Сенсор краще і хват нормальний з вставками прорезиненими. А ця буде слизькою. Знаю на власному досвіді.Afit: ↑ 17.03.2025 17:22Потужніша в якому плані? І крутіша - це про вигляд?Сidonix: ↑ 17.03.2025 17:05 Не бачу сенсу витрачати гроші на оце, коли є Razer Basilisk v3. Набагато зручніша та потужніша.
Последние статьи и обзоры
Новости
Огляд бездротової ігрової миші HATOR Quasar 3 Ultra 8K Wireless
-
Сidonix
Member
-
Phos4
Member
Хатор розчаровує останнім часом, на початках була цікава периферія купуючи яку при доплаті пару сотень порівняно з китайськими аналогами отримуєш українську роскладку в клавах, місцеву гарантію і зручну доставку, а зараз вони скрізь пхаються в сегмент ''брендів'' і ці потуги дивно виглядають, при тому що їх бюджетна периферія стагнує. ІМХО не взлетить.
-
Input_Lag
Member
Тільки одне питання. Чому так дешево?
-
BVI
Member
Геральт: ↑ 17.03.2025 16:40 Цікаво, який реальний час автономної роботи і ресурс акума.
-
waryag
Member
Але цей ключовий(!) параметр в огляді ми проігноруємо, обмежившись спеками вирорбника!Одна з найменш помітних, але важливих переваг PAW 3950 — оптимізоване енергоспоживання порівняно з PAW 3395. Це особливо важливо для бездротових мишей, де тривалість автономної роботи є ключовим параметром.
Також посміхнуло, коли автор довго розпинався про переваги 8к опитування, а потім написав, що і 125Гц блутуз не такі вже й погані.
-
Melofon
Member
TTC GOLD это галимый энкодер? А какой тогда хороший?denizen: ↑ 17.03.2025 15:30 я ось не розумію, це обов'язково ставити галімий енкодер на коліщатко, з ресурсом на пару-тройку місяців, навіть на таких дорогих мишах?
Отправлено спустя 1 минуту 54 секунды:
Он имел ввиду так же неплохо как и другие блютус мышки бо у них у всех 125Гц и люди как-то работают, но понятно что они не для игр, а для работы и браузера с головой.waryag: ↑ 18.03.2025 09:56Також посміхнуло, коли автор довго розпинався про переваги 8к опитування, а потім написав, що і 125Гц блутуз не такі вже й погані
-
denizen
Member
Melofon: ↑ 18.03.2025 10:56TTC GOLD это галимый энкодер? А какой тогда хороший?denizen: ↑ 17.03.2025 15:30 я ось не розумію, це обов'язково ставити галімий енкодер на коліщатко, з ресурсом на пару-тройку місяців, навіть на таких дорогих мишах?
Оптичний
-
Diablique
Member
HATOR ROG, виглядає прикольно, але не на всі гроші, думаю 3к норм ціна була б.
-
Melofon
Member
denizen
Да оптический конечно получше, но сейчас их что-то так редко ставят, а из механических TTC Gold вроде топчик и куда лучше многих других которые ставят в мышки за сто и более долларов, это печально но такая действительность.
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Да оптический конечно получше, но сейчас их что-то так редко ставят, а из механических TTC Gold вроде топчик и куда лучше многих других которые ставят в мышки за сто и более долларов, это печально но такая действительность.
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Согласен, цену бы пониже и было бы неплохо.Diablique: ↑ 18.03.2025 11:17 HATOR ROG, виглядає прикольно, але не на всі гроші, думаю 3к норм ціна була б.
-
Klon
CG graphikos fan
Melofon
оптика ж вроде дохнет как и обычные механические микрики, тк в оптике только название "оптика" а на деле дофига механики.
А вот колесики оптические другое дело - у знакомых валяется старая офисная Логитеч , кнопки уже перепаивал раза три, а колесико скролит без косяков.
меня в обзорной мышке еще смущает контроллер на аккуме - вот это для удобства могли сделать на плате, тк тут обычный фиговый аккум , можно было впихнуть чтото уровня телефоного "пакования", конечно тоньше и длиннее, но минимум 3тыс против бомжатских 550...
Не знаю производителя аккума, но покупал в Авроре мелкую настольную лампу и там была такая фигня на 350mAh, заменил на убитую телефонную баттарею с Ми3с - так неделями светит, только конечно заряжаеться долго из-за фиговой зарядки - по тестеру 5в и 0,5а .
оптика ж вроде дохнет как и обычные механические микрики, тк в оптике только название "оптика" а на деле дофига механики.
А вот колесики оптические другое дело - у знакомых валяется старая офисная Логитеч , кнопки уже перепаивал раза три, а колесико скролит без косяков.
меня в обзорной мышке еще смущает контроллер на аккуме - вот это для удобства могли сделать на плате, тк тут обычный фиговый аккум , можно было впихнуть чтото уровня телефоного "пакования", конечно тоньше и длиннее, но минимум 3тыс против бомжатских 550...
Не знаю производителя аккума, но покупал в Авроре мелкую настольную лампу и там была такая фигня на 350mAh, заменил на убитую телефонную баттарею с Ми3с - так неделями светит, только конечно заряжаеться долго из-за фиговой зарядки - по тестеру 5в и 0,5а .
-
Melofon
Member
Klon
Я не знаю как там они точно устроенны но оптические энкодеры обычно дольше живут, да у меня и обычные механические ооочень редко дохнут.
А про 3тыс аккум вы конечно загнули, 450-550мач это норма для беспроводных мышек иначе они были бы тяжёлые, многим важнее вес чем та автономность которой в принципе и так хватает и некоторые наоборот пытаются облегчить засунув аккум полегче а у вас наоборот, про настольную лампу посмешил, там потребление куда ниже чем у мышки, а особенно у той которая на 8к работает, плюс у той лампы могли быть не реальные 350мач бо в дешёвых обычно фигня а не аккумы ставят (и то что там написано тоже не правда) поэтому там замена на любой нормальный сильно продлевает ей срок работы на одной зарядке, уже не раз такое встречал.
Я не знаю как там они точно устроенны но оптические энкодеры обычно дольше живут, да у меня и обычные механические ооочень редко дохнут.
А про 3тыс аккум вы конечно загнули, 450-550мач это норма для беспроводных мышек иначе они были бы тяжёлые, многим важнее вес чем та автономность которой в принципе и так хватает и некоторые наоборот пытаются облегчить засунув аккум полегче а у вас наоборот, про настольную лампу посмешил, там потребление куда ниже чем у мышки, а особенно у той которая на 8к работает, плюс у той лампы могли быть не реальные 350мач бо в дешёвых обычно фигня а не аккумы ставят (и то что там написано тоже не правда) поэтому там замена на любой нормальный сильно продлевает ей срок работы на одной зарядке, уже не раз такое встречал.
-
Klon
CG graphikos fan
Melofon
треба дивитись - бо вот мій аккум в Редми 8 про 4500mAh вага 50-55 грамів, це з контроллером, вважаю що щось на 2-3000 буде важити +-30 , а в маленькіх аккумів схожих на такий як в цій миші десь 20 грамів.
і зміст у питанні споживання - бо тут смисл в більш частішим заряджанні, я в свій Рейзер Деададде2 спочатку вставляв ААА (аккум 800) , при високому откліку працювало неділю, потім задовбало і перейшов на АА (2000) і працює з місяць.
Конечно Рейзер не заряджається по проводу, але переставляти часто аккум лініво.
Вважаю тут діло тільки в ціні = бо такий звичайний аккум дешевше чим якісний з крутим "пакуванням".
Питання к виробнику немає, бо це 100 баксів для тільки для УА висока ціна за мишу, в світі це проста миша на 1 рік
треба дивитись - бо вот мій аккум в Редми 8 про 4500mAh вага 50-55 грамів, це з контроллером, вважаю що щось на 2-3000 буде важити +-30 , а в маленькіх аккумів схожих на такий як в цій миші десь 20 грамів.
і зміст у питанні споживання - бо тут смисл в більш частішим заряджанні, я в свій Рейзер Деададде2 спочатку вставляв ААА (аккум 800) , при високому откліку працювало неділю, потім задовбало і перейшов на АА (2000) і працює з місяць.
Конечно Рейзер не заряджається по проводу, але переставляти часто аккум лініво.
Вважаю тут діло тільки в ціні = бо такий звичайний аккум дешевше чим якісний з крутим "пакуванням".
Питання к виробнику немає, бо це 100 баксів для тільки для УА висока ціна за мишу, в світі це проста миша на 1 рік

-
Avenger80
Member
Это уже не норма. Норма 250-300mah.Melofon: ↑ 18.03.2025 13:06450-550мач это норма для беспроводных мышек иначе они были бы тяжёлые

У меня на Darmoshark M3 стоит вот такой, но это уже раритет такие ёмкости (такого аккумулятора хватает на две-три недели): Надо ж делать мышки - 30-40г. или сколько там.
Последний раз редактировалось Avenger80 18.03.2025 14:07, всего редактировалось 4 раза.
-
Ostin
Member
Я колись тестив мишку в іграх (не кібер, просто для себе, коли грався активніше). То не відчув різниці між частотами 500 і 1000. Ну хоч як не старався. Отакий я криворукий, звісно. Але сам факт натякає, що 8к - то просто циферки без потреби. Але заплатити за них доведеться соточку, а не двадцяточку.waryag: ↑ 18.03.2025 09:56125Гц блутуз не такі вже й погані
-
KoB6acKa
Member
а це шо тоді?
- спойлер
-
waryag
Member
схоже на 4056. Тоді на акумі просто платка захисту.KoB6acKa: ↑ 18.03.2025 14:13 а це шо тоді?
-
Klon
CG graphikos fan
KoB6acKa
і правда не побачив, але ж це тількі для зарядки, к аккуму наверное отдельно захист присобачили - як в телефонних аккумах. Або я не так зрозумів
п.с. - купував себе з алі TP4056 Type-C с захистом , щось вишло 10 грн штк (замовляв 30 шт). короч економія - як і раніше писав
і правда не побачив, але ж це тількі для зарядки, к аккуму наверное отдельно захист присобачили - як в телефонних аккумах. Або я не так зрозумів

п.с. - купував себе з алі TP4056 Type-C с захистом , щось вишло 10 грн штк (замовляв 30 шт). короч економія - як і раніше писав

-
feniks_tm
Member
З яких пір дастпруф TTC Gold став галімим? Щось краще серед механіки порекомендуєте, чи просто аби перднути у воду? Оптику навіть у топах "гігантів" зараз майже не зустріти, а ви тут від хатора чогось хочете, у якого більшість продукції на базі готових китай оемів)denizen: ↑ 17.03.2025 15:30 я ось не розумію, це обов'язково ставити галімий енкодер на коліщатко, з ресурсом на пару-тройку місяців, навіть на таких дорогих мишах?
-
911kent
Member
В мишці за 100 баксів НЕ можна відключити скрол коліщатком вверх чи вниз.
Серйозно??
Макроси в 5 річного хатор пульсар кращі ніж в цієї самої сучасної миші. Можна додавати рухи мишкою і т.д.
Тут нічого цього не має.
Не розумію чому не можна було найняти студента і дописати всі ці дрібниці в софт, тим паче що вони вже БУЛИ в мишках компанії.
В цій ціновий категорії є купа альтернатив, не говорячи зо можна трішки докинути і придбати А бренди з просунутим софтом і топ сенсорами.
Серйозно??
Макроси в 5 річного хатор пульсар кращі ніж в цієї самої сучасної миші. Можна додавати рухи мишкою і т.д.
Тут нічого цього не має.
Не розумію чому не можна було найняти студента і дописати всі ці дрібниці в софт, тим паче що вони вже БУЛИ в мишках компанії.
В цій ціновий категорії є купа альтернатив, не говорячи зо можна трішки докинути і придбати А бренди з просунутим софтом і топ сенсорами.