Для мене, одна з найкращіх лінійок корпусів, на ряду з Pure Base 500

а чим "найкраща?" дерев'яними плашками за оверпрайс? без негативуAfit: ↑ 20.03.2025 19:53 Предлагаю обсудить Fractal Design випустила корпус North XL RC для плат із роз'ємами на звороті
Для мене, одна з найкращіх лінійок корпусів, на ряду з Pure Base 500![]()
Продуманістю, дизайном, якістю обробки. Порівняно з азіатами - це небо і земля. Якщо звісно не пофіг в яком ящіку під ногами зібрано тамEnjthesilence: ↑ 20.03.2025 20:00а чим "найкраща?" дерев'яними плашками за оверпрайс? без негативуAfit: ↑ 20.03.2025 19:53 Предлагаю обсудить Fractal Design випустила корпус North XL RC для плат із роз'ємами на звороті
Для мене, одна з найкращіх лінійок корпусів, на ряду з Pure Base 500![]()
дизайн я одразу відкидаю, це суб'єктивне, але наскільки там кращі матеріали за того ж ліан лі, наприклад? просто ліан лі - це топ в плані охолодження, матеріали також непогані, але й цінник там приємніший за фрактал, тому і питаю.Afit: ↑ 20.03.2025 20:05Продуманістю, дизайном, якістю обробки. Порівняно з азіатами - це небо і земля. Якщо звісно не пофіг в яком ящіку під ногами зібрано там
хлопці то всьо фігня, я знаю дешевий варіантіз дерев’яною фронтальною панеллю. В Європі новий корпус можна придбати за €190
минулого року обирав собі новий корпус, якось розчарувався в нзхт, хотілось щось більш якісне, розглядав North від фрактал але зупинився на Meshify 2. як відкрив коробку одразу непожалкував, якість просто топ, металл, скло, та і виглядає прикольно, хоча тут кожному своє.Enjthesilence: ↑ 20.03.2025 20:07дизайн я одразу відкидаю, це суб'єктивне, але наскільки там кращі матеріали за того ж ліан лі, наприклад? просто ліан лі - це топ в плані охолодження, матеріали також непогані, але й цінник там приємніший за фрактал, тому і питаю.Afit: ↑ 20.03.2025 20:05
Продуманістю, дизайном, якістю обробки. Порівняно з азіатами - це небо і земля. Якщо звісно не пофіг в яком ящіку під ногами зібрано там
дуже тонкий метал, та погана якість обробки дерева, корпус буквально вібрує (гуляє) при навантаженні системи охолодження, мабуть колись фракатл був топ, але зараз це оверпрайсAfit: ↑ 20.03.2025 20:05Продуманістю, дизайном, якістю обробки. Порівняно з азіатами - це небо і земля. Якщо звісно не пофіг в яком ящіку під ногами зібрано там
Ну в мене стоїть під столом. Дизайном - так, 100%.Afit: ↑ 20.03.2025 20:05Продуманістю, дизайном, якістю обробки. Порівняно з азіатами - це небо і земля. Якщо звісно не пофіг в яком ящіку під ногами зібрано тамEnjthesilence: ↑ 20.03.2025 20:00 а чим "найкраща?" дерев'яними плашками за оверпрайс? без негативу
Версія з меш стінкою замість бічного скла дуже непогана по охолодженню всіх компонентів системи.
Я побачивши ціну на той Fractal Torrent трошки підхренівPiter Cantrope: ↑ 21.03.2025 00:47Ну в мене стоїть під столом. Дизайном - так, 100%.Afit: ↑ 20.03.2025 20:05
Продуманістю, дизайном, якістю обробки. Порівняно з азіатами - це небо і земля. Якщо звісно не пофіг в яком ящіку під ногами зібрано там
Якістю - аж ніяк. Погана якість болтів, панелі не пристають, шурупи для кріплення обдирають фарбу і т.д. Якість стінок і панелей невисока. Продуманості теж нема, передня рамка для вентиляторів не знімається, і зняти ті вентилятори неможливо якщо не витягувати відеокарту. Перед створює величезну турбулентність, через це вентилятори спереду дуже сильно шумлять. Цей корпус якістю на дві-три голови нижчий, ніж Fractal Torrent. І навіть гірший за багато корпусів за 50-60$.
Але красивий, питань нема.
Винга винге тоже рознь, и там не у всех корпусов нормальной толщины металла, есть и фольга и она чаще встречается там чем нормальный металл, а у фрактала тупо у всех корпусов он нормальный, из фольги не делают, то же самое и у биквает, лиан ли, фантекс и других подобных брендов которые шляпу не делают.WakeMe: ↑ 20.03.2025 20:15 Версія з меш стінкою замість бічного скла дуже непогана по охолодженню всіх компонентів системи. Тут прям те що треба. Але по якості збірки, металу... ну на рівні Вінги десь, в 3 рази дешевшоїу меня якщо що, є і фрактал такий і вінга, я не вигадую
Там якість матеріалів/металлу добротного середняка, не вище.bigmonstr666: ↑ 20.03.2025 23:15якість просто топ, металл, скло, та і виглядає
Солідарний з вами, розглядаючи корпус для оріентиру треба дивитися одразу на вагу, що менше 10кг. - то все фольга,(наврядчи там алюміній високої міцності) а далі вже який сподобався дізнаватися на якій товщині металу там панелі, а товщина то тиша та захист від резонансуSanьka: ↑ 21.03.2025 08:31Там якість матеріалів/металлу добротного середняка, не вище.bigmonstr666: ↑ 20.03.2025 23:15якість просто топ, металл, скло, та і виглядає
За товщину металлу я би взагалі мовчав, бо там на трійку
Норм товщина починається з 0.7, і то пам'ятаю навіть на 0.7 колись носом крутили, а топом рахувались 1.0!!!
А стінки ХафХ з катаної 1.2мм сталюки то було як танкова броня.
Оце топ якість металу.
Я так розумію до Фрактала ви користувались тільки дешевими китайцями за 30уе, то звісно Фрактал викликає ВауЕффект.
В мене вау ефект може викликати хіба що Кейслабс![]()
Надежно ощущается. Вызывает чувство глубокого удовлетворения в отличии от дешмана из фольги.
diplo: ↑ 21.03.2025 11:03Надежно ощущается. Вызывает чувство глубокого удовлетворения в отличии от дешмана из фольги.