Провальний запуск Chernobylite 2: Exclusion Zone призвів до звільнень серед розробників

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Провальний запуск Chernobylite 2: Exclusion Zone призвів до звільнень серед розробників
Ехх.. нажаль але не змогли, поки.
Після сталкерку, тут якийсь графон вирви-око :gigi:
Всі недоліки пізнаються в порівнянні) Сталкер вийшов ідеальним духовним продовженням серії а тут чисто заскамити на темі Чорнобилю :shuffle:
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

як виглядає має погана гра
може трохи якось відредагувати?
Enjthesilence
Member

сабж дійсно виглядає погано, нецікаво. дивно що інді студія вирішила випускати гру у чзв, після виходу с2, наче вони не розуміли що зіштовхнуться з неминучим порівнянням, хоча геймплейний луп у черноболіт різноманітніший за с2, там взагалі з цим все погано.
Sllavko
Junior

Там і перша частина була так собі.
Сюжет ніби був цікавий, але все виглядало по аматорськи
Afit
Member

MAKKACIN: 18.03.2025 09:56 Пропоную обговорити Провальний запуск Chernobylite 2: Exclusion Zone призвів до звільнень серед розробників
Ехх.. нажаль але не змогли, поки.
Після сталкерку, тут якийсь графон вирви-око :gigi:
Всі недоліки пізнаються в порівнянні) Сталкер вийшов ідеальним духовним продовженням серії а тут чисто заскамити на темі Чорнобилю :shuffle:
А я якшо чесно трохи засмучений, що Сталкер 2 більше схожий на Тінь Чорнобиля і Чисте Небо :-/ Як на мене, Поклик Приап'яті був золотою серединою, по рівню фантастичності. Ще більше дивує, що за розробку вдалого Поклику Прип'яті відповідав Руслан Діденко. той самий, що не зміг до кінця в Сурваріум і тим паче в непорозуміння під назвою Fear the Wolves.
Satri
Junior

Та і перша частина Chernobylite була так собі, особливо облаштування лагерю абсолютно безглузда затія, та ще лутати постійно все підряд. Навіщо так з лагерем заморочуватись якщо масштаб карти та і самої гри і сюжету набагато меньший за змістом
MetalistForever
Member

Думал таже судьба постигнет разрабов Stalker 2 . Если игра украинская , то это не значит , что я ее по умолчанию должен любить ! Выглядит все хоть и неплохо , но от игры не покидает ощущения ,что вся игра делалась на аутсорсе от фанатов , которые даже не научились UE 5 пользоваться нормально( это претензия ко многим разрабам на UE5 , но тут особый случай ) , количество глюков и ошибок просто запредельный какое - то
Lekrs
Member

В першу не грав, враховуючи що тепер це відкритий світ, гляну як релізнеться, виключно з інтересу.
Kashtan
Member

" І це тільки підсилює привабливість торішнього S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl." - зайшов на стім, в недавніх відгуках за останні 30 днів - 67%, змішані з 1864 оцінок, що практично те саме що й "має погана гра".
Hotspur
Member

MetalistForever: 18.03.2025 13:18Думал таже судьба постигнет разрабов Stalker 2
про думав це ти оптиміст

Відправлено через 20 секунд:
Kashtan: 18.03.2025 13:32 " І це тільки підсилює привабливість торішнього S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl." - зайшов на стім, в недавніх відгуках за останні 30 днів - 67%, змішані з 1864 оцінок, що практично те саме що й "має погана гра".
там русні половина. після 7-8 патчу Сталкер 2 чудова гра вильотів немає багів немає все добре
doc-oc
Member

В оригинал заходили походу только в ожидании Сталкера, а после выхода оного, эта поделка никому на фиг не упала :idea:
maxafon
Member

Kashtan: 18.03.2025 13:32 " І це тільки підсилює привабливість торішнього S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl." - зайшов на стім, в недавніх відгуках за останні 30 днів - 67%, змішані з 1864 оцінок, що практично те саме що й "має погана гра".
Габен вже 4ий раз проходить другого сталкера, все нормально з грою
Phos4
Member

Hotspur
там русні половина
Ну я б не був такий впевнений, мені на реддіті постійно світяться англоязичні пости про гру і 2 з 3 постів про те що гра сира, а-лайф який обіцяли розробники не працює, вороги спавняться під персонажем ітд, хоча більшість оптимістично вірить що команда зможе провернути з сталкером ту саму історію які проджекти провернули з кіберпанком, і майже всі пишуть я відклав гру на майбутнє.
Ответить