Опубліковано системні вимоги Half-Life 2 RTX та рекомендації з налаштування якості графіки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Інакше як абсурдом це не назвеш. Був би це ремастеред на якомусь сорс2 (хоч той також вже підстаркуватий, вже більше десяти років як ні як), це ще можно було якось виправдати, але у такому вигляді... :-/
Ну вальвівським сектантам може зайде :D
Enjthesilence
Member

люди не розуміють, що таке RTX remix. порівнюють інструментарій для модерів, щоб робити ремастери старих ігор, з повноцінними ремейками від великих студій.
7_s_7
Member

Вопрос - А ЗАЧЕМ ЭТО НУЖНО??? :insane:
Разве что для стресс-теста железа :lol:
vsx
Member

помню как играл HL2 на первом курсе даже не представляя что такое лучи и dlss
скажи мне тогда что через 20 лет эту игру не потянет карта за все деньги мира...
nikolaiii
Member

Не повірите, але ХЛ2 ремікс РТХ вимагає щоб я встановив новий драйвер.
спойлер
Изображение
Creature4O
Member

Тобто щоб пограти з лучами, в 4к, 60фпс в гру 20ти-річної давнини, мені треба купити відік за 2000 зелені? Ну це реально перемога :lol: :facepalm:
nikolaiii
Member

Creature4O
Гра як не лізти в налаштування чудово йде на 3080ті, пограв, сподобалося.
citizen17
Member

nikolaiii: 19.03.2025 19:40 Не повірите, але ХЛ2 ремікс РТХ вимагає щоб я встановив новий драйвер.
спойлер
Изображение
не прогинайся під них, сиди на старому
Echo_Night
Junior

AntonyKandaurov: 19.03.2025 09:03 Для всіх інших - ванільна версія HL2. Там і вбудованої в проц вистачить ;)
Встройка встройке рознь. К примеру Сурфейс 7про в режиме пошаговой стратегии будет "тянуть". Там интел айрис графика.
Denvys5
Member

Echo_Night
Я HL2 на Celeron J3455 проходив
Той сурфейс на голову швидше буде
Creature4O
Member

nikolaiii: 19.03.2025 20:26 Creature4O
Гра як не лізти в налаштування чудово йде на 3080ті, пограв, сподобалося.
воно буде чудово йти на будь якому сучасному iGPU і БЕЗ проміння. Гірше гра від цього не стане. А на 3080ті, на яких налаштуваннях, з длсс чи без і скільки фпс і яка роздільна здатність екрана була?
Ну і погодьтесь, чудово йде на 3080ті - гра 20ти річної давнини. Це твердження не викликає якихось сумнівів чи дисонансу, чи може думки, що куртка Вас нагрів? :rotate:
Знаєте, на моєму ноуті з R5 5600 на iGPU чудово йде Unreal Tournament(1999) десь на 300фпс в нативі і без длсс та ще й в 2к. Але весь мій ноут(там ще 3060є) коштує як уся Ваша 3080ті. Відчуваєте різницю?! :beer:

Added in 3 minutes 42 seconds:
Denvys5: 19.03.2025 22:31 Echo_Night
Я HL2 на Celeron J3455 проходив
Той сурфейс на голову швидше буде
я демку ХЛ2 запускав десь у 2003 здається. На той момент у мене буда FX5200 і одноядерний P4 Prescott
v1adi
Junior

На 3080Ti на ультра настройках в 1440р с DLSS в балансе 17 кадров :gigi:
vsx
Member

Creature4O: 20.03.2025 00:27 я демку ХЛ2 запускав десь у 2003 здається. На той момент у мене буда FX5200 і одноядерний P4 Prescott
Я на этой FX5200 и одноядерном Р4 всю игру прошел на релизе. Только у меня не Prescott был а Northwood. Оптимизация у игры была потрясающая. Doom 3 к примеру сдыхал на моем конфиге.
Ответить