В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано
Буду першим
Фото під спойлер
Гарний, добротно відкормлений поважний пан)viperest1: ↑ 08.04.2025 23:55 Якщо бути дуже точним , то 12 грудня йому буде 6. Вже великий , член сімʼї. І без нього нікуди , тривоги і т.д. - в переноску і в підвал … Годуємо консервами Gourmet і от два тижні купив 10кг Royal Canin British … для дорослих . Проблем немає і шерст гарна .
а что по Farmina N&D? стоит ли кормить исключительно сухим кормом в принципеМерзавчик: ↑ 09.04.2025 02:18 Гурме і Ройал - не зовсім те, що треба вашому котику. Маркетингова частка в ціноутворенні зумовлює його дороговизну, не склад корму.
Ну мій, власне, на Фарміні беззерновій живе, і наче непогано живе. До того був Монж BWild, але йому розподобався з часом.Shaolin_Style: ↑ 09.04.2025 02:43а что по Farmina N&D? стоит ли кормить исключительно сухим кормом в принципеМерзавчик: ↑ 09.04.2025 02:18 Гурме і Ройал - не зовсім те, що треба вашому котику. Маркетингова частка в ціноутворенні зумовлює його дороговизну, не склад корму.

Есть тупые ножницы для младенцев (ногтей) . Один человек держит вы обрезаите , от машинки ещё больше стрес будет (не удержите).murzik: ↑ 24.01.2026 21:14 у кота згустки шерсті, хоча вичісую кожен день, що він не любить
вирізати не дає.
звичайною машинкою для стрижки безпечно вистригати?
весною можна було б до грумера відвезти, але ще треба толкового знайти. і не хочу мучити кота, у нього дуже гострі кігті (на вулиці гуляє), у ветеринарів дуже стресує
Бывает , обратитесь к нему , переделает .murzik: ↑ 09.05.2026 21:59 щорічну вакцинацію робили коту, і вирішив чіпувати. А чіп випав... не досвідчений ветеринар?