У Metro 2033 Redux новий рекорд популярності: в Steam зафіксовано понад 48 тисяч гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

OldGoodGames: 17.04.2025 19:01
kairo: 17.04.2025 18:52
Гру зробили 15 років тому. Автор до речі, в розшуку МВС руснявої федерації за дискредитацію збройних формувань рф.
а я бачив реальне відео не автор просить пуйло заборонити його книги в Україні а пуйло відповідає, що нехай поширюється узький мир
Скиньте посилання
OldGoodGames
Member

kairo: 17.04.2025 21:25
OldGoodGames: 17.04.2025 19:01
а я бачив реальне відео не автор просить пуйло заборонити його книги в Україні а пуйло відповідає, що нехай поширюється узький мир
Скиньте посилання
Переплутав з лук'яненко :shuffle:
Все одно бомжевати по узькому метро мені впадлу :)
lostsoulforever
Member

OldGoodGames: 18.04.2025 05:26
kairo: 17.04.2025 21:25
Скиньте посилання
оце ти дурачок, лукянка відомий русо нацик ще з 90х, а Глуховський не просто так в рашкі в розшуку, весь час підтримував Україну, просив донатити ЗСУ
OldGoodGames
Member

lostsoulforever: 20.04.2025 17:38
OldGoodGames: 18.04.2025 05:26
оце ти дурачок, лукянка відомий русо нацик ще з 90х, а Глуховський не просто так в рашкі в розшуку, весь час підтримував Україну, просив донатити ЗСУ
а я бачу що ти дуже вумна з такою курвою на аві :facepalm:
якщо б глуховський був дійсно вумним то б взагалі не писав про рашу :teacher:

Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
лукянка відомий русо нацик ще з 90х
але дозори дивились усі і усим подобальсь тоді, навіть тут в україні, і ніхто нічого не підозрював
daesz
Member

OldGoodGames
я не дивився, бо в рашці випускали весь час тільки кал для істинних поціновувачів калу. Мб по собі не варто всіх інших оцінювати.
Dremjke
Member

Чудова серія ігор, дуже актуальна в наш непростий час, відображає суть рашки 100%.
спойлер
А дегенерат і троль OldGoodGames в своїй жалюгідній манері намагається накинути гуана на вентилятор і сам у цьому лайні весь опиняється.
thunder_blade
Member

DEVES: 17.04.2025 19:44 Глянул свой профиль в стиме и вспомнил, что начал им пользоваться благодаря бесплатной раздаче оригинального Метро 2033 в далёком 2012году
Дата регистрации: 11 декабря 2012 г
Та ж Фігня )) тоді під це і Завів теж Акк :lamer:
SERGBILL
Member

навіть в редакс баг з роздільною здатністю через DP не пофіксили, довелося ще й кабель HDMI підключати, я в шоці трохи
SERGBILL
Member

прикол, в Ласт Ляйт редакс графон трішки кращий і фпс трішки вищий, виходить, 2033 - так собі халтурка)
Ответить