Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

купляти БВ телефон за 15к :facepalm:
коли є багато нових у цій ціні - той же Ксяомі 14
JKrl
Member

voyt9: 21.04.2025 10:21 привіт, підкиньте пару варіантів що можна взяти з бу в норм стані до 15к на олх? думаю за 15 взяти 1+11 в ідеалі. Щось нічого кращого не можу знайти(
pixel 8 pro чи iphone 14 вживані йдуть десь в цьому діапазоні.

Отправлено спустя 56 секунд:
Vlaad13: 21.04.2025 11:45 купляти БВ телефон за 15к :facepalm:
коли є багато нових у цій ціні - той же Ксяомі 14
є багато сміття, так.
GreenMile
Member

AFU_power: 20.04.2025 21:44 10000000вт зарядки зараз нікому не треба, 40-65 як пропонують середні і флагмани вистачає з головою.
Отут категорично ні. Ну, 65 ще туди сюди, а менше - ні.
У мене був період, коли телефон юзався тупо весь день з ранку до вечора, і тримати його на шнурку не варіант, бо, по-перше, там навушники дротові (не треба мені відкривати очі на бездротові, вони, нажаль, не витримують такого режиму і сідають швидко, а заряджаються довго), по-друге, немає можливості сидіти коло розетки або таскатись ще й з павером.
Моя моторола із зарядкою 125Вт, яка з 20 до 80% заряджається за ~15 хв була просто спасінням, при чому, це ще не максимально можлива швидкість заряду, я її обмежив для життя аккума. Поки в туалет сходив - телефон заряжений :rotate:
Так, більшості пересічних для звичайного сценарію достатньо і 20Вт, більше того, 99% часу я моторолу заряджаю на бездротовій зарядці у 15Вт, але завжди краще мати можливість в екстрених ситуаціях зарядити швидше.
Чи це є критичним для телефона параметром? Я вважаю, що ні. Чи краще мати телефон який можна заряджати дуже швидко за необхідності? Я вважаю, що так.
Я до того що не треба узагальнювати оцими "нікому не треба", бо мені, наприклад, 1,5 місяці було треба майже кожного дня.
pelia: 20.04.2025 09:11 Колись рулила, мото ставала все гіршою після того як їх викупили леново (як і ноути ІВМ, до речі). Це я кажу як людина, котра сиділа на мото більше 10 років.
У мене було багато моторол (я трохи фанат, так :shuffle: ): T2288, L7, L9, V3i... зараз леново edge 50 ultra, і паралельно топ від самсунга. Чесно, взагалі нічого поганого про неї сказати не можу, телефон за свої гроші відмінний.
mult: 20.04.2025 11:03 Мене відштовхнула якраї еко система самсунг.
Скільки ж там всякого хламу понапихувано, тупо десятками якихось програм, десятки суто самсунгівських служб, які ти навіть не можеш вимкнути, не кажучи вже про видалення, які має максимальний приорітет в системі, а воно мені не потрібне.
Може для бізнесу це і все треба.
Але для рядового користувача, в якого рядовий сценарій, ютубчик, пара месенжерів і гра три в ряд це все тупо баласт.
Аби самсунг давав можливість налаштовувавти свою систему, можливість видалити і вимкнути все що не потрібно, тоді було б чудово.
Тому я і перестав користуватись їх гаджетами, без негативу, просто не підходять своєю філософією.
Раніше теж напрягало це все, і постійні намагання "повидаляти зайве", шо привело мене до телефонів на чистому андроїду. Але з часом прийшло розуміння - а навіщо? :dontknow: Ви можете видалити, що видаляється, а те, що не можна - просто не юзати, вас же ніхто не заставляє і працювати телефону воно не заважає.
Раніше мені не подобався UI самсунга, зараз, маючи в одночасному використанні самс і моторолу з чистим відром, не можу сказати, що відчуваю якість неподобства на самсі :)
Vlaad13
Member

JKrl: 21.04.2025 11:50
voyt9: 21.04.2025 10:21 привіт, підкиньте пару варіантів що можна взяти з бу в норм стані до 15к на олх? думаю за 15 взяти 1+11 в ідеалі. Щось нічого кращого не можу знайти(
pixel 8 pro чи iphone 14 вживані йдуть десь в цьому діапазоні.
зараз би рекомендувати 14 про макс з вбитою батареєю, 128 гігами пам'яті і можливим блокуванням по хмарі за 15 к :lol:
коли можна купити новий Ксяомі за ці ж гроші яки буте набагато кращий по всім параметрам
voyt9
Member

snapdragon999: 21.04.2025 11:22
Realme gt6, gt6t, honor 200,200 pro,xiaomi 14t,poco f6 pro, realme gt7 pro за 20т, можно новый без коробки и не намного хуже OP13.
ну realme gt7 pro від 20к, хоча теж на польза.нет трішки "обісрали" його.
OP13 навряд знайти до 20 навіть, ОП12 навіть від 20+
ну 14т зараз буду огляди дивитись, дякую
Барбарис
Member

GreenMile, так додатки від самси зазвичай сасі нагадують про себе, навіть якщо не користуєшся. Також не люблю за це їх операційну.
snapdragon999
Member

voyt9: 21.04.2025 12:15
snapdragon999: 21.04.2025 11:22

Realme gt6, gt6t, honor 200,200 pro,xiaomi 14t,poco f6 pro, realme gt7 pro за 20т, можно новый без коробки и не намного хуже OP13.
ну realme gt7 pro від 20к, хоча теж на польза.нет трішки "обісрали" його.
OP13 навряд знайти до 20 навіть, ОП12 навіть від 20+
ну 14т зараз буду огляди дивитись, дякую
Могу сказать где есть за 20т. И я имел ввиду что он не намного хуже ОР13, который стоит глобалка от 34т.Это лучшее что можно взять за такие деньги, е сим, проц 8 элит, экран шикарный от Самсунг,батарея 6500,что ты ещё возьмёшь за такие деньги? Ну камеры да, там средненькие, если это сильно важно. Но за те деньги они будут +- у всех тех что я перечислил. Хорошие камеры надо у флагманов искать.
Я не знаю что он там обсирал, лично для себя понял что особо ему доверять не стоит, он чешет каждый раз разное, показания меняет на ходу.
Последний раз редактировалось snapdragon999 21.04.2025 12:48, всего редактировалось 3 раза.
DuckRider
Member

GreenMile: 21.04.2025 11:54 Отут категорично ні. Ну, 65 ще туди сюди, а менше - ні.
У мене був період, коли телефон юзався тупо весь день з ранку до вечора, і тримати його на шнурку не варіант, бо, по-перше, там навушники дротові
Вирішив проблему з іншої сторони. 3.5 діра є, тримає 14 годин екрану.
GreenMile
Member

Барбарис: 21.04.2025 12:21 GreenMile, так додатки від самси зазвичай сасі нагадують про себе, навіть якщо не користуєшся. Також не люблю за це їх операційну.
Так просто відключаєте сповіщення для самс-додатків в налаштуваннях дозволів і все ;)

Відправлено через 9 хвилин 37 секунд:
DuckRider: 21.04.2025 12:44
GreenMile: 21.04.2025 11:54 Отут категорично ні. Ну, 65 ще туди сюди, а менше - ні.
У мене був період, коли телефон юзався тупо весь день з ранку до вечора, і тримати його на шнурку не варіант, бо, по-перше, там навушники дротові
Вирішив проблему з іншої сторони. 3.5 діра є, тримає 14 годин екрану.
Вибір телефонів з 3,5 джеком вже досить обмежений, на жаль, а 14 годин екрану - це не те саме, що весь робочий день на мітингах і конфах, які батарею жруть як навіжені, плюс імейли, і взагалі звичайний робочий день. Якщо просто фільмчики дивитись то так, на день вистачає. Коли я вдома, то у телефона заряду до 80% на 2-3 дні достатньо.
snapdragon999
Member

кому вона потрібна ? блютуз вже є у всіх з норм кодеками.
DuckRider
Member

snapdragon999: 21.04.2025 14:34
кому вона потрібна ? блютуз вже є у всіх з норм кодеками.
Мне нужна, а ты слушай свой блютузный пердёж из ушей, которые хуже дешевых ием с китая :facepalm:

Как только яблоко вернет 3.5, сразу всем нужным станет, как и кнопка камеры, которую уже многие собираются возвращать :lol:
Alexsandr
Member

JKrl: 21.04.2025 11:50
є багато сміття, так.
Как для б/у согласен. Гарантии нет, состояние акума под вопросом, работоспособность без гарантии, под вопросом ибо кто знает что там в середине, может утопленника продают.
snapdragon999
Member

DuckRider: 21.04.2025 14:38 которые хуже дешевых ием с китая :facepalm:
нормальный звук там ,ты такой спец я уже понял раз такой порожень купил за штуку баксов :laugh:
Alexsandr
Member

snapdragon999: 21.04.2025 14:34 кому вона потрібна ? блютуз вже є у всіх з норм кодеками.
В играх задержка по звуку, время работы сильно ограничено, носить дополнительно коробку, сами уши + коробка. За зарядом всего этого следить
DuckRider
Member

snapdragon999: 21.04.2025 14:43
DuckRider: 21.04.2025 14:38 которые хуже дешевых ием с китая :facepalm:
нормальный звук там ,ты такой спец я уже понял раз такой порожень купил за штуку баксов :laugh:
Какой?
snapdragon999
Member

Alexsandr: 21.04.2025 14:44
snapdragon999: 21.04.2025 14:34 кому вона потрібна ? блютуз вже є у всіх з норм кодеками.
В играх задержка по звуку, время работы сильно ограничено, носить дополнительно коробку, сами уши + коробка. За зарядом всего этого следить
Если нормальный блютуз 5.2-5.4 и уши современные,то нет никакой задержки ,коробочка маленькая положил они заряжаються ,домой пришел зарядил бокс ,удобно и не надо эти провода тягать как дятел.Делаете трагедию ,я раньше тоже думал что будет параша ,но попробовал нормальные наушники и понял что не надо никакой провод.

Отправлено спустя 27 секунд:
DuckRider: 21.04.2025 14:46
snapdragon999: 21.04.2025 14:43

Какой?
какой у тебя или ты бу покупал через 3 года после релиза? :laugh:
Последний раз редактировалось snapdragon999 21.04.2025 14:49, всего редактировалось 1 раз.
DuckRider
Member

Бонусом к этому цена и огромный выбор моделей

Отправлено спустя 1 минуту 28 секунд:
snapdragon999: 21.04.2025 14:48
https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... vi-series/
snapdragon999
Member

DuckRider: 21.04.2025 14:50

snapdragon999: 21.04.2025 14:48
Ты все треки слушаешь исключительно в лослес ? так я тебе скажу что на телефоне ,на любом это понты для приезжих .У меня было много hifi плееров различных и ушей навороченых ,в звуке я разбираюсь слегонца,сейчас стационарный цап на ПК+уши недешевые .Основная масса слушает музыку онлайн ,там качество в основном до 320 кбит,там что фалометрией тут нет смысла заниматься,тем более в пределах смартфона .Блютузные наушники выдают приличное звучание сейчас,это не 5 лет назад .Уже многие поддерживают до 1000 кбит звук .
DuckRider
Member

snapdragon999: 21.04.2025 14:54
DuckRider: 21.04.2025 14:50

Ты все треки слушаешь исключительно в лослес ? так я тебе скажу что на телефоне ,на любом это понты для приезжих .У меня было много hifi плееров различных и ушей навороченых ,в звуке я разбираюсь слегонца,сейчас стационарный цап на ПК+уши недешевые .Основная масса слушает музыку онлайн ,там качество в основном до 320 кбит,там что фалометрией тут нет смысла заниматься,тем более в пределах смартфона .Блютузные наушники выдают приличное звучание сейчас,это не 5 лет назад .Уже многие поддерживают до 1000 кбит звук .
Это всё классно, альтерантиву xba-n1, n3, a1 и т.д в блютузном исполнении покажи. Проводные можно подобрать по нужной ачх от разных производителей, в бт моделях берут что дают обычно.
snapdragon999
Member

DuckRider: 21.04.2025 15:23
snapdragon999: 21.04.2025 14:54

Это всё классно, альтерантиву xba-n1, n3, a1 и т.д в блютузном исполнении покажи. Проводные можно подобрать по нужной ачх от разных производителей, в бт моделях берут что дают обычно.
Советовать тут бессмысленно ,идешь в магазин и слушаешь разные под себя ,я не знаю откуда ты ,в Киеве например - портатив есть,не надо смотреть только на характеристики ,важно как ты воспринимаешь на слух.Ну или сидеть будешь на этих сони постоянно .
Ответить