дуже круто, мені би згодились

І де цікаво Ви би виористовували його можливості? Це те ж саме, що придбати транспортний гелікоптер, щоб літати на ньому щоранку в сусідню булочну, яка знаходиться за 100 метрів від вашого будинку, за свіжими круасанами.
А схожі моделі це які? Є посилання на тести?Melofon: ↑ 10.04.2025 11:25 У моего GoodRam IRDM PRO тоже была гарантия 1DWPD - ежедневная полная перезапись объёма в течении пяти лет, правда я его использовал чисто для винды с 17-го года и там что-то в районе 30+ТБ записи за это время что конечно ничтожно мало для его ресурса даже учитывая его небольшой объём в 240ГБ, похожие модели выдерживали около трёх петабайт перезаписей прежде чем ресурс иссяк, я даже не знаю сколько лет я его так убивать буду, наверно он просто морально устареет и/или станет недостаточным для винды до того как я смогу его ресурс исчерпать.
є потреба і в швидкодії, і в ресурсі запису - 20 ТБ на день не рідкість - великі бази данихSploit: ↑ 10.04.2025 10:49І де цікаво Ви би виористовували його можливості? Це те ж саме, що придбати транспортний гелікоптер, щоб літати на ньому щоранку в сусідню булочну, яка знаходиться за 100 метрів від вашого будинку, за свіжими круасанами.
Для кожної задачі свої ссд.yuriy_dd: ↑ 10.04.2025 12:19є потреба і в швидкодії, і в ресурсі запису - 20 ТБ на день не рідкість - великі бази данихSploit: ↑ 10.04.2025 10:49
І де цікаво Ви би виористовували його можливості? Це те ж саме, що придбати транспортний гелікоптер, щоб літати на ньому щоранку в сусідню булочну, яка знаходиться за 100 метрів від вашого будинку, за свіжими круасанами.
якщо в мене такі великі записи, то читання - на порядок більшіRay2000gt: ↑ 10.04.2025 13:40 Ваші потреби закриють Write intensive або Mixed use моделі. В даному випадку це Read intensive диск.
то для мак міні на м4 який має порвати всі можливі х86 за словами автораSploit: ↑ 10.04.2025 10:49І де цікаво Ви би виористовували його можливості? Це те ж саме, що придбати транспортний гелікоптер, щоб літати на ньому щоранку в сусідню булочну, яка знаходиться за 100 метрів від вашого будинку, за свіжими круасанами.
У моего такая же платформа:Kashtan: ↑ 10.04.2025 12:13А схожі моделі це які? Є посилання на тести?Melofon: ↑ 10.04.2025 11:25 У моего GoodRam IRDM PRO тоже была гарантия 1DWPD - ежедневная полная перезапись объёма в течении пяти лет, правда я его использовал чисто для винды с 17-го года и там что-то в районе 30+ТБ записи за это время что конечно ничтожно мало для его ресурса даже учитывая его небольшой объём в 240ГБ, похожие модели выдерживали около трёх петабайт перезаписей прежде чем ресурс иссяк, я даже не знаю сколько лет я его так убивать буду, наверно он просто морально устареет и/или станет недостаточным для винды до того как я смогу его ресурс исчерпать.
Goodram Iridium Pro 1067 Тб вичерпав, у кінгстон севейдж 3562 ТБ, одначе це багаторазова різниця.Melofon: ↑ 14.04.2025 07:32У моего такая же платформа:
https://3dnews.ru/938764/resursnie-ispi ... X%20Savage