Дякую, бо в мене інформації нуль, спеціально не вивчав це і не дивився жодного огляду на цю гру!AFU_power: ↑ 20.04.2025 02:31Буде завдання з схованками журналіста, в них всі бонусиmoto: ↑ 20.04.2025 02:11Хочу спросить а где мои плюшки за ультимейт версию ?, типа костюма и оружия ?, или это все потом будет ?
Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
moto
Member
-
Neuromantic
Member
Забив на основний сюжет перед походом на НДІЧАЗ і просто шарюся Зоною. Цікаво!
Дістався до Прип'яті. Тут можна непогано поправити фінансове становище, прокачати екіп і зброю, лутаючи круті стволи в непоганому стані. І гаусс-пушку майже одразу підібрав.
Бігаю в екзоскелеті Алмаз, зі штурмовою гвинтівкою Харод, Дробовиком Сайга і снайперкою СВУ-МК С-3. Ще не все прокачав на максимум, але більше половини
Дістався до Прип'яті. Тут можна непогано поправити фінансове становище, прокачати екіп і зброю, лутаючи круті стволи в непоганому стані. І гаусс-пушку майже одразу підібрав.
Бігаю в екзоскелеті Алмаз, зі штурмовою гвинтівкою Харод, Дробовиком Сайга і снайперкою СВУ-МК С-3. Ще не все прокачав на максимум, але більше половини
-
moto
Member
Первый час +/- игры в сталкера все таки зацепил, пока я особо ничего не набегал, и к управлению ещё не привык, вроде как больше теперь опций. Украинская озвучка кумедна
, но как то мало, в основном бегаешь с фоновым звуком зоны, и мне чего-то пока выпадает больше в ночи шарится чем днём, или показалось... Теперь начали мысли посещать, приеду домой и нужно будет обязательно погрузиться на пару тройку часов в сталкера 

-
Hotspur
Member
Харод поміняй на Дніпро все інше правильноNeuromantic: ↑ 20.04.2025 13:04Бігаю в екзоскелеті Алмаз, зі штурмовою гвинтівкою Харод, Дробовиком Сайга і снайперкою СВУ-МК С-3.
-
Buldozer.
Member
Достаточно похоже кстати на релаьное )Neuromantic: ↑ 20.04.2025 13:04 Забив на основний сюжет перед походом на НДІЧАЗ і просто шарюся Зоною. Цікаво!
-
Neuromantic
Member
Майже 1 в 1Buldozer.: ↑ 20.04.2025 17:08 Достаточно похоже кстати на релаьное )
Був у Прип'яті восени 2021 - знаю що кажу.
-
Buldozer.
Member
Да все там были ) я в 2019м )Neuromantic: ↑ 20.04.2025 17:30Майже 1 в 1Buldozer.: ↑ 20.04.2025 17:08 Достаточно похоже кстати на релаьное )
Був у Прип'яті восени 2021 - знаю що кажу.
-
Neuromantic
Member
А чим вона краща? Крім патріотичностіHotspur: ↑ 20.04.2025 17:01 Харод поміняй на Дніпро
-
Hotspur
Member
магазин можна 46 патронів+дамаг від неї сильно більший, якщо перевести на інший калібр то дамаг взагалі нереальний, я на звичайному бігаюNeuromantic: ↑ 20.04.2025 19:46А чим вона краща? Крім патріотичності
-
ya98
Member
Neuromantic
Днепр под более распространённый патрон и убойнее. А ближе к финалу, когда накопится дофига патронов от пулемёта, можно перевести на 7,62. В этом калибре валит вообще не реально.
Днепр под более распространённый патрон и убойнее. А ближе к финалу, когда накопится дофига патронов от пулемёта, можно перевести на 7,62. В этом калибре валит вообще не реально.
-
Neuromantic
Member
У продавців його немає. Треба по ничках шукати?Hotspur: ↑ 20.04.2025 20:00 магазин можна 46 патронів
-
AFU_power
Member
Вони не відрізняються по характеристиках, особливо якщо харод вкачати на 5.45 калібр. Плюс додатково харод має підствольник та підствольний дробаш, якщо в другий слот береш снайпуHotspur: ↑ 20.04.2025 17:01Харод поміняй на Дніпро все інше правильноNeuromantic: ↑ 20.04.2025 13:04Бігаю в екзоскелеті Алмаз, зі штурмовою гвинтівкою Харод, Дробовиком Сайга і снайперкою СВУ-МК С-3.
Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
Ну тут якщо уже мірятись магазинами, бо дамаг в прокачаного харода аналогічний дніпру, тоді вже гп36 з подвійним барабанним магазином, пкм з танковим коробом і щуробій. Щуробій то взагалі ржачна імба, дамаг не менше чим у Дніпра, тільки по дальності сильно програє, патрони всюди валяються, ним можна бюрера за півмагазина покластиHotspur: ↑ 20.04.2025 20:00магазин можна 46 патронів+дамаг від неї сильно більший, якщо перевести на інший калібр то дамаг взагалі нереальний, я на звичайному бігаюNeuromantic: ↑ 20.04.2025 19:46А чим вона краща? Крім патріотичності
Відправлено через 22 секунди:
На янові єNeuromantic: ↑ 20.04.2025 22:55У продавців його немає. Треба по ничках шукати?
-
Hotspur
Member
такNeuromantic: ↑ 20.04.2025 22:55Треба по ничках шукати?
-
Азазелло
Member
По секрету:цей магазин можно знайти майже в самому початку гри-при виході з Залісся.Neuromantic: ↑ 20.04.2025 22:55У продавців його немає. Треба по ничках шукати?Hotspur: ↑ 20.04.2025 20:00 магазин можна 46 патронів
-
lewerlin
Member
Так і кажи - воно в стартовій локаціїАзазелло: ↑ 21.04.2025 06:57По секрету:цей магазин можно знайти майже в самому початку гри-при виході з Залісся.

-
Neuromantic
Member
Треба буде навідатися, якщо в Прип'яті або на Янові не знайду.lewerlin: ↑ 21.04.2025 10:01 Так і кажи - воно в стартовій локації. Заодно підходить до АКС і похідних. Дуже виручає на початку.
Взагалі, цікаво виходить: до НДІЧАЗу поводирі готові тебе провести з будь-якої локації будь-куди, де ти вже побував. Навіть в Прип'ять! А після - чомусь буквально на пару локацій, які тобі не дуже й потрібні.
-
lewerlin
Member
Neuromantic: ↑ 21.04.2025 10:59 до НДІЧАЗу поводирі готові тебе провести з будь-якої локації будь-куди, де ти вже побував. Навіть в Прип'ять! А після - чомусь буквально на пару локацій, які тобі не дуже й потрібні.
- спойлер
- Так Моноліт же "прокидається". От ніхто в пекло сунутись і не хоче.
-
Neuromantic
Member
Якось це не по-українські..lewerlin: ↑ 21.04.2025 11:38
- спойлер
- Так Моноліт же "прокидається". От ніхто в пекло сунутись і не хоче.
Зазвичай ціни х10, і вперед-вперед