Анонсовано перевидання The Sinking City: Remastered

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Анонсовано перевидання The Sinking City: Remastered

Хороший повод перепройти интересную игру :super:
Dr_Earnhardt
Member

Дуже дивно що на Українській мові озвучки нема, тільки субтитри і текст.... а расійська е...
yariksom
Member

Melofon: 01.04.2025 12:04 Предлагаю обсудить Анонсовано перевидання The Sinking City: Remastered

Хороший повод перепройти интересную игру :super:
А я навіть не знав, що така гра існує :gigi: , раз кажете, що цікава то буду чекати.
NUN4AG
Member

Dr_Earnhardt: 01.04.2025 12:09 Дуже дивно що на Українській мові озвучки нема, тільки субтитри і текст.... а расійська е...
Українська - тільки для України (будемо чесними, потенційно великий ринок, але не особливо прибутковий). В країнах постсовка ті хто не знає англійську використовиватимуть саме російську...
Статистика Steam каже, що українською мовою користується в 14 раз менше користувачів, ніж російською.
В будь-якому випадку треба згадати історію релізу проєкту. Видавцем проєкту (спочатку ексклюзиву EGS) були Nacon, а потім Frogwares з ними посварилися і гру видалили зі Steam, але врешті-решт Frogwares повернули собі права на проєкт. Думаю, що саме видавець гри вирішував які локалізації обирати.
2-га частина виходить лише з англійською озвучкою, щоб не було зайвого гемору :lol:
1234waltz
Member

Гра шикарна, графіка, оптимізація, відсутність багів у актуальної версії з цим все ок. У зв'язку з анонсом ремастеру на UE5, так розумію, тепер буде глючна, лагаюча та жеруща всі ресурси всесвіту версія. Сподіваюсь оригінальну версію не приберуть зі Стіма.
maxud_b
Member

Ремастер виглядає більш реалістичним і похмурим. Буду чекати.
NUN4AG: 01.04.2025 13:45 Статистика Steam каже, що українською мовою користується в 14 раз менше користувачів, ніж російською.
А не думаєте, що кількість локалізацій ру, як і якість, набагато більша ніж уа. І не в 14 разів. Особливо в старих тайтлах, яких більшість в стімі. Якщо зараз вибирати між ру озвучкою з ру локалізацією і eng озвучку і уа локалізацією то більшісь вибере ру.
Rhizone
Member

Невже перевести гру на новий рушій настільки просто, що розбробники пропонують безкоштовний апгрейд?
Але це, можливо, така рекламна кампанія, щоб підняти інтерес до нової частини :)
taras_cs
Member

maxud_b: 01.04.2025 15:06 А не думаєте, що кількість локалізацій ру, як і якість, набагато більша ніж уа. І не в 14 разів. Особливо в старих тайтлах, яких більшість в стімі. Якщо зараз вибирати між ру озвучкою з ру локалізацією і eng озвучку і уа локалізацією то більшісь вибере ру.
Давайте на прикладі фільмів - всі сучасні фільми та серіали швидко отримують укр озвучку, навіть ті, що не потрапляють до кінотеатрів, чи не мають офіційної локалізації на Нетфлікс.
Отже, потреба в укр озвучці доволі висока й вона лише зростає. Все частіше помічаю прапори інших країн, що качають мої торренти.
Lekrs
Member

Так її і не пройшов, спробую ще раз.
NUN4AG
Member

maxud_b: 01.04.2025 15:06А не думаєте, що кількість локалізацій ру, як і якість, набагато більша ніж уа. І не в 14 разів. Особливо в старих тайтлах, яких більшість в стімі. Якщо зараз вибирати між ру озвучкою з ру локалізацією і eng озвучку і уа локалізацією то більшісь вибере ру.
Ну так раніше Україна навіть не мала своїх регіональних цін в Steam, а ще раніше на території всього постсовка працювали виключно російські дистриб'ютори (штук 4-5, не будемо називати) фізичних копій ігор і дивно було б чекати від них української озвучки.
Я привів актуальне співвідношення. Впевнений, що навіть 3 роки назад воно було ще більшим, не кажучи про 10-20.
Dr_Earnhardt
Member

taras_cs: 01.04.2025 15:48
maxud_b: 01.04.2025 15:06 А не думаєте, що кількість локалізацій ру, як і якість, набагато більша ніж уа. І не в 14 разів. Особливо в старих тайтлах, яких більшість в стімі. Якщо зараз вибирати між ру озвучкою з ру локалізацією і eng озвучку і уа локалізацією то більшісь вибере ру.
Давайте на прикладі фільмів - всі сучасні фільми та серіали швидко отримують укр озвучку, навіть ті, що не потрапляють до кінотеатрів, чи не мають офіційної локалізації на Нетфлікс.
Отже, потреба в укр озвучці доволі висока й вона лише зростає. Все частіше помічаю прапори інших країн, що качають мої торренти.
"Отже, потреба в укр озвучці доволі висока й вона лише зростає." 100%

Відправлено через 9 хвилин 3 секунди:
NUN4AG: 01.04.2025 16:08
maxud_b: 01.04.2025 15:06А не думаєте, що кількість локалізацій ру, як і якість, набагато більша ніж уа. І не в 14 разів. Особливо в старих тайтлах, яких більшість в стімі. Якщо зараз вибирати між ру озвучкою з ру локалізацією і eng озвучку і уа локалізацією то більшісь вибере ру.
Ну так раніше Україна навіть не мала своїх регіональних цін в Steam, а ще раніше на території всього постсовка працювали виключно російські дистриб'ютори (штук 4-5, не будемо називати) фізичних копій ігор і дивно було б чекати від них української озвучки.
Я привів актуальне співвідношення. Впевнений, що навіть 3 роки назад воно було ще більшим, не кажучи про 10-20.
Скоріш за все воно так і е, но чому неможна переозвучити (додати) ось в чому питання.
Це не так вже і складно.
Перероблюють то вже і переозвучте (там не так вже і дуже багато треба)
Прикро що англійська-німецька-французька-расійська е а рідної мови нема.
OldGoodGames
Member

The Stinky City :rolleyes:
Melofon
Member

1234waltz: 01.04.2025 14:09 Гра шикарна, графіка, оптимізація, відсутність багів у актуальної версії з цим все ок. У зв'язку з анонсом ремастеру на UE5, так розумію, тепер буде глючна, лагаюча та жеруща всі ресурси всесвіту версія. Сподіваюсь оригінальну версію не приберуть зі Стіма.
Ну это же не римэйк, ремастер обычно не сильно в графике изменён и не так сильно должен и в требованиях вырости.
Kashtan
Member

taras_cs: 01.04.2025 15:48
Бо все більше украінців виїжджає в інші країни і там залишається. Мабуть знак питання тут зайвий.
IronWithin
Member

Гра якщо чесно - страшна нудятина, хоч і задумка нот бад(як для наших розробників), мені здається що якби вони прибрали пошук доказів через реєстратуру(вже не памʼятаю як вона там називається) та зробили маркери на карті куди йти то гра мала б успіх, а так я задовбався шукати потрібні вулиці й проходи на них, за такий гейдизайн потрібно по руках бити й сильно!
Ответить