koniyoto: ↑
17.03.2025 14:09Фани АМД, ми усі у захваті, що АМД змогли нарешті випустити щось спроможне конкурувати з середнім рівнем НВідіа, в останне таке було у епоху 5000 серії, досі така у дружини стоїть. Але нагадайте скілікі ці бл...ські 9070 коштують? Набагато дешевше НВідіа з аналогічною швдкодією? Що ви пропонуєте? Я пропоную жерти довбаний поп-корн та чекати поки ця вся х..ня скінчиться, а потмім купувати не назву виробника на продукті, а сам продукт. Обираючи його за співвідношенням ціна/якість.
дуже правильна пропозиція
Відправлено через 1 хвилину :
vsx: ↑
17.03.2025 14:38Расскажите это тем кто купил 9070ХТ за 600-700$. Ну и про соотношение цена/качество тоже.
купившим 5090 по 4000 доларів тоді треба взагалі лікувати психічну травму
17.03.2025 14:38Расскажите это тем кто купил 9070ХТ за 600-700$. Ну и про соотношение цена/качество тоже.
купившим 5090 по 4000 доларів тоді треба взагалі лікувати психічну травму
люди які купуть собі карти рівня 4090 та 5090 у 99% ім начхати на ціну
їм що 4 000 що 8 000
у них просто є багато грошей і до чого тут лікування?
це як жалітися що бугатті коштує 10 лямів, і що всі хто купує такі машини - дурні
а ось я не купив бугатті - тому я розумний
17.03.2025 14:38
Расскажите это тем кто купил 9070ХТ за 600-700$. Ну и про соотношение цена/качество тоже.
І що я маю їм розповідати? За 600-700 я би теж купив і що далі? За ті гроші, які обіцяли мені 9070 подобаються. Але ж ми маємо 1100. Ви може не помітили, але розмова саме про підвищені реальні ціни. І це не тільки у нас, нещодавно відео на Hardware Unboxed як раз на цю тему було.
17.03.2025 14:09
Фани АМД, ми усі у захваті, що АМД змогли нарешті випустити щось спроможне конкурувати з середнім рівнем НВідіа, в останне таке було у епоху 5000 серії,
важный момент в новости заключен ровно в одном - стало известно, что нвидиа загоняет конский ценник на чипы, что урезает маржу производителей видеокарт. Что вполне согласуется с уже упомянутым уходом ЕВГА с рынка видях. Налицо явное охреневшее поведение монополиста. Выходов ровно два - или монополиста прижучат антимонопольщики или же конкуренты (амд и интел) сломают монополисту стратегию выходом качественного продукта по разумной цене. Третий вариант - не будет у нас никаких видях, не будем мы ставить хх60 карты по тыще долларов в компы.
17.03.2025 14:09
Фани АМД, ми усі у захваті, що АМД змогли нарешті випустити щось спроможне конкурувати з середнім рівнем НВідіа, в останне таке було у епоху 5000 серії,
6700XT/6800 не конкурувала з 3070, rly?
да в общем-то вся 6000-я линейка довольно симпатична, особенно по сниженным после майнингового бума ценам. В семитысячной дела похуже - там реально удачных моделей всего парочка - 7800 и 7900 гре. Повышение спроса на зеленых в этом случае можно объяснить двумя вещами - хайпом вокруг рейтрейсинга и развертыванием ИИ на домашних компах. Но даже в этом случае повышенный спрос на нвидию для меня остается загадкой
17.03.2025 14:38
Расскажите это тем кто купил 9070ХТ за 600-700$. Ну и про соотношение цена/качество тоже.
І яка доля людей, які могли придбати карти по даних цінах? 0,0001% від загальної кількості покупців? Навіть Gamers Nexus не змогли придбати 9070ХТ по MSRP, усі їхні замовлення, які вони зробити через 8 хвилин після старту продажів, відмінили на наступний день. А до найближчого Microcenter їм 400 миль.
да в общем-то вся 6000-я линейка довольно симпатична, особенно по сниженным после майнингового бума ценам. В семитысячной дела похуже - там реально удачных моделей всего парочка - 7800 и 7900 гре. Повышение спроса на зеленых в этом случае можно объяснить двумя вещами - хайпом вокруг рейтрейсинга и развертыванием ИИ на домашних компах. Но даже в этом случае повышенный спрос на нвидию для меня остается загадкой
Bukakanga: ↑
17.03.2025 15:04
Повышение спроса на зеленых в этом случае можно объяснить двумя вещами - хайпом вокруг рейтрейсинга и развертыванием ИИ на домашних компах. Но даже в этом случае повышенный спрос на нвидию для меня остается загадкой
Серйозно, це загадка для вас? Тобто, регулярні новини про те, що китайці вже другий рік скуповують топові відеокарти нвідіа по всьому світу - ще залишає місце для загадки? Та й використання ШІ на домашніх компах ви даремно недооцінюєте. Цей напрямок набирає популярності і багато хто вже використовує відеокарти для роботи. І це не лише ШІ, а й всіляки блогери та 3д моделери, яких в останні роки також значно побільшало
а чого ж ви собі купили 7600? та забули про 7700?
разгадка проста - когда вышла 7600 - еще никакой 7700 не было даже анонсировано. ну и 7700 не ахти какой удачный пример ценового позиционирования.
17.03.2025 15:04
Повышение спроса на зеленых в этом случае можно объяснить двумя вещами - хайпом вокруг рейтрейсинга и развертыванием ИИ на домашних компах. Но даже в этом случае повышенный спрос на нвидию для меня остается загадкой
Серйозно, це загадка для вас? Тобто, регулярні новини про те, що китайці вже другий рік скуповують топові відеокарти нвідіа по всьому світу - ще залишає місце для загадки? Та й використання ШІ на домашніх компах ви даремно недооцінюєте. Цей напрямок набирає популярності і багато хто вже використовує відеокарти для роботи. І це не лише ШІ, а й всіляки блогери та 3д моделери, яких в останні роки також значно побільшало
да, все еще загадка. Окей, блогеры, монтажеры, ии-энтузиасты, 3д-моделеры скупают нвидиа. А зачем весь этот функционал геймерам?
разгадка проста - когда вышла 7600 - еще никакой 7700 не было даже анонсировано. ну и 7700 не ахти какой удачный пример ценового позиционирования.
Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
Tiufin: ↑
17.03.2025 15:13
да, все еще загадка. Окей, блогеры, монтажеры, ии-энтузиасты, 3д-моделеры скупают нвидиа. А зачем весь этот функционал геймерам?
як на мене варіант до 20к для 1080 чи навіть 1440 (12 гіг памяті) саме те що треба
ну якщо не вийли тоді - то звісно купити було важко
геймерам потрібен ДЛЛС 4
Vlaad13: ↑
17.03.2025 15:17
як на мене варіант до 20к для 1080 чи навіть 1440 (12 гіг памяті) саме те що треба
геймерам потрібен ДЛЛС 4
до 20к - да, но до 20к еще найти надо. Обычно 21-22.
длсс 4 только появился, в контексте обсуждения прошлых лет и 6000-7000 серий он нерелевантен
Графічний чип там мікросхеми пам'яті GDDR7 становлять 80% собівартості відеокарти Приємна новина в тому, що постачальник прогнозує зниження цін після насичення ринку
Ціна на пам'ять/ГПУ знизиться після насичення?
це в амуде виходить ціна на гддр6 так підскочила що 9070 за 40к продають?)))
якісь такі собі пояснення, чи там чіп забирає ту частку з пам'яті в ціні)
Vlaad13: ↑
17.03.2025 15:17
геймерам потрібен ДЛЛС 4
до 20к - да, но до 20к еще найти надо. Обычно 21-22.
длсс 4 только появился, в контексте обсуждения прошлых лет и 6000-7000 серий он нерелевантен
Чому? Для ртх3000 длсс4 виявися дуже навіть релевантним
17.03.2025 15:19
До нього був ДЛСС 3, а до нього 2 і розкрию старшну таємницю: вони були значно краще того, що пропонували АМД. Але навіщо ми про це? У нас вечір спогадів? Колись у мене була GeForce 4 MX, спочтаку було добре, а потім з'ясувалось що вона не підтримує піксельні шейдери які тоді почали з'являтись у багатьох іграх і я сумував...
Це інше, чому нема багато обіцяних на презентації карт за мсрп? Ну тому що хуанг насрав в падіку от чому. Я вже читав, що хуанг винен у тому що фср4 тільки для нового покоління амд, тому що длсс4 занадто хороший і радеону довелось обрізати підтримку, щоб якось конкурувати, от так.
FastBullet: ↑
17.03.2025 13:58один тут казав я купив за 150к картку і вона видає в Вуконгу 28 кадрів, дуже хороша картка
Ага, а если поставить 16к нативных то вообще слайд-шоу. Позор полный.
То что трассировка пути не предназначена для натива свидетелей секты святого натива не смущает. Как и не смущает что АМД при подобных настройках 5кадров выдает.
Как я уже говорил это все равно что владелец жигулей обсуждает чуто Бугатти гoвнo потому что 500км по просёлочной не могет.
ой ржу ни магу))))
так у владельца Бугатти машина едет 400 км/ч, а не 27 км/ч)))
P.S. Ты уже себя мнишь владельцем Бугатти))?? Даже у Илона Маска нет Бугатти насколько я знаю
Отправлено спустя 2 минуты 35 секунд:
P.S.S. Так АМД хотя бы были по 500 баксов (пусть и не везде и не долго, но были), а не по 4000 баксов
erkins007: ↑
17.03.2025 14:20
Ага, а если поставить 16к нативных то вообще слайд-шоу. Позор полный.
То что трассировка пути не предназначена для натива свидетелей секты святого натива не смущает. Как и не смущает что АМД при подобных настройках 5кадров выдает.
Как я уже говорил это все равно что владелец жигулей обсуждает чуто Бугатти гoвнo потому что 500км по просёлочной не могет.
ой ржу ни магу))))
так у владельца Бугатти машина едет 400 км/ч, а не 27 км/ч)))
P.S. Ты уже себя мнишь владельцем Бугатти))?? Даже у Илона Маска нет Бугатти насколько я знаю
Ну так він буде бігти 30км/г, а ти йти пішки 5км/г, да й я тебе здивую, часто власники спорткарів по місту їздять на максимальній швидкості? Топові рішення - завжди були оверпрайс, особливо ті які не мають конкурента
Це інше, чому нема багато обіцяних на презентації карт за мсрп? Ну тому що хуанг насрав в падіку от чому. Я вже читав, що хуанг винен у тому що фср4 тільки для нового покоління амд, тому що длсс4 занадто хороший і радеону довелось обрізати підтримку, щоб якось конкурувати, от так.
та пофиг на тот фср4, зачем ты эту ерунду рассказываешь, для старых карт есть фср3 и нормально работает
Enjthesilence: ↑
17.03.2025 15:28
та пофиг на тот фср4, зачем ты эту ерунду рассказываешь, для старых карт есть фср3 и нормально работает