можно как стартерпак начинающего консольщика, только там все условно старое. вуконг, хазан, лайс оф пи, астробот, новая цусима, носильщик2, мгс3 снейкитер, куча всякого еще не скоро появится в подпискеShaolin_Style: ↑ 16.04.2025 09:42 у вас тут прям дурдом я гляжу
игры покупать на консолях не обязательно, можно пользоваться подпиской, ваш Кэп.
Новости
Последние статьи и обзоры
Sony підвищила ціну PS5 Digital Edition. В Європі консоль тепер на €100 дорожча, ніж на момент релізу
-
walkman3000
Member
-
Agoris
Member
Нещодавно зрозумів, що на пс4 і пс5 сумарно я пройшов більше Ігор ніж на пк. А на пк я почав ще з 2005 року. А от пс4 з'явилася в 2018. І от зрозумів, що буду тримати обидві платформи, бо кожна має якийсь свій плюс.
А от щодо упоротих фанатів якоїсь однієї платформи це капець, як можна бути такими конченими. Жовч так і пре з них. Фу такими бути.
А от щодо упоротих фанатів якоїсь однієї платформи це капець, як можна бути такими конченими. Жовч так і пре з них. Фу такими бути.
-
Alligator
Member
Якщо брати це порівняння на себе зараз то дійсно звучить дико, бо тупо премії під новий рік спокійно вистачило на бу 3090, делюксовий сталкер та ще десяток ігор з новорічних розпродаж у які можливо навіть і не зіграю без ніяких витрат основної ЗП.dead_rat: ↑ 15.04.2025 23:59Купувати комп за пару косарів, щоб батрачити онлайн як другу роботу, щоб купити кілька ігр умовно на халяву.Bukakanga: ↑ 15.04.2025 11:31 сочетание скидок и фарм/барыжинг кейсов в КС2. Сначала продаем нафармленные кейсы, чтобы собрать какой-то капитал, потом закупаемся перспективными пикселями, через какое-то время продаем их по мере необходимости по выросшей цене, на вырученные виртуальные деньги закупаемся вполне "реальными" играм по скидкам. Попробуйте провернуть такой фокус на плойке, я хочу на это посмотреть )
В мене аж мозок звело
Але якщо відмотати років з 10 то щось подібне було, звичайно не цілеспрямовано "батрачити онлайн як другу роботу", а тупо граючи у Dota 2 там випадало багатенько предметів які скуповували на торговій площадці від 10 центів до пари баксів, продаючи цей інвентар, який й б тупо валявся раз на місяць було стабільно пару баксів які йшли на платні ігри в стім. Що саме й навчило купувати ліцензійне ПЗ, а не качати з торренту.
Враховуючи, що цей час на ігри все одно б потратив на ігри - це був нормальний бонус. Час на ігри потратити на роботу було не реально бо навчання та ігри були сумісні, а навчання + робота не сумісні і 0 часу на ігри.
P.S. я не знаю, що там у КС2 та інших іграх, але у той жі Dota 2 тих самих років з 10 тому суттєво впала вартість предметів, а нові були заборонено продавати взагалі (тільки дарувати 1 раз), або доступні для продажу через 1 рік після випадіння.
-
tornadox
Member
на реддіті це просто супер популярна тема, там постійно є пости типу "накінець продав всі кейси КС2, докинув $50 і взяв комп/стімдек/рогаллі/ігровий ноут"dead_rat: ↑ 15.04.2025 23:59 Купувати комп за пару косарів, щоб батрачити онлайн як другу роботу, щоб купити кілька ігр умовно на халяву.
це справді виходить для багатьох скуфів людей прибуткове діло.
з другої сторони ПК еквівалент ПС5 не коштує декілька косарів, не розумію звідки народ вигадує ці небелиці. За 500 можна зібрати повний еквівалент, за 700 вже буде навіть кращий.
-
Sanьka
Member
Дуже тупо порівнювати по залізуtornadox: ↑ 16.04.2025 14:16з другої сторони ПК еквівалент ПС5 не коштує декілька косарів, не розумію звідки народ вигадую ці небелиці. За 500 можна зібрати повний еквівалент, за 700 вже буде навіть кращий.
Більш логічно порівнювати по тому скільки коштує пк здатний тягнути ігри як Плойка .
І він значно дорожче.
Последний раз редактировалось Sanьka 16.04.2025 14:19, всего редактировалось 1 раз.
-
Alligator
Member
Ба більше, у людини яка писала за продаж інвентарю стіма i3 12100f/RX 7600, там не те, щоб декілька косарів, там у 500 навіть з теперішнім курсом за нове залізо можно вкластись.tornadox: ↑ 16.04.2025 14:16на реддіті це просто супер популярна тема, там постійно є пости типу "накінець продав всі кейси КС2, докинув $50 і взяв комп/стімдек/рогаллі/ігровий ноут"dead_rat: ↑ 15.04.2025 23:59 Купувати комп за пару косарів, щоб батрачити онлайн як другу роботу, щоб купити кілька ігр умовно на халяву.
з другої сторони ПК еквівалент ПС5 не коштує декілька косарів, не розумію звідки народ вигадує ці небелиці. За 500 можна зібрати повний еквівалент, за 700 вже буде навіть кращий.
-
Bukakanga
Member
в 720р и 30 фпс?Sanьka: ↑ 16.04.2025 14:18Дуже тупо порівнювати по залізуtornadox: ↑ 16.04.2025 14:16з другої сторони ПК еквівалент ПС5 не коштує декілька косарів, не розумію звідки народ вигадую ці небелиці. За 500 можна зібрати повний еквівалент, за 700 вже буде навіть кращий.
Більш логічно порівнювати по тому скільки коштує пк здатний тягнути ігри як Плойка .
І він значно дорожче.
Відправлено через 2 хвилини :
в 500 - наверное нет, видяха как стоила новая три сотни, так пока и стоит. Процессор вот почти по цене шаурмы идет, это да )Alligator: ↑ 16.04.2025 14:19Ба більше, у людини яка писала за продаж інвентарю стіма i3 12100f/RX 7600, там не те, щоб декілька косарів, там у 500 навіть з теперішнім курсом за нове залізо можно вкластись.tornadox: ↑ 16.04.2025 14:16
на реддіті це просто супер популярна тема, там постійно є пости типу "накінець продав всі кейси КС2, докинув $50 і взяв комп/стімдек/рогаллі/ігровий ноут"
-
kairo
Member
Наведіть приклад аналогічного ПК за $500.tornadox: ↑ 16.04.2025 14:16 з другої сторони ПК еквівалент ПС5 не коштує декілька косарів, не розумію звідки народ вигадує ці небелиці. За 500 можна зібрати повний еквівалент, за 700 вже буде навіть кращий.
-
Alligator
Member
Немає там логіки, точніше он плати старих xbox на алі продають, на них навіть можно встановити вінду, але через відсутність повноцінних драйверів у ігри не пограти. Т.е. навіть в лоб порівняти ПК та консоль неможливо. Звісно ніхто не заважає робити порівняння по ТТХ, вартості, емоціях й .т.д., але то все суб'єктивне. Тай самі ігри на консоль у більшості мають мешу деталізацію та меншу кількість полігонів.Sanьka: ↑ 16.04.2025 14:18Дуже тупо порівнювати по залізу
Стереотип. PS5 Pro може виводити відео 8K, та й не всі у ААА проекти грають весь час, багато чого у 4K з частотою 60 йде, якась мала індюшатина взагалі 120 ГцBukakanga: ↑ 16.04.2025 14:21в 720р и 30 фпс?
-
Sanьka
Member
Не кажучи що 30фпс на пк і консолі це різні речі. не знаю чого так, може через плавність.Alligator: ↑ 16.04.2025 14:26тереотип. PS5 Pro може виводити відео 8K, та й не всі у ААА проекти грають весь час, багато чого у 4K з частотою 60 йде, якась мала індюшатина взагалі 120 Гц
З.і. Притому хоч у мене і є ПС5, але все ж таки основні ігри що я граю, зручніше на ПК. Тому до сонібоїв причисляти не треба
Для мене Плойка - приємне доповнення до ПК.
-
tornadox
Member
kairoSanьka: ↑ 16.04.2025 14:18Більш логічно порівнювати по тому скільки коштує пк здатний тягнути ігри як Плойка .
І він значно дорожче.
PS5 це RX6600 + 3700x з андерклоком.
На ютубі є багато гайдів де роблять такі збірки і роблять детальний аналіз цін та продуктивності. Не бачу сенсу розбирати ці відео в деталях, бо їх багато. Якщо я неправий, буду радий помилятися якщо наведете хороші аргументи.
можна приклад такої плати? Якщо це те що я думаю, то там фюзи на відеоядрі спалені, а той PCIe що доступний всього Gen2 чи щось таке. Тому так, це вийде ПК для офісу. Взагалі це сміття якщо самому купляти і толку порівнювати ніякого.Alligator: ↑ 16.04.2025 14:26Немає там логіки, точніше он плати старих xbox на алі продають, на них навіть можно встановити вінду, але через відсутність повноцінних драйверів у ігри не пограти. Т.е. навіть в лоб порівняти ПК та консоль неможливо.
P.S. Недавно на барахолці продавали AsRock BC250 що зроблений на відбраковці чипів ПС5 https://github.com/mothenjoyer69/bc250-documentation і в інтернеті доволі багато є відео з його продуктивністю.
Відправлено через 3 хвилини 41 секунду:
вибирай свою сектуAgoris: ↑ 16.04.2025 11:53упоротих фанатів якоїсь однієї платформи це капець
амдфанбої/інтелбої
сонібої
нвідіябої
еплбої
Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
не всім підходить підписка, я от купляв Геймпас і з того що там було мені сподобалося лише декілька ігор, ~2/3 в мене вже були куплені на ПК. Мої консолі пиляться, оновлювати їх при живому ПК я не збираюсяShaolin_Style: ↑ 16.04.2025 09:42игры покупать на консолях не обязательно, можно пользоваться подпиской, ваш Кэп.
-
Alligator
Member
Приклад китай плати з процессором від XBOX на сайті є https://www.overclockers.ua/motherboard ... -9820/all/tornadox: ↑ 16.04.2025 15:18можна приклад такої плати? Якщо це те що я думаю, то там фюзи на відеоядрі спалені, а той PCIe що доступний всього Gen2 чи щось таке. Тому так, це вийде ПК для офісу. Взагалі це сміття якщо самому купляти і толку порівнювати ніякого.
P.S. Недавно на барахолці продавали AsRock BC250 що зроблений на відбраковці чипів ПС5 https://github.com/mothenjoyer69/bc250-documentation і в інтернеті доволі багато є відео з його продуктивністю.
-
kairo
Member
PS5 є аналогом RX6700 або 2070S. На DF є детальне порівняння консолі та відеокарт. Дані відеокарти вже недоступні. Що можна зараз зібрати за $500, щоб отримати аналогічну PS5 продуктивність в іграх?tornadox: ↑ 16.04.2025 15:18 PS5 це RX6600 + 3700x з андерклоком.
На ютубі є багато гайдів де роблять такі збірки і роблять детальний аналіз цін та продуктивності. Не бачу сенсу розбирати ці відео в деталях, бо їх багато. Якщо я неправий, буду радий помилятися якщо наведете хороші аргументи.
- спойлер
Последний раз редактировалось kairo 16.04.2025 16:09, всего редактировалось 1 раз.
-
tornadox
Member
раніше аргумент був що ексклюзиви з консолі ніколи не з'являться на ПКBukakanga: ↑ 15.04.2025 19:30Ради нескольких эксклюзивов, которые, скорее всего, рано или поздно появятся на ПК?
потім з'явилися емулятори
потім майкрософт змінив політику
потім соні зрозуміла що на фанатиках багато не заробить і почала випускати "екзи" на пк
лишилися самі фанатичні які якщо не пограють ДЕІ екз соні в день виходу то мабуть життя не має сенсу
Відправлено через 10 хвилин 33 секунди:
Я ж тобі вже казав що на ютубі купа гайдів, де збірки в ~$500 дають продуктивність, близьку до PS5. Сам я це не бенчив і не ставив за ціль, просто дивився готові варіанти. Так, якщо брати нові компоненти, то вкластися важко, вийде десь $570–600. Але якщо враховувати б/в залізо, цілком реально зібрати збірку на рівні PS5 у межах $500, просто треба трохи часу і шаритись на барахолці. Якщо маєш кращий варіант або аргумент, то я з радістю гляну. Ось була стаття https://www.pcgamesn.com/sony/gaming-pc ... -under-500 і не реддіті є багато тем.kairo: ↑ 16.04.2025 16:08PS5 є аналогом RX6700 або 2070S. На DF є детальне порівняння консолі та відеокарт. Дані відеокарти вже недоступні. Що можна зараз зібрати за $500, щоб отримати аналогічну PS5 продуктивність в іграх?
-
kairo
Member
По вашому посиланню: "Can you build a PC with the same specs and price of a PS5? I think it’s fair to say that unless you’re planning to try your luck in the used market, the answer to this is a resounding no." Це при тому, що автор зібрав ПК із RX5700 замість RX6700.tornadox: ↑ 16.04.2025 16:19 Я ж тобі вже казав що на ютубі купа гайдів, де збірки в ~$500 дають продуктивність, близьку до PS5. Сам я це не бенчив і не ставив за ціль, просто дивився готові варіанти. Так, якщо брати нові компоненти, то вкластися важко, вийде десь $570–600. Але якщо враховувати б/в залізо, цілком реально зібрати збірку на рівні PS5 у межах $500, просто треба трохи часу і шаритись на барахолці. Якщо маєш кращий варіант або аргумент, то я з радістю гляну. Ось була стаття https://www.pcgamesn.com/sony/gaming-pc ... -under-500 і не реддіті є багато тем.
ПК із бу компонентів треба порівнювати із бу консоллю.
Глянув гайди в інтернеті, за $700-1000 можна зібрати ПК аналогічний або кращий за консоль.
В мене вийшло 30,5к, при ціні ПС5 20к:
- спойлер
-
Alligator
Member
kairo, а де на тому сайті ПС по 20к?
Бачу слім за 25к та про за 42к
Бачу слім за 25к та про за 42к
-
Bukakanga
Member
розетка, нпрмр
https://rozetka.com.ua/ua/sony-playstat ... 424862103/
https://rozetka.com.ua/ua/sony-playstat ... 424862103/
-
walkman3000
Member
якщо брати Digital Edition то це 18000+2000 на псплюс премAlligator: ↑ 16.04.2025 18:14Бачу слім за 25к та про за 42к
-
tornadox
Member
Там АПУ не є копією того що в Xbox One і там врізана версія.Alligator: ↑ 16.04.2025 15:48Приклад китай плати з процессором від XBOX на сайті є https://www.overclockers.ua/motherboard ... -9820/all/
Всі плати які мають АПУшки з консолей там або відеочіп обрізаний або відключений. Подивіться на лінк з BC250 що я кидав вище.
тепер я зрозумів звідки я взяв RX6600Features an AMD BC250 APU, a cut-down variant of the APU in the PS5. It integrates 6x Zen 2 cores, at up to 3.49GHz (ish), as well as a 24CU RDNA2 iGPU, as opposed to the 36 available in a standard PS5 Ariel SoC.
-
Shaolin_Style
Member
я и не говорю что это ультимативное решение всех вопросов. Но авердж энжоирам этого будет достаточно, в фифу там поиграть или в последний анчартед, после работы. Просто утверждение что консолегейминг это обязательно очень дорого, как по мне устарело.tornadox: ↑ 16.04.2025 15:18
не всім підходить підписка, я от купляв Геймпас і з того що там було мені сподобалося лише декілька ігор, ~2/3 в мене вже були куплені на ПК. Мої консолі пиляться, оновлювати їх при живому ПК я не збираюсяі ніхто не відміняв GFN
будь логика именно такой, они бы релиз на всех платформах делали день в день, а как правило порты выходят спустя несколько лет (либо не выходят вообщеtornadox: ↑ 16.04.2025 16:19
потім соні зрозуміла що на фанатиках багато не заробить і почала випускати "екзи" на пк