Розробники нагадали про S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl у новому трейлері

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Розробники нагадали про S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl у новому трейлері

вже знижичка пішла, очікувано. достатньо почитати коментарі під цим трейлером.
грі потрібна підтримка рівня кб77, на жаль.
Последний раз редактировалось Enjthesilence 20.03.2025 08:24, всего редактировалось 1 раз.
unlnu
Member

натяк на новий контент
спойлер
content.jpg
bigmonstr666
Member

вже набігав 150 годин у сталкер2 і так, гру треба все ще дороблювати, багато чого не вистачає, той же біноколь, хоча для мене, наійбільша незручність це долати великі відстані на мапі, ну могли б хоча б для ендгейму, коли вся мапа відкрита, додати провідників у різні точки мапи, а не тільки на головну базу регіону, ну це просто бісить, нащо мені знову і знову долати ті ж локаціїї, притому що навіть під усіма архі артефактами на швидкість, витрачаєш купу часу на пересування, баги навіть зараз зустрічаються, але гра з кожним патчем стає кращою і думаю, що ті, хто чекав якоїсь стабільної версії, можуть вже починати грати. атмосфера шикарна, та і сюжет доволі непоганий. для мене це ожнозначно шедевр :beer:
Lekrs
Member

Все ще чекаю коли з бета теста вийде.
denizen
Member

цікаво, а перший сталкер доробили, чи ні?
Satri
Junior

бінокль і ПНБ так і не додали (( багато на вигляд локацій привабливих але пустих ((
Барбарис
Member

bigmonstr666, що ви всі в той бінокль виглядаєте? Приціла недостатньо?
NUN4AG
Member

Зважаючи на відмазки GSC щодо покоцаного недо A-Life 2.0 а-ля "довелося дуже порізати через велике споживання пам'яті", на дійсно важливе оновлення я вже не чекаю. Може трохи покращать, але не зроблять того, чого від них чекали.
Я вже забув чи обіцяли вони підтримку повноцінного RT, але треба хоч якесь адекватне освітлення допилити.
А вже потім можна великі DLC випускати з новим паком багів.
Геральт
Member

Satri: 20.03.2025 09:27 бінокль і ПНБ так і не додали (( багато на вигляд локацій привабливих але пустих ((
ПНБ заруінить занурення. То тупо чіт. Ну, хіба що десь під кінець дати по сюжету. Типу ГГ став багатший, може собі дозволити.
Бінокль - навіть не знаю, якось не було необхідності.
bigmonstr666
Member

Барбарис: 20.03.2025 09:38 bigmonstr666, що ви всі в той бінокль виглядаєте? Приціла недостатньо?
ну бо це набагато зручніше ніж приціл) якщо б не було його у попередніх частинах то окей, а так..

Отправлено спустя 3 минуты 44 секунды:
Satri: 20.03.2025 09:27 бінокль і ПНБ так і не додали (( багато на вигляд локацій привабливих але пустих ((
ну я б не сказав що там пусті локації, багато якихось закинутих будівель для ресьорчу і т д. це не фоллаут 4, де на кожні 100 метрів у тебе якийсь цікавий квест але контент є та локації різноманітні. Мабуть питання до луту, який знаходиться у різних частинах локації. Бо знаходити постійно батони та горілку, ну таке собі задоволення, притому що черехз деякий час вже нічого із цього луту не береш.
Satri
Junior

bigmonstr666: 20.03.2025 11:05багато якихось закинутих будівель
так отож, шо вони саме закинуті і толку там просто бродити немає
Tetronga
Member

В розробникам в коментарях нагадали про відсутність А-Лайф і купу інших речей
TheDmytrius
Member

Барбарис: 20.03.2025 09:38 bigmonstr666, що ви всі в той бінокль виглядаєте? Приціла недостатньо?
Взагалі то бінокля дійсно не вистачає. Та й приціли обмежені кратністю х4. Є здається приціл х8 на світло-синю гвинтівку, але його можна знайти під кінець гри, де вже він не потрібен
Kashtan
Member

Ще більше глюків за мої гроші?
Бачу гратиму я навіть не в 26, а в 27 році у Сталкер.
Jekonda
Member

Гра наче і норм, але наявність більше 4х критичних багів під час проходження сюжетних місій(devtools розрулило) після 3 місяців з моменту релізу - недопустимо.
Слава богу я не купляв гру, а пройшов за підпискою, гра не вартує своїх грошей.
zalizo_org
Member

Ясно, починаю проходити Command & Conquer: Red Alert
Сподіваюся сьогодні закінчу останню місію за Nod в Command & Conquer: Tiberian Dawn. :super:

Відправлено через 29 секунд:
Kashtan: 20.03.2025 12:46Бачу гратиму я навіть не в 26, а в 27 році у Сталкер.
І не кажи
Robostyle
Member

Спустя 4 месяца уже приходится нагадувать? Как же так, судя по форуму игра топчик, контента на полгода прохождения а в стиме и ввобще критикуют только руснявые боты!
miroslav_mm
Member

Та не хай вже добавляють оф. підтримку модів, дають інструментарій для розробки, модери сами допиляють, щоб було так як треба, в.т.ч. і А-лайф.
Геральт
Member

Robostyle
4 місяці пройшло, а тобі досі пече. :D
Гра - топчкик
Дядя Діма
Junior

Геральт: 20.03.2025 13:20 Гра - топчкик
Судячи з лавини коментарів під відео - дуже сумнівно. І справа навіть не в завищених очікуваннях з-за маркетингу, а в тому, що банальні речі досі не можуть реалізувати. Стидоба.
Ответить