Последние статьи и обзоры
Новости
Термогель на Gigabyte GeForce RTX 5080 може витікати при вертикальному встановленні відеокарти
-
FastBullet
Member
Предлагаю обсудить Термогель на Gigabyte GeForce RTX 5080 може витікати при вертикальному встановленні відеокарти
Просто супер )))
Просто супер )))
-
Геральт
Member
Не ставте HDD та RTX5000 вертикально і вони прослужать довше 

-
Lekrs
Member
Брати 5080 під ухтишку 

-
Nikolay Yeryomenko
Member
А ще мені хтось писав чому я не довіряю інженерам Gigabyte, ASUS, MSI, Asrock. Бо вони роблять все як школярі. І ті мабуть умніші будуть.
-
evenmore
Member
В чём смысл выделять именно этих вендоров?Nikolay Yeryomenko: ↑ 23.04.2025 16:49 А ще мені хтось писав чому я не довіряю інженерам Gigabyte, ASUS, MSI, Asrock. Бо вони роблять все як школярі. І ті мабуть умніші будуть.
-
SoVaR
Member
Той корпус явно не для 30+см 5080/50900kie: ↑ 23.04.2025 16:49А для кого Jonsbo новый корпус сделали? Эх...

-
starinfo
Member
теж не зрозумів, наче якийсь китайський ноу-нейм робить все для користувачів...evenmore: ↑ 23.04.2025 16:56В чём смысл выделять именно этих вендоров?Nikolay Yeryomenko: ↑ 23.04.2025 16:49 А ще мені хтось писав чому я не довіряю інженерам Gigabyte, ASUS, MSI, Asrock. Бо вони роблять все як школярі. І ті мабуть умніші будуть.
-
KimRomik
Member
Нвідія постійно наступає на ті ж граблі)) Раніше плавились роз'єми, зараз протікають термосоплі 

-
Rederst
Member
Наліплять наклеечку, як на бандерольках і покупці й далі будуть лайно розбирати.
-
f24gun69
Junior
« поки що одиничний випадок»
Може витікати
А може не витікати. Хто зна, що « південнокорейський користувач “ там із нею робив, aле головне кінути дріджи у вічко
Може витікати
А може не витікати. Хто зна, що « південнокорейський користувач “ там із нею робив, aле головне кінути дріджи у вічко

-
FarCry
Member
Хмм... а це цікаво. Я собі брав як раз 5090 від Gigabyte. Але в мене вона встановлена горизонтально, так що проблем не повинно бути. Після того як мене вже два рази наєгорили з термо-прокладками (я колись вже постив тут фотки) - вирішив спробувати щось інше. Плюс, Gigabyte дають цілих чотири роки гарантії після регістрації. 

-
my4a4oc
Member
трохи не розумію холівару навкруги нвідії, а якщо такий же термоінтерфейс встановлен і на гігі аорус 9070, це ж питання сутєво до гігі і аж ніяк до інвидії, до неї і так питань в останній час багато і без цього 

-
anatolikostis
Member
прости EVGA: ты единственная ставила ptm7950 на RTX3000, оборудовала карты долговечными вентиляторами (привет ASUS rog, ASUS tuf, ASUS dual на RTX3000 с восьмерками на крутиляторах через пару лет после покупки), делала упор на схемотехнику и живучесть компонентов, не скупилась на разъемы и термопрокладки, испарительную камеру и ребристые металлические элементы в СО.
теперь на рынке правит крокодилья куртка, тензоры и @жидкие сопли условного гигабайт
теперь на рынке правит крокодилья куртка, тензоры и @жидкие сопли условного гигабайт

-
yurius_r
Member
Карта підафігіла від навантаження wow'ом.
-
erkins007
Member
Гигабайт решили выделится в очередной раз, но получилось криво 

-
Afit
Member
А яким же вендорам радиш довіряти?Nikolay Yeryomenko: ↑ 23.04.2025 16:49 А ще мені хтось писав чому я не довіряю інженерам Gigabyte, ASUS, MSI, Asrock. Бо вони роблять все як школярі. І ті мабуть умніші будуть.
-
evenmore
Member
У евга были серийные прогары, серийный переразгон, серийно дребезжащие на некоторых оборотах вентили, скручивание бананом (причём карт с бекплейтом)anatolikostis: ↑ 23.04.2025 17:20 прости EVGA: ты единственная ставила ptm7950 на RTX3000, оборудовала карты долговечными вентиляторами (привет ASUS rog, ASUS tuf, ASUS dual на RTX3000 с восьмерками на крутиляторах через пару лет после покупки), делала упор на схемотехнику и живучесть компонентов, не скупилась на разъемы и термопрокладки, испарительную камеру и ребристые металлические элементы в СО.
теперь на рынке правит крокодилья куртка, тензоры и @жидкие сопли условного гигабайт![]()
Это не какой-то особенный камень в огород евга, мне всё равно нравится некоторая их продукция. Хотя было и много совсем мусорных вещей. В среднем - что у них, что у остальных - есть удачные и не удачные модели. Хейтить стабильный Асус странно, когда существует инно3д с их ультра экономией для бюджетных линеек. Или биостар, или колорфул, или асрок.
-
Геральт
Member
Afit
XFX, Sapphire, PowerColor.
XFX, Sapphire, PowerColor.

-
Alligator
Member
може у нього стіна з телевізорів та він на всій карті одразу грає?