Сучасні пошуковики на першій сторінці пихають всюди рекламу де можна, а корисної інформації майже 0 і часто на останніх сторінках. Цікаво, вони про це знають?Наразі ChatGPT використовує пошук Bing, але OpenAI мала проблеми з якістю пошуку, тому компанія зацікавлена отримати доступ одразу до кількох провідних пошуковиків, хоча не змогла домовитися з Google. Усе це дало б змогу підвищити якість продуктів OpenAI.
Последние статьи и обзоры
Новости
OpenAI готова купити Chrome у Google
-
KimRomik
Member
Предлагаю обсудить OpenAI готова купити Chrome у Google
-
coffeeman
Member
Тоді Chrome можна буде не ставити - буде новий Edge+Copilot
-
oh_boy
Member
- спойлер
-
Conqistador
Member
Поисковый бот вместо показа рекламы будет уговаривать юзера "знаю тебя лучше, чем ты себя сам, слыш купи сейчас, скоро пригодится"
-
tornadox
Member
Мова йде про АПІ, а не ВЕБ, тому при інтеграції компанія може без проблем налаштувати видачу без реклами та з іншими параметрами пошуку.KimRomik: ↑ 23.04.2025 10:16Сучасні пошуковики на першій сторінці пихають всюди рекламу де можна, а корисної інформації майже 0 і часто на останніх сторінках. Цікаво, вони про це знають?
-
Lekrs
Member
Копілот на деякі питання не знаходить відповіді. Якось поставив питання копілоту, відповіді не отримав, тоді поставив чатджпт, отримав відповідь, післячого ще раз поставив питання копілоту, і він видав один в одну відповідь що видав чатджпт. Дивина...coffeeman: ↑ 23.04.2025 10:22 Тоді Chrome можна буде не ставити - буде новий Edge+Copilot
-
tornadox
Member
Зніс хром після того як вони задепрекейтили маніфест В2.coffeeman: ↑ 23.04.2025 10:22Тоді Chrome можна буде не ставити - буде новий Edge+Copilot
Особливої проблеми при зміні браузера не відчув. Навпаки розібрав з тим що мені потрібно для міграції і зробив висновок що зникнення будь кого з ринку гравців браузерів на мене особливо не вплине дякуючи плагінам.
-
diplo
Member
Я его и сейчас не ставлю. А какая разница тем кто ставит: сейчас гугл собирает инфу, потом эти будут.coffeeman: ↑ 23.04.2025 10:22Тоді Chrome можна буде не ставити
-
zalizo_org
Member
і чим це зле?coffeeman: ↑ 23.04.2025 10:22буде новий Edge+Copilot
Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
рубалка реклами все одно працюєtornadox: ↑ 23.04.2025 10:41Зніс хром після того як вони задепрекейтили маніфест В2.
Відправлено через 5 хвилин 14 секунд:
Для мене хром - дуже потрібна штука. По перше ідеальна інтеграція з інфраструктурою Google, де користуюся багатьма продуктами, по друге меґа зручний набір devtools. По-третє багато інструментів собі написав у вигляді розширень. Навіть для overclockers.ua маю тулзу для цитувань (див. скрін)

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
А це - результат цитування:
diplo: ↑ 23.04.2025 10:43А какая разница тем кто ставит
-
diplo
Member
А чем не устраивает возможность выделить желаемый текст и кликнуть на ник автора?zalizo_org: ↑ 23.04.2025 12:04Навіть для overclockers.ua маю тулзу для цитувань (див. скрін)

-
zalizo_org
Member
Не знав про її існування, тому написав свою. В мене гарно працює, плавно переміщується, якщо курсор стоїть не в порожньому рядку, то цитата починається з наступного рядка. Короче все зроблено максимально зручно. В будь якому разі, дякую за інформацію.diplo: ↑ 23.04.2025 12:15А чем не устраивает возможность выделить желаемый текст и кликнуть на ник автора?

-
tornadox
Member
Я не чекав, просто перейшов на інші браузери.zalizo_org: ↑ 23.04.2025 12:04рубалка реклами все одно працює
А от у всіх родичів на хромі перестало працювати десь місяця два назад і форсовано видалили розширення.
В мене в мережі ще адблок на рівні роутера, тому загалом проблеми видні лише в ютубі і там де адблок по днс не справляється.
-
zalizo_org
Member
я просто вручну дещо переписав в коді розширення для рубалки реклами і вона в мене працює і не видаляється нікуди.tornadox: ↑ 23.04.2025 13:19А от у всіх родичів на хромі перестало працювати десь місяця два назад і форсовано видалили розширення.
дуже хотілося б почути про деталі, але мабуть то вже буде дикий офтоп.tornadox: ↑ 23.04.2025 13:19В мене в мережі ще адблок на рівні роутера, тому загалом проблеми видні лише в ютубі і там де адблок по днс не справляється.
-
diplo
Member
так просто днс в роутере адблоковский прописываешь и всё.zalizo_org: ↑ 23.04.2025 13:31дуже хотілося б почути про деталі, але мабуть то вже буде дикий офтоп
-
Gold_Star
Member
Я правильно розумію, чуваки яким належить один з найбільших систем ШІ, не можуть розробити свій власний браузер з блекджеком та плюшками?
-
VovaII
Member
— Отаке воно те ШІ... розумне як сотня мавп.Gold_Star: ↑ 23.04.2025 13:57Я правильно розумію, чуваки яким належить один з найбільших систем ШІ, не можуть розробити свій власний браузер з блекджеком та плюшками?
-
jumanji
Member
Дело не только в браузере, а количестве пользователей, доверии репутации.Gold_Star: ↑ 23.04.2025 13:57 Я правильно розумію, чуваки яким належить один з найбільших систем ШІ, не можуть розробити свій власний браузер з блекджеком та плюшками?
-
Stamb
Member
Ні, розробити можна все що завгодно, але купивши хром одразу отримують більшість ринку, а не 1.5 гіка котрі будуть пробувати open-ai-browserGold_Star: ↑ 23.04.2025 13:57 Я правильно розумію, чуваки яким належить один з найбільших систем ШІ, не можуть розробити свій власний браузер з блекджеком та плюшками?

-
dead_rat
Member
Не може, бо реклама це бабкі. То хоч веб, хоч апі, хоч пошта голубами, а реклама там будеtornadox: ↑ 23.04.2025 10:33Мова йде про АПІ, а не ВЕБ, тому при інтеграції компанія може без проблем налаштувати видачу без реклами та з іншими параметрами пошуку.KimRomik: ↑ 23.04.2025 10:16Сучасні пошуковики на першій сторінці пихають всюди рекламу де можна, а корисної інформації майже 0 і часто на останніх сторінках. Цікаво, вони про це знають?
Відправлено через 51 секунду:
А з чого б вони це могли?Gold_Star: ↑ 23.04.2025 13:57 Я правильно розумію, чуваки яким належить один з найбільших систем ШІ, не можуть розробити свій власний браузер з блекджеком та плюшками?
-
diplo
Member
Gold_Star: ↑ 23.04.2025 13:57 Я правильно розумію, чуваки яким належить один з найбільших систем ШІ, не можуть розробити свій власний браузер з блекджеком та плюшками?
Расскажу тебе сказочку.
Жил-был в селе фермер дядя Вася. У него была сначала свиноферма, потом появился коровник, потом он скупил все поля в селе, наоткрывал магазинов и все разорились. Что люди скажут? Монополия дяди Васи?
Дядя Вася создает ещё 2 колхоза, ставит туда управляющих, они создают дядя Васе "конкуренцию". Выкупают у него половину полей. Все довольны. Дядя Васю защемили, он уже не монополист.