твоя правда, мав на увазі аула/епомейкерleif: ↑ 05.04.2025 11:46так а навіщо капи для хатора? капи ж типу для аули ф75, ми про це, чи не так? вона ж дешевше ніж 2500, особливо, якщо з алі і вміти в купони.7mindfields: ↑ 05.04.2025 11:44Так, але хатор за 2500 і капи за 450 це вже майже територія womier sk75 за 3300 (алі + купон, якщо не терміново), який просто з гімном змішає цей борд
Последние статьи и обзоры
Новости
Огляд бездротової hot-swap клавіатури HATOR Icefall Pro Wireless
-
7mindfields
Member
-
Shader1
Member
очередная всратая грава....
-
daesz
Member
За 2400 + доставка (десь 15$ напевно вийде кораблем, мб й дешевше) з тао є Weikav Stars75, що буде не гірше та менше ніж 3.3к7mindfields: ↑ 05.04.2025 11:44Так, але хатор за 2500 і капи за 450 це вже майже територія womier sk75 за 3300 (алі + купон, якщо не терміново), який просто з гімном змішає цей бордleif: ↑ 05.04.2025 11:37
глянув, що вони просять всього 449грн за нього (принаймні зараз, ніби як зі знижкою 100грн). не знав. тоді так, навіть з урахуванням цього моменту сабжу буде вкрай складно конкурувати з вищезгаданими хітами бюджетного сегменту.

Єдине що засмучує - це те, що варіант з гравіювання на боці доступний тільки в червоному/багряному кольорі

- спойлер
-
7mindfields
Member
з тао замовляти не так простоdaesz: ↑ 05.04.2025 20:21За 2400 + доставка (десь 15$ напевно вийде кораблем, мб й дешевше) з тао є Weikav Stars75, що буде не гірше та менше ніж 3.3к7mindfields: ↑ 05.04.2025 11:44
Так, але хатор за 2500 і капи за 450 це вже майже територія womier sk75 за 3300 (алі + купон, якщо не терміново), який просто з гімном змішає цей борд![]()
Єдине що засмучує - це те, що варіант з гравіювання на боці доступний тільки в червоному/багряному кольорі![]()
- спойлер
-
daesz
Member
Замовляв декілька раз і не виникло жодних проблем, десь приблизно настільки ж важко як і з США7mindfields: ↑ 05.04.2025 20:58з тао замовляти не так простоdaesz: ↑ 05.04.2025 20:21
За 2400 + доставка (десь 15$ напевно вийде кораблем, мб й дешевше) з тао є Weikav Stars75, що буде не гірше та менше ніж 3.3к![]()
Єдине що засмучує - це те, що варіант з гравіювання на боці доступний тільки в червоному/багряному кольорі![]()
- спойлер

-
Prescott
Member
Плюсid3210: ↑ 04.04.2025 18:41Hator Rockhall 2 Mecha с конца 23 работает как основная, все норм.
Имею HATOR Rockfall 2 Mecha TKL, тоже 0 вопросов
-
syavik2001
Member
В 2025 выпускать новую механику
За 1500 грн россыпь магниток на алике

-
Melofon
Member
А гарантия не работала?AlmstHappySndwch: ↑ 04.04.2025 18:28 Купив колись на свою голову клаву Hator Rockfall. Недовго те щастя прослужило. Спочатку підсвітка поздихала в кількох клавіш, а потім вони почали залипати.

Отправлено спустя 4 минуты 34 секунды:
Не все любят брать без гарантии и без кириллицы и ждать две-три недели, а Магнитки и тут на олх есть по 1500 грн, но это не значит что они хорошиеsyavik2001: ↑ 06.04.2025 15:17 В 2025 выпускать новую механику![]()

-
Melofon
Member
Называется ниразу не пробовал но своё мнение скажуFen1xz: ↑ 05.04.2025 08:56А я давно говорил что хатор это китайские помои которым цена 500 гривен и то я бы ещё подумал брать бы их даже за такие деньги. Но нет, бесконечный поток рекламы и купленных ботов которые рассказывают что "Лучшее что они пробовали еще и за малые деньги" делают своё дело и народ идёт покупать. Нормальную фирму "Хейтором" не назовут.AlmstHappySndwch: ↑ 04.04.2025 18:28 Купив колись на свою голову клаву Hator Rockfall. Недовго те щастя прослужило. Спочатку підсвітка поздихала в кількох клавіш, а потім вони почали залипати.![]()

Покажи кто тут говорил что это лучшее что они пробовали за малые деньги? Это ты сам выдумал? Никто такого не говорил, я свою Хатор покупал за 1200 грн с мышкой Хатор в подарок, я не говорю что это лучшее что было из дешёвых просто потому что все не пробовал, но у меня работало нормально, сейчас из того что они делают пробовал поклацать в магазе и они вполне себе норм, как минимум не хуже других китайских клав за +- ту же цену которые можно взять на олх или Али, но как я уже говорил у них есть плюс даже если они немного дороже (300-500грн) чем китайская клава с теми же хар-ми, они имеют нормальную 2-х летнюю гарантию и имеют кириллицу с коробки, так то можно рискнуть и взять китайскую Клаву без гарантии, но я уже столько слышал отзывов на ооочень частый брак при чем брак не на что-то одно а на много разных приколов у одной и той же клавы и не только одной модели а у большинства моделей тех же Ajazz, и особенно у беспроводных моделей, то глючат, то соединение отваливается и т.д. и т.п.
-
artrm_grinko
Junior
А чим взагалі істотно відрізняються Aula, Royal Kludge, Ajazz, GamePro від того ж Hator-а? Зі сторони виглядає так, ніби це все клавіатури з одного OEM заводу. Як і в принципі механіка цього цінового сегменту. Єдине, що можна виділити, то це у Hator є повноцінна українська кирилиця, на Алі можна знайти хіба що російську. А так то основа +- та сама зазвичай, і ціна +- схожа, відрізняються встановлені світчі, матеріал кейкапів, колір, коробка і дещо софт на пк
-
Fen1xz
Member
Как раз пробовал и не раз. Поэтому и сказал своё мнение. Хатор никогда не отработал даже половины своего гарантийного срока до поломок, а приколов у него вылазило достаточно. А по гарантии даже не возникало желания отправлять когда начитаешься отзывов "Представителя компании" который на любую претензию отвечал "Ой, у нас вообще-то никогда с таким по гарантии не обращались, я даже и не знаю что такое бывает". Ну, а ответ по софтверным багам которые "Вот почти сделали, в следующей версии всё будет хорошо" до сих пор жду пока они пофиксят. А уже года 3-4 прошло.Melofon: ↑ 08.04.2025 12:39Называется ниразу не пробовал но своё мнение скажуFen1xz: ↑ 05.04.2025 08:56
А я давно говорил что хатор это китайские помои которым цена 500 гривен и то я бы ещё подумал брать бы их даже за такие деньги. Но нет, бесконечный поток рекламы и купленных ботов которые рассказывают что "Лучшее что они пробовали еще и за малые деньги" делают своё дело и народ идёт покупать. Нормальную фирму "Хейтором" не назовут.![]()
![]()

Тут даже никуда идти показывать не надо, ты один из них, пройдись по бесконечным темам хатора и сам посмотри.Покажи кто тут говорил что это лучшее что они пробовали за малые деньги? Это ты сам выдумал?
Ааа, ну да если клацать в магазе, то конечно норм.сейчас из того что они делают пробовал поклацать в магазе и они вполне себе норм

-
artko
Member
(подивився на Hator rockfall evo, яка вже на п'ятий рік роботи пішла без нарікань на саму клавіатуру) ну ок, не працює хатор навіть гарантійного терміну. віримоFen1xz: ↑ 08.04.2025 13:31 Как раз пробовал и не раз. Поэтому и сказал своё мнение. Хатор никогда не отработал даже половины своего гарантийного срока до поломок, а приколов у него вылазило достаточно.

-
Melofon
Member
Ясно, понятноFen1xz: ↑ 08.04.2025 13:31А по гарантии даже не возникало желания отправлять когда начитаешься отзывов "Представителя компании" который на любую претензию отвечал "Ой, у нас вообще-то никогда с таким по гарантии не обращались, я даже и не знаю что такое бывает".

Всегда есть какой-то сказочник Андерсон у которого через пол года оно ломается, глючит, а главное жрать не готовит и в хате не убирает

Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
Это вполне может быть, что их делают на одном заводе из тех же материалов, ну может переключатели могут отличаться, но много чего похожее.artrm_grinko: ↑ 08.04.2025 13:08 А чим взагалі істотно відрізняються Aula, Royal Kludge, Ajazz, GamePro від того ж Hator-а? Зі сторони виглядає так, ніби це все клавіатури з одного OEM заводу. Як і в принципі механіка цього цінового сегменту. Єдине, що можна виділити, то це у Hator є повноцінна українська кирилиця, на Алі можна знайти хіба що російську. А так то основа +- та сама зазвичай, і ціна +- схожа, відрізняються встановлені світчі, матеріал кейкапів, колір, коробка і дещо софт на пк