Відяха ще не встигла вийти, а вже неполадки
Чорні екрани у АМД кричали колись
- спойлер
Нарешті у фанів АМД - свято, у сусіда порося здохло_Andrik_: ↑ 16.04.2025 17:41 Відяха ще не встигла вийти, а вже неполадки
Чорні екрани у АМД кричали колись
- спойлер
- 300px-Снисходительный_Вилли_Вонка_шаблон.jpeg
У nVidia просто локальні баги, яких я, до речі, ні разу не бачив, і які, в цілому, трапляються досить рідко. А от драйвери АМД під радівон - це один суцільний баг_Andrik_: ↑ 16.04.2025 17:41Чорні екрани у АМД кричали колись
Я бачу щодня - спочатку 5700 у мене стояла, тепер у дружини доживає останні дні (все що забажаєте на ваш смак: вильоти на деяких версях, зависання драверу намертво, постійні скидання налуштавань (довелось встановлювати окремий софт для регулювання обертів вертушок), а скільки було проблем, свого часу з Destiny 2 і ні, це не мій екземпляр проблемний). Якось вони це все пофіксили (окрім налаштувань охолодження) десь на почкатку 7000 серії. На НВідіа уперше зіткнувся лише от зараз, як 50 серія вийшла - довелось відкотитись на грудневі драйвери.
Та ні, ви що, такого не може бути ніколи і ніякkoniyoto: ↑ 16.04.2025 18:03Я бачу щодня - спочатку 5700 у мене стояла, тепер у дружини доживає останні дні (все що забажаєте на ваш смак: вильоти на деяких версях, зависання драверу намертво, постійні скидання налуштавань (довелось встановлювати окремий софт для регулювання обертів вертушок), а скільки було проблем, свого часу з Destiny 2 і ні, це не мій екземпляр проблемний). Якось вони це все пофіксили (окрім налаштувань охолодження) десь на почкатку 7000 серії. На НВідіа уперше зіткнувся лише от зараз, як 50 серія вийшла - довелось відкотитись на грудневі драйвери.
Я його бачив ще пару днів тому. Не у одного в тебе інтернет є. Від початку і до кінця. англійською володію вільно, тому можу зробити адекватні висновки з цього відео.Georgin: ↑ 16.04.2025 18:07Ви ж навіть відео не дивились, просто глянули на назву і придумали собі щось своє. Там не згадуються жодні баги попередніх серій, річ йде саме про свіжі баги від виходу RTX 5000,
Мда, походу ти не читаєш, що тобі пишуть і що я з самого початку писав. Ладно, мені це не цікаво вже.Georgin: ↑ 16.04.2025 18:07річ йде саме про свіжі баги від виходу RTX 5000,
які послідовно повторюються в останніх семи версіях стабільних драйверів. Всі ці баги живуть і до сьогодні.
так к вам-то вопросов нет, а вот к Воланду есть. Он-то вряд ли вылеты на 400-500-5000 видел и вряд ли наблюдал лично, как во времена 6000-7000 все пришло в норму.koniyoto: ↑ 16.04.2025 18:03Я бачу щодня - спочатку 5700 у мене стояла, тепер у дружини доживає останні дні (все що забажаєте на ваш смак: вильоти на деяких версях, зависання драверу намертво, постійні скидання налуштавань (довелось встановлювати окремий софт для регулювання обертів вертушок), а скільки було проблем, свого часу з Destiny 2 і ні, це не мій екземпляр проблемний). Якось вони це все пофіксили (окрім налаштувань охолодження) десь на почкатку 7000 серії. На НВідіа уперше зіткнувся лише от зараз, як 50 серія вийшла - довелось відкотитись на грудневі драйвери.
А, тобто всі ті червоні фанатіки, які поливають лайном драйвери nVidia за пару останніх факапів - вони всі мали ВК nVidia 2000-3000-4000-5000 серій і впевнилися в них в багах особисто. Іменно кожен перевірив і тільки після цього пішов писати на форуми, так, да виходить?)Bukakanga: ↑ 16.04.2025 18:12Он-то вряд ли вылеты на 400-500-5000 видел и вряд ли наблюдал лично
у меня как раз была 3050 в 22-23-м. И как раз я попал на вылеты в Форца Хорайзон 4, из-за чего пришлось сидеть на старых дровах несколько месяцев. Так что хваленая стабильность зеленых драйверов - миф, ровно такой же, как и байки про "ужасные" драйвера АМД. Реальность такова, что проблемы есть у всех производителей.VolandInferno: ↑ 16.04.2025 18:15А, тобто всі ті червоні фанатіки, які поливають лайном драйвери nVidia за пару останніх факапів - вони всі мали ВК nVidia 2000-3000-4000-5000 серій і впевнилися в них в багах особисто. Іменно кожен перевірив і тільки після цього пішов писати на форуми, так, да виходить?)Bukakanga: ↑ 16.04.2025 18:12Он-то вряд ли вылеты на 400-500-5000 видел и вряд ли наблюдал лично
Логіка просто наглухо вилетіла з чату![]()
не неси пургу, нет никаких проблем у амд с дровами, проблема с дровами амд только в головах отдельных личностей, которые никогда карты амд в руках не держалиVolandInferno: ↑ 16.04.2025 17:51А от драйвери АМД під радівон - це один суцільний баг
Я не знаю як тут логіка працює) Цирк) Значить лізолюби при кожній нагоді на гівно ісходять, при якомусь факапі Нвідія, при тому, що ніколи не юзали їх ВК(ну хіба що десь там в глибокому дитинстві), а от в іншу сторону стрілочка не повертається))))MessiaH: ↑ 16.04.2025 18:28нет никаких проблем у амд с дровами, проблема с дровами амд только в головах отдельных личностей, которые никогда карты амд в руках не держали

все, на что годны эти ваши зеленые карты - служить физикс-ускорителем второй карточкой. Да и то, 5000-я серия уже не все тянет.VolandInferno: ↑ 16.04.2025 18:38Я не знаю як тут логіка працює) Цирк) Значить лізолюби при кожній нагоді на гівно ісходять, при якомусь факапі Нвідія, при тому, що ніколи не юзали їх ВК(ну хіба що десь там в глибокому дитинстві), а от в іншу сторону стрілочка не повертається))))MessiaH: ↑ 16.04.2025 18:28нет никаких проблем у амд с дровами, проблема с дровами амд только в головах отдельных личностей, которые никогда карты амд в руках не держали
это общие исправление для драйвера_Andrik_: ↑ 16.04.2025 17:41Відяха ще не встигла вийти, а вже неполадки