Вийшов драйвер GeForce 576.02 WHQL з підтримкою GeForce RTX 5060 Ti й виправленнями неполадок

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Вийшов драйвер GeForce 576.02 WHQL з підтримкою GeForce RTX 5060 Ti й виправленнями неполадок

Відяха ще не встигла вийти, а вже неполадки :-/
Чорні екрани у АМД кричали колись
спойлер
300px-Снисходительный_Вилли_Вонка_шаблон.jpeg
Bukakanga
Member

патч первого дня... теперь и для хардвара
koniyoto
Member

_Andrik_: 16.04.2025 17:41 Відяха ще не встигла вийти, а вже неполадки :-/
Чорні екрани у АМД кричали колись
спойлер
300px-Снисходительный_Вилли_Вонка_шаблон.jpeg
Нарешті у фанів АМД - свято, у сусіда порося здохло :rotate:
VolandInferno
Member

_Andrik_: 16.04.2025 17:41Чорні екрани у АМД кричали колись
У nVidia просто локальні баги, яких я, до речі, ні разу не бачив, і які, в цілому, трапляються досить рідко. А от драйвери АМД під радівон - це один суцільний баг :laugh:
Georgin
Member

VolandInferno

Та ні, там не локальні баги, там локальна і впевнена деградація. Не уявляю, яким "нефонатом" треба бути, щоб вперто це не помічати.
спойлер
P.S. І здається, хтось хамить і хоче в бан... Здогадуєтесь, хто саме?
VolandInferno
Member

Georgin
Да-да. І ще хайпожерське відео показуй. Че тимчасові незручності, які згодом будуть поправлені. І ще раз зроблю наголос, цих проблем значно менше, аніж про них говорять. Що б переконатись, варто зайти і почитати треди на тому ж реддіті.
Ще мені про роз'єми поплавлені давай розкажи на 5090.

:lol: :lol: :lol:
Georgin
Member

VolandInferno

Ви називаєте Gamers Nexus хайпожерами і при цьому посилаєтесь на треди в Reddit як на серйозний ресурс..
І щє раз кажу - зав'язуйте з хамством. Якщо вираз "червонодупі" для Вас норма, то у мене для Вас погані новини. Ви - бидло.
koniyoto
Member

Bukakanga: 16.04.2025 17:53
лично видели или рабинович напел?
Я бачу щодня - спочатку 5700 у мене стояла, тепер у дружини доживає останні дні (все що забажаєте на ваш смак: вильоти на деяких версях, зависання драверу намертво, постійні скидання налуштавань (довелось встановлювати окремий софт для регулювання обертів вертушок), а скільки було проблем, свого часу з Destiny 2 і ні, це не мій екземпляр проблемний). Якось вони це все пофіксили (окрім налаштувань охолодження) десь на почкатку 7000 серії. На НВідіа уперше зіткнувся лише от зараз, як 50 серія вийшла - довелось відкотитись на грудневі драйвери.
Georgin
Member

VolandInferno

Ви ж навіть відео не дивились, просто глянули на назву і придумали собі щось своє. Там не згадуються жодні баги попередніх серій, річ йде саме про свіжі баги від виходу RTX 5000,
які послідовно повторюються в останніх семи версіях стабільних драйверів. Всі ці баги живуть і до сьогодні.
VolandInferno
Member

koniyoto: 16.04.2025 18:03Я бачу щодня - спочатку 5700 у мене стояла, тепер у дружини доживає останні дні (все що забажаєте на ваш смак: вильоти на деяких версях, зависання драверу намертво, постійні скидання налуштавань (довелось встановлювати окремий софт для регулювання обертів вертушок), а скільки було проблем, свого часу з Destiny 2 і ні, це не мій екземпляр проблемний). Якось вони це все пофіксили (окрім налаштувань охолодження) десь на почкатку 7000 серії. На НВідіа уперше зіткнувся лише от зараз, як 50 серія вийшла - довелось відкотитись на грудневі драйвери.
Та ні, ви що, такого не може бути ніколи і ніяк :rotate:

Відправлено через 2 хвилини 46 секунд:
Georgin: 16.04.2025 18:07Ви ж навіть відео не дивились, просто глянули на назву і придумали собі щось своє. Там не згадуються жодні баги попередніх серій, річ йде саме про свіжі баги від виходу RTX 5000,
Я його бачив ще пару днів тому. Не у одного в тебе інтернет є. Від початку і до кінця. англійською володію вільно, тому можу зробити адекватні висновки з цього відео.

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Georgin: 16.04.2025 18:07річ йде саме про свіжі баги від виходу RTX 5000,
які послідовно повторюються в останніх семи версіях стабільних драйверів. Всі ці баги живуть і до сьогодні.
Мда, походу ти не читаєш, що тобі пишуть і що я з самого початку писав. Ладно, мені це не цікаво вже.
Bukakanga
Member

koniyoto: 16.04.2025 18:03
Bukakanga: 16.04.2025 17:53
лично видели или рабинович напел?
Я бачу щодня - спочатку 5700 у мене стояла, тепер у дружини доживає останні дні (все що забажаєте на ваш смак: вильоти на деяких версях, зависання драверу намертво, постійні скидання налуштавань (довелось встановлювати окремий софт для регулювання обертів вертушок), а скільки було проблем, свого часу з Destiny 2 і ні, це не мій екземпляр проблемний). Якось вони це все пофіксили (окрім налаштувань охолодження) десь на почкатку 7000 серії. На НВідіа уперше зіткнувся лише от зараз, як 50 серія вийшла - довелось відкотитись на грудневі драйвери.
так к вам-то вопросов нет, а вот к Воланду есть. Он-то вряд ли вылеты на 400-500-5000 видел и вряд ли наблюдал лично, как во времена 6000-7000 все пришло в норму.
VolandInferno
Member

Bukakanga: 16.04.2025 18:12Он-то вряд ли вылеты на 400-500-5000 видел и вряд ли наблюдал лично
А, тобто всі ті червоні фанатіки, які поливають лайном драйвери nVidia за пару останніх факапів - вони всі мали ВК nVidia 2000-3000-4000-5000 серій і впевнилися в них в багах особисто. Іменно кожен перевірив і тільки після цього пішов писати на форуми, так, да виходить?)

Логіка просто наглухо вилетіла з чату :(
Georgin
Member

VolandInferno

Якщо у Вас рівень англійської на рівні Вашого виховання, то й не дивно, що Ви нічого не зрозуміли з відео.

koniyoto

У мене з 2022 року в експлуатації AMD 5600G і пів-року була RX 6500 XT. Використовував оці драйвери:

23.8.1
23.11.1
24.2.1

Не було жодного багу. Жодного. Чи може це говорити про те, що у драйверах AMD немає багів? Та звісно ж ні. Впевнений, що на деяких конфігураціях у якихось конкретних програмах навіть на цих драйверах у когось були баги.
Але в мене їх не було.

Так що деякі люди реально не зтикаються з проблемами та й не оновлюють драйвери регулярно. Так що, технічно кажучі, вони кажуть правду - просто зі свого особистого досвіду без посиланнь на зовнішні джерела :)
Головне - не бути агресивним "нефонатом" будь якого виробника і приймати реальність повністю, а не вибірково.
Последний раз редактировалось Georgin 16.04.2025 18:18, всего редактировалось 2 раза.
Bukakanga
Member

VolandInferno: 16.04.2025 18:15
Bukakanga: 16.04.2025 18:12Он-то вряд ли вылеты на 400-500-5000 видел и вряд ли наблюдал лично
А, тобто всі ті червоні фанатіки, які поливають лайном драйвери nVidia за пару останніх факапів - вони всі мали ВК nVidia 2000-3000-4000-5000 серій і впевнилися в них в багах особисто. Іменно кожен перевірив і тільки після цього пішов писати на форуми, так, да виходить?)

Логіка просто наглухо вилетіла з чату :(
у меня как раз была 3050 в 22-23-м. И как раз я попал на вылеты в Форца Хорайзон 4, из-за чего пришлось сидеть на старых дровах несколько месяцев. Так что хваленая стабильность зеленых драйверов - миф, ровно такой же, как и байки про "ужасные" драйвера АМД. Реальность такова, что проблемы есть у всех производителей.
MessiaH
Member

VolandInferno: 16.04.2025 17:51А от драйвери АМД під радівон - це один суцільний баг
не неси пургу, нет никаких проблем у амд с дровами, проблема с дровами амд только в головах отдельных личностей, которые никогда карты амд в руках не держали
VolandInferno
Member

MessiaH: 16.04.2025 18:28нет никаких проблем у амд с дровами, проблема с дровами амд только в головах отдельных личностей, которые никогда карты амд в руках не держали
Я не знаю як тут логіка працює) Цирк) Значить лізолюби при кожній нагоді на гівно ісходять, при якомусь факапі Нвідія, при тому, що ніколи не юзали їх ВК(ну хіба що десь там в глибокому дитинстві), а от в іншу сторону стрілочка не повертається))))
спойлер
Изображение
какіє нєжниє ранімиє натури :rotate:
Bukakanga
Member

VolandInferno: 16.04.2025 18:38
MessiaH: 16.04.2025 18:28нет никаких проблем у амд с дровами, проблема с дровами амд только в головах отдельных личностей, которые никогда карты амд в руках не держали
Я не знаю як тут логіка працює) Цирк) Значить лізолюби при кожній нагоді на гівно ісходять, при якомусь факапі Нвідія, при тому, що ніколи не юзали їх ВК(ну хіба що десь там в глибокому дитинстві), а от в іншу сторону стрілочка не повертається))))
все, на что годны эти ваши зеленые карты - служить физикс-ускорителем второй карточкой. Да и то, 5000-я серия уже не все тянет.
erkins007
Member

_Andrik_: 16.04.2025 17:41Відяха ще не встигла вийти, а вже неполадки
это общие исправление для драйвера
Rederst
Member

ШІ не справляється, яка неочікувана капость.
fuksa
Member

новость как новость, а вот что внутри накомментировали. ох и ух
не понимаю откуда у человека время и желание на это, но продолжай :laugh:

ps. очень порадовал момент, что нужно самому столкнутся с проблемой, что бы о ней поливать интернет просторы))
Ответить