Ура, знову стаття про сталкер2) На фоні чорнобіліті це явно перемога)

Поки видалив гру, чекаю мультиплеєр або додавання біноклю)
Хто так само зробив? Чи ще блукаєте зоною?

+Сталкер == це вже, по суті, три Зони. — "Не кожен лиш зможе таке подолати". — Я казав мудрець!
Якщо не виправити всі негаразди і додати мультиплеер — отримають надто багато хейту.MAKKACIN: ↑ 19.03.2025 09:37чекаю мультиплеєр або додавання біноклю)
Хто так само зробив? Чи ще блукаєте зоною?
Згоден. Його приплітають чисто для впізнаності1234waltz: ↑ 19.03.2025 09:59 "Відкориговано сценарії роботи системи симуляції життя A‑Life"
Шкода, що те що називається A‑Life в Сталкер 2, як не мало відношення по масштабу та якості роботи A‑Life оригіналу, так і не має.
у мене тупе питання - у грі є вбудований годинник ? в ких ще іграх таке є ?
Спробуй дістати, бандеролька (с)Timedemo: ↑ 19.03.2025 09:53 невже npc будуть тепер по дві фрази закольцовані, а не по одній.
Найдорожчий комп також 14 років тому брався?mrbaranovskiy: ↑ 19.03.2025 10:45 14 років чекав гру.. потім просто видалив бо це тупо біль. Краш на краші, якщо не краш то мем-ліка і в результаті знову краш.
блукаюMAKKACIN: ↑ 19.03.2025 09:37Чи ще блукаєте зоною?
Вже можна грати місяць як. в мене жодного крашуmrbaranovskiy: ↑ 19.03.2025 10:45 14 років чекав гру.. потім просто видалив бо це тупо біль. Краш на краші, якщо не краш то мем-ліка і в результаті знову краш.