З’явилися великі демонстрації шутера La Quimera

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити З’явилися великі демонстрації шутера La Quimera
Ще з анонсу проєкт не особливо переконливо виглядав, а тепер вже не маю сумнівів, що це прохідна гра на 6, максимум 7 балів...
Seraphim
Member

Радів що запросили на бета тест, але мене чекало розчарування, відчуття що настількі тоннельний шутан що його розробляли для старих аркадних коробок, в яких нічого крім стріляти з прив'язанної зброї не потрібн, але звісно це лише бетка і взагалі на релізі краще дивитись
Samilo
Member

NUN4AG
Ну так гра повністю виправдовує ціну в 30 баксів.
koniyoto
Member

Seraphim: 22.04.2025 11:33 Радів що запросили на бета тест, але мене чекало розчарування, відчуття що настількі тоннельний шутан що його розробляли для старих аркадних коробок, в яких нічого крім стріляти з прив'язанної зброї не потрібн, але звісно це лише бетка і взагалі на релізі краще дивитись
Мені здіється, чи воно в них "підгальмовує"? І рухи камери якісь неквапливі - щоб просадок фпс не було? Як воно на беті було?
MqM
Member

Seraphim: 22.04.2025 11:33 Радів що запросили на бета тест, але мене чекало розчарування, відчуття що настількі тоннельний шутан що його розробляли для старих аркадних коробок, в яких нічого крім стріляти з прив'язанної зброї не потрібн, але звісно це лише бетка і взагалі на релізі краще дивитись
Пощастило, але бета темтування було максимально дивним. Запросили дуже невелику кількість людей - у плейтесті в перші години брали не більше 51 людини, пік за 24 години яклсь перевалив за сотню😱 Дуже коротка місія, яка ну душе швидко проходиться, і дуже лінійна - ніяких альтернативних шляхів. Всіх нпс та зброю не показали. Що саме тестували на невелику аудиторію загадка :weep:
Rederst
Member

Це баг чи фіча сині полоси на персонажах?
Prescott
Member

Выглядит как 10 летнее инди, очень нелепо и стремно по меркам 2025.
cypherspy
Member

де багато вихідців з українського підрозділу 4A Games
Молодці хлопці, віддали борг державі шутером не про українсько-москальську війну. Навіщо їх при цьому називати українцями не зрозуміло.
doc-oc
Member

Эту цепуху перенесли на неопределённое время :laugh:
daesz
Member

Виглядаєно унило шо п п ц :rolleyes:
Ответить