Member

Васильович: 23.04.2025 18:59
_nevermind: 23.04.2025 18:54и переводите все игры на украинский
З розморозкою :rotate:
ну, молодцы
вот так это и делается
Tetronga
Member

VovaII: 23.04.2025 14:22
13.6 ГБ в мене. :teacher:
Matumba92
Member

Поиграл на профильной системе, она конечно далеко не новая но всё же.
В закрытых помещениях поставил лок 60фпс и получил 52-60фпс на средних настройках с длсс качество, при фулл шд разрешении, вполне играбельно.
Выходишь в опен ворлд и ФПС просаживался до 30+ иногда поднимается до 55+ но в основном ниже 40.
В опен ворлде приходится ставить всё на минимум и длсс производительность, картинка становится мыльной и ужасной, неиграбельно.
А говорили в сталкер оптимизация плохая. Я там на средних в основном имел 65-75 кадров при приемлемой картинке.
anyname
Member

Deepfreezer: 23.04.2025 15:34
VovaII: 23.04.2025 14:22 Чи хтось пам'ятає скільки оригінал займав? :shuffle:
Він йшов на 2х DVD, я покупал ліцензію 1С, добре пам'ятаю. На диску займало біля 10Гб :rotate:
Ліцензійне золоте видання з болотянською озвучкою було на 1 DVD з усіма dlc. Не золоте видання 3 DVD , один сама гра , на двох інших лицарі та остров.бритва,замок , печера , броня для лошаді , й здається планетарій активувалися окремо патчем для золотого видання .
vansoul
Member

Давно хотел перепройти обливион, а тут такой подгон в виде ремастера. Вчера успел побегать часик, впечатления супер. Графика сочная, лагов нет, красота. 50 баксов за хороший ремастер не жалко)

Надеюсь до фоллаута тоже очередь дойдет :rolleyes:
AntonyKandaurov
Member

kairo
я б так не сказав) а ось матюків українських знання дуже добре в них)
gast_
Member

kairo: 23.04.2025 12:38навіть русня англійську знає краще за українців.
Сільноє заявлєніє. Перевіряти я його, звісно, не буду.
kairo
Member

Ответить