Cyberpunk 2077 і деякі інші ігри працюватимуть на Nintendo Switch 2 при 30 fps

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Cyberpunk 2077 і деякі інші ігри працюватимуть на Nintendo Switch 2 при 30 fps

потужно)
зате може ж?)
Ексклюзиви безпосередньо від самої Nintendo виглядають досить добре. Зокрема, в Digital Foundry високо оцінили технічний рівень Mario Kart World. Схоже, що ця гра працює в нативному форматі 1440p при повноцінних 60 кадрах на секунду. У такому ж режимі мають працювати Kirby Air Riders і Donkey Kong Bananza.
шо там ваші оті кіберпуки, тут онно які ігри в цілих 2к тягне ще й 60 фепесів))))

оптимісти вже почали ліпить ціни)
спойлер
Изображение
Последний раз редактировалось starinfo 04.04.2025 11:01, всего редактировалось 1 раз.
Prescott
Member

Так и стимдек может. В чём революция? :-/
starinfo
Member

Prescott: 04.04.2025 10:59 Так и стимдек может. В чём революция? :-/
в плані?
це взагалі інше, то ти просто не розумієш)
Nikoliasik_Zeus
Member

Головним показником технічних можливостей консолі є Cyberpunk 2077, і тут не все неоднозначно. Під час оцінки зображення фахівці Digital Foundry виявили, що роздільна здатність у портативному режимі наближається до 540p за 30 fps, але може підвищуватися до 1080p з док-станцією. Проте гра має вельми гарний вигляд, зберігши графічний стиль і віддзеркалення. Це дійсно той Cyberpunk 2077, що ми знаємо, але в меншій роздільній здатності.
540p@30 ?
Изображение
KimRomik
Member

революція в тому, що воно запустилось!
а що там і яка графіка/фпс не важливо
Lekrs
Member

Меньше 50 неграбильно.
1234waltz
Member

Головним показником технічних можливостей консолі є Cyberpunk 2077, і тут не все неоднозначно. Під час оцінки зображення фахівці Digital Foundry виявили, що роздільна здатність у портативному режимі наближається до 540p за 30 fps
:lol: :lol: :lol: Я так дивлюсь, що поляки не заморочувались з портуванням та оптимізацією, а по принципу СтімДека просто скрутили налаштування графоніума вліво.
Розробники Hogwarts legacy для першого Свіща он взагалі половину сцен та локацій переробили спрощеними, щоб порт випустити, і судячи по оглядам для Свіщ 2 теж попрацювали над спрощенням та переробкою локацій. Звісно воно гірше ніж на ПС5/Коробокс виглядає, але воно хоч іграбельне.
alexeygalas
Member

https://en-americas-support.nintendo.co ... d-overview

А ось це повний треш.
В Switch 2 тепер картриджі з іграми - не флеш карти. А карти-ключі, які дають дозвіл завантажитись грі з інтернету на внутрішній накопичувач портативки :think:
Якийсь регрес.
Але схоже що картриджі від першої версії будуть підтримуватись як раніше. Можливо через те, що кіберпанк сам фізично на 32гб картридж не влізе ніяк
Последний раз редактировалось alexeygalas 04.04.2025 11:24, всего редактировалось 1 раз.
erkins007
Member

alexeygalas: 04.04.2025 11:20 https://en-americas-support.nintendo.co ... d-overview

А ось це повний треш.
В Switch 2 тепер картриджі з іграми - не флеш карти. А карти-ключі, які дають дозвіл завантажитись грі з інтернету на внутрішній накопичувач портативки :think:
Якийсь регрес
Нинтендо это самая жадная контора была, есть и будет. Хотите второй свич? Ждите его чиповку. Там и разогн будет и бесплатные игры и геймпады сторонние.
starinfo
Member

erkins007: 04.04.2025 11:23
alexeygalas: 04.04.2025 11:20 https://en-americas-support.nintendo.co ... d-overview

А ось це повний треш.
Якийсь регрес
Нинтендо это самая жадная контора была, есть и будет. Хотите второй свич? Ждите его чиповку. Там и разогн будет и бесплатные игры и геймпады сторонние.
я думаю в людей з 4090 не повинно бути проблем з закупівлею ліцензійного ПЗ
Последний раз редактировалось starinfo 04.04.2025 11:54, всего редактировалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

KimRomik: 04.04.2025 11:08
революція в тому, що воно запустилось!
а що там і яка графіка/фпс не важливо
на айфонах ас міраж і резік також запускаються, це круто звичайно, але досвід такий собі
tornadox
Member

starinfo: 04.04.2025 11:39я думаю в людей з 4090 не повинно бути проблем з закупівлею ліцензійного ПО
Дивно, правда? Зазвичай власники AMD - це такі економні люди, що кожну копійку рахують.
Capz
Member

Nikoliasik_Zeus: 04.04.2025 11:02
Головним показником технічних можливостей консолі є Cyberpunk 2077, і тут не все неоднозначно. Під час оцінки зображення фахівці Digital Foundry виявили, що роздільна здатність у портативному режимі наближається до 540p за 30 fps, але може підвищуватися до 1080p з док-станцією. Проте гра має вельми гарний вигляд, зберігши графічний стиль і віддзеркалення. Це дійсно той Cyberpunk 2077, що ми знаємо, але в меншій роздільній здатності.
540p@30 ?
Изображение
Скриншот выглядит как мод для GTA Vice City
Tetronga
Member

Свіч, який продався 150 млн копій навіть не помітив існування Стім Дек. А тепер стім дек ще й втратив єдину перевагу - потужність :dontknow:
Стім Дек 2 звісно вийде, але уявіть розміри того мутанта :tomat: Свіч 2 теж нажаль дуже великий, чекаємо Лайт 2 і чіповку і тільки тоді можна брати
Prescott
Member

Tetronga: 04.04.2025 12:10А тепер стім дек ще й втратив єдину перевагу - потужність
Ровно до выхода 2го дека.
Нинтедно для тех, кто в детстве в марио не наигрался. Как по мне, полнейшая чепуха а не консоль с точки зрения контента и его удобства.
tornadox
Member

Tetronga: 04.04.2025 12:10Cyberpunk 2077 і деякі інші ігри працюватимуть на Nintendo Switch 2 при 30 fps
ну, чувак, ти трохи загнув. Свіч може й продався мільйонними тиражами, але дек - це ж зовсім інша ніша.

І от тепер, коли Свіч 2 типу підтягнувся по потужності (хоча я б ще посперечався, що там насправді), дек все одно залишається королем. Бо, головна фішка дека – це не тільки залізо, а й бібліотека стіма. Тисячі ігор, які вже в тебе є, або які можна купити за копійки на розпродажах. І ніяких тобі ексклюзивів за 90 баксів.

Так що, імхо, дек як був, так і залишається топчиком для тих, хто шарить в іграх і не хоче переплачувати за свічеві картриджі.

Відправлено через 18 хвилин 16 секунд:
1234waltz: 04.04.2025 11:13:lol: :lol: :lol: Я так дивлюсь, що поляки не заморочувались з портуванням та оптимізацією, а по принципу СтімДека просто скрутили налаштування графоніума вліво.
Згоден, але тут справа не тільки в лінивих портах. Це загальна тенденція в індустрії, особливо з Unreal Engine 5. Ніхто не хоче витрачати купу часу на оптимізацію під конкретну платформу, коли можна просто "скрутити налаштування".

І Steam Deck, попри всі надії, не змінив ситуацію. Хоча x86 портативки набирають популярність, розробники все одно не поспішають оптимізувати свої ігри.

Тому, вся надія на DLSS Switch Edition. Без нього Свіч 2 буде показувати слайд-шоу в багатьох сучасних іграх. А якщо DLSS буде обов'язковою вимогою, то ми побачимо апскейл з 240p до прийнятної якості.
Tetronga
Member

tornadox: 04.04.2025 12:36
Tetronga: 04.04.2025 12:10Cyberpunk 2077 і деякі інші ігри працюватимуть на Nintendo Switch 2 при 30 fps
ну, чувак, ти трохи загнув. Свіч може й продався мільйонними тиражами, але дек - це ж зовсім інша ніша.

І от тепер, коли Свіч 2 типу підтягнувся по потужності (хоча я б ще посперечався, що там насправді), дек все одно залишається королем. Бо, головна фішка дека – це не тільки залізо, а й бібліотека стіма. Тисячі ігор, які вже в тебе є, або які можна купити за копійки на розпродажах. І ніяких тобі ексклюзивів за 90 баксів.

Так що, імхо, дек як був, так і залишається топчиком для тих, хто шарить в іграх і не хоче переплачувати за свічеві картриджі.

Відправлено через 18 хвилин 16 секунд:
1234waltz: 04.04.2025 11:13:lol: :lol: :lol: Я так дивлюсь, що поляки не заморочувались з портуванням та оптимізацією, а по принципу СтімДека просто скрутили налаштування графоніума вліво.
Згоден, але тут справа не тільки в лінивих портах. Це загальна тенденція в індустрії, особливо з Unreal Engine 5. Ніхто не хоче витрачати купу часу на оптимізацію під конкретну платформу, коли можна просто "скрутити налаштування".

І Steam Deck, попри всі надії, не змінив ситуацію. Хоча x86 портативки набирають популярність, розробники все одно не поспішають оптимізувати свої ігри.

Тому, вся надія на DLSS Switch Edition. Без нього Свіч 2 буде показувати слайд-шоу в багатьох сучасних іграх. А якщо DLSS буде обов'язковою вимогою, то ми побачимо апскейл з 240p до прийнятної якості.
Хто "шарить" за ігри якраз таки купує консолі від Нінтендо, бо більше ніде немає ігор як в Н. Але це все лише різні думки, а я писав про об'єктивну реальність - Свіч перший стоїть настільки високо над всіма іншими конкурентами, що навіть не помічає їх

Ну а цінова політика Н... Тут потрібен мем "First Time?" :lol: Я ж не дарма про чіп написав
proos
Member

Нинка изобрела стимдек :lol: :lol:
tornadox
Member

Enjthesilence: 04.04.2025 11:43 на айфонах ас міраж і резік також запускаються, це круто звичайно, але досвід такий собі
зараз якщо в тебе смартфон на снепдрегоні ти можеш запустити доволі топові ігри
я пробував, це круто на "вау... я запустив ****" і на тому все. Сідаєш за ПК/Консоль/Деку/GeforceNow.
спойлер

wolf359
Member

Tetronga: 04.04.2025 12:10
Свіч, який продався 150 млн копій навіть не помітив існування Стім Дек.
Скільки з цих 150 млн. було продано ще до виходу деки? А скільки після?
Ответить