Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Ответить
Автор
Member

Derion: 03.03.2025 18:33 Nutbar
Тогда лучше похуже, но белый?
Та тут, чесно не знаю!? Можна пошукати сайти з хорошими відгуками, які продають сірі телевізори. Я думаю краще взяти олед. Це телевізор мастхев, який купив і не будеш заглядати на інші тв і кусати лікті, що можна було купити кращий
strang
Member

тіко у сірої олед лижі смарт буде заблокований наче ж...
Derion
Member

Приобрел в итоге в магазине MediaSell
Изначально заказал LG OLED55C4 за 38831 грн
Позвонили на следующее утро и подтвердили заказ. Попросили скинуть 300грн на счет фопа. Обычно такое не делаю, но тут стало интересно.
Договорились, что привезут вечером телевизор.
Звонят с другого номера днем (якобы со склада). Говорят проверили 2 ТВ которые я заказал и оба были с темными пятнами, вернули поставщику.
Говорит, что цена низкая на них, потому что плохие сборки, плохая матрица и т.д. Хорошая модель стоит 67000.
Предложил другой телевизор, потом другую диагональ. Я сказал, что ищу только C4 55 дюймов. Сказал, что перезвонят.
Перезвонили через 2 часа и сказали, что есть в наличие только за 42000 модель LG OLED55C41LA. Сказал, что китайская матрица и служат меньше (3 года) чем более дорогой аналог.
Я согласился, вечером привезли, скинул 41700 на счет фопа.
Смарт работает, установил Мегого без проблем. Все функции работают. У официалов продается только модель LG OLED55C46LA. В чем их отличие я так и не понял.
В целом товаром доволен. А вот от опыта покупки в таком магазине я в шоке. То есть цена на сайте специально низкая для заманухи, ок. Нужна для того чтобы тебе предложить более дорогие варианты. Но почему мне сразу не предложили за 42к?
Filabatya
Member

а тому шо знизу по ціні такі самі піда-си, які по такій самій схемі працюють
Derion
Member

Filabatya: 06.03.2025 19:44 а тому шо знизу по ціні такі самі піда-си, які по такій самій схемі працюють
Ну вот получается, что магазины, которые указывают точную модель(LG OLED55C41LA) а не пару цифр только (LG OLED55C4), скорее всего сразу правильную модель и продадут и не будут пытаться впихнуть что то другое.
спойлер
FireShot Capture 835 - Телевізор LG OLED55C4 купити онлайн_ ціни, характеристики та відгук_ - [hotline.ua].png
SEREGAFOX
Member

Привiт ! Порадьте, список :
1.Samsung QE55S90D/92/93
2.Hisense 55u7nq/u8kq
3.LG oled 55 c3
4.Sony xr-55x90L
5.TCL 7..... 8..... серия
Який обрати ?
Зараз дома Hisense 55q8600
walkman3000
Member

SEREGAFOX: 15.03.2025 20:15 Привiт ! Порадьте, список :
1.Samsung QE55S90D/92/93
2.Hisense 55u7nq/u8kq
3.LG oled 55 c3
4.Sony xr-55x90L
5.TCL 7..... 8..... серия
Який обрати ?
Зараз дома Hisense 55q8600
Samsung QE55S90D/92/93 це LG С4, всі що є у нас це DAE, DAT тільки 65''
не можна порівнювати олед та мінілед, соні буде кращим для спорту, лг для фільму та ігор.
Який бюджет та для чого?
SEREGAFOX
Member

walkman3000
По самсунгу вот такие модели - Samsung QE55S90D - ціни (грн.):
* 39900 – Samsung QE55S90DAUXXN/UXUH, QE55S92DAUXXN/UXUH,QE55S93DAUXXN/UXUH – Прошитий / Зміна регіону по IPTV/VPN
Фiльми по кабельному ТВ та з iнету через лампу.
Бюджет 1000$
LG С37 бачив за 40, с4 вiд 50 тис старт, Самсунг D90 вiд 35500
walkman3000
Member

SEREGAFOX: 15.03.2025 21:27 walkman3000
* 39900 – Samsung QE55S90DAUXXN/UXUH, QE55S92DAUXXN/UXUH,QE55S93DAUXXN/UXUH – Прошитий / Зміна регіону по IPTV/VPN
Бюджет 1000$
Самсунг D90 вiд 35500 :gigi: за таку ціну його не буде, а ось що буде s90daexxh made in hungary
Фiльми по кабельному ТВ та з iнету через лампу це LG C-серія, лижа робить кращий апскейл контенту низької якості +пульт та зборка. Там вище пару повідомлень про досвід придбання 55С4
Valdey377
Member

SEREGAFOX: 15.03.2025 21:27 walkman3000
Бюджет 1000$
Что значит прошитый?В гнусмасах это не вариант
SEREGAFOX
Member

walkman3000
Самсунг D90 вiд 35500 :gigi: за таку ціну його не буде, а ось що буде s90daexxh made in hungary - чем так "опасна" Венгрия ? Если регион поменян. По поводу матрицы - уточню завтра. Как проще всего ее посмотреть ? Инж меню какое то есть ? Как в него попасть ? или каким то софтом можно ?
walkman3000
Member

SEREGAFOX: 16.03.2025 20:40 чем так "опасна" Венгрия ? Если регион поменян. По поводу матрицы - уточню завтра. Как проще всего ее посмотреть ? Инж меню какое то есть ? Как в него попасть ? или каким то софтом можно ?
Опасна тем что будет не qd-oled, а woled матрица, т.е. lg c4 в корпусе самсунга. Удачи с обновлениями прошивки на таких :D Скорее всего в наличии будет такая коробка. Если в названии модели DAE-woled. если DAT-qd-oled. Барыга будет уверять что у него все как ты хочешь, qdoled,woled,miniled,crt, ему плевать, главное тебя развести на модель, которую нужно продать (он не знает про разные матрицы, он вообще мало знает о том что продает). Выше чел купил С4, то что нужно. Такой самсунг не нужен.
спойлер
Изображение
mult
Member

Що краще для телевізора для перегляду фільмів і серіалів через інтернет як з офіційних сервісів типу мегого так і піратських типу рєзка і т.п тв бокс чи міні пк?
Я підозрюю що тв бокси, так як воно заточувалось під це все діло.
Просто маю мало досвіду з телевізорами, особливо не дививсь їх якось.
Тому цікаво дізнатись у досвідчених людей їх думку.
У мене вже з пів року як стояв в упаковці lg c1 48.
Раніше працював в якості монітору, потім купив олед монітор вже повноцінний.
Дружина в мене кіноман.
Тому я повісив цей телевізор і аж мені сподобалось :)
Красиво і приємно дивитись фільми :)
Навіть я підсів на це діло :)
Нас ефірне тв не цікавить.
Тому я погуглив і зрозумів що без тв бокса далеко не заїдеш.
Замовив rocktek gx1.
Ну і як у пк користувача виникло таке питання :)
Avenger80
Member

mult: 16.03.2025 22:49Що краще для телевізора для перегляду фільмів і серіалів через інтернет як з офіційних сервісів типу мегого так і піратських типу рєзка і т.п тв бокс чи міні пк?
Разный экспириенс в использовании - в приставке вы пультом и голосом управляете, а если комп, то мышкой. Но... для телевизора и дивана лучше пульт. :) Только вам нужно перестраиваться и не пытаться через браузер и на приставке смотреть. На приставке смотрят через приложения для этого заточенные - NUM, Lampa, Torserve, Vimu и т.д. и т.п. Ставятся самостоятельно с инета через apk файлы.
walkman3000
Member

mult: 16.03.2025 22:49 Тому я погуглив і зрозумів що без тв бокса далеко не заїдеш.
Замовив rocktek gx1.
Ну і як у пк користувача виникло таке питання :)
Так наче lampa з torserve є на самому тв
Avenger80
Member

walkman3000
Это если телевизор на Android TV или на Google ТV и ты сам поставил эти приложения в виде apk файлов. На LG с их WebOS есть вариант установки Torserve, NUM, Lampa и т.д.? - я не знаю... Эти приложения в основном идут к андроиду. Может я конечно что-то упустил и их уже заточили и под Tizen и под WebOS? Но в любом случае приставка будет мощнее и универсальнее телевизора.
Valdey377
Member

SEREGAFOX: 16.03.2025 20:40 walkman3000
Самсунг D90 вiд 35500 :gigi: за таку ціну його не буде, а ось що буде s90daexxh made in hungary - чем так "опасна" Венгрия ? Если регион поменян. По поводу матрицы - уточню завтра. Как проще всего ее посмотреть ? Инж уменю какое то есть ? Как в него попасть ? или каким то софтом можно ?
Смена региона на самсунге ничего не дает, вернее дает, но не гарантирует что ваш телик со временем не превратится в кирпич,только замена матплаты, ну я думаю те кто продают такие телики вам об этом никогда не расскажут, ну а том что скзали выше о чехарде с матрицами проблема тоже известная
mult
Member

walkman3000
Avenger80
Тільки що глянув в їх магазині лампа є, Torserve є таке torrserve player не знаю це воно чи ні.
Але в любому випадку мабуть приставка краще щоб поставити щось типу рєзка.
Мені набагато краще звісно щось ліцензійне, щоб без заморочок заплатив і дивись.
Але з цим у нас в країні якось сумно.
Той же мегого щоб дивитись нормально фільми треба платити 400 гривень і за це там буде далеко не все.
Нетфлікс ми були підписані, в основному все на англійській, ну є багато фільмів тільки з нашими субтитрами.
Але то вже не кіно а фігня якась, бо ти не дивишся його а читаєш :)
Та і якість наші теж пропонують сумнівну.
В світ тв 4к фільмів підтягнуло щось з десяток і все :) а то HD
Я в силу того що геймер і ніколи телебаченням не цікавився особо, дивився звісно фільми але так, суто з пк в любій якості, чи телефона не дивлячись на якість.
А тут зявився нормальний телевізор, почав шукати якісний контент типу 4к, а з цим виявляється і досі величезні проблеми.
Судячи по гуглінню в інтернеті це ми такі відсталі.
На нетфліксах, епл тв, амазон і тд там з цим нема проблем.
А в нас наші всякі мегого деруть немалі гроші, а контенту то і немає нормального.
Звісно можна вивчити англійську і не паритись, але це не всім таке підійде, з моїми то 46 годками і травмами мозку після фронту :)

Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:
Є таке питання ще.
Як до телевізора краще підключити одночасно пару проводних навушників?
Бачу є розгалуджувачі для звичайних 3.5 джеків.
Воно цікаво буде нормально працювати?
Чи може треба купляти якийсь цап, чи ще щось, може для spdif чи usb?
Бажано аби ще і не дорого.
Avenger80
Member

mult
Всё равно с приставкой вы будете более свободны в выборе приложений и приставка в любом случае будет мощнее телевизора (более ёмкие фильмы сможете просматривать, более резвая будет). Для установки приложений удобно пользоваться сайтом 4pda (NUM - классный агрегатор фильмов (торрентов), Vimu - идеальный проигрыватель для Torrserve (самый лучший)). Также можете поставить SmartTube (чтоб YouTube был без рекламы), хотя может вы Premium купили - фиг его знает.
walkman3000
Member

mult: 17.03.2025 08:23 walkman3000
Avenger80
Тільки що глянув в їх магазині лампа є, Torserve є таке torrserve player не знаю це воно чи ні.
Але в любому випадку мабуть приставка краще щоб поставити щось типу рєзка.
Мені набагато краще звісно щось ліцензійне, щоб без заморочок заплатив і дивись.
Але з цим у нас в країні якось сумно.
Той же мегого щоб дивитись нормально фільми треба платити 400 гривень і за це там буде далеко не все.
Нетфлікс ми були підписані, в основному все на англійській, ну є багато фільмів тільки з нашими субтитрами.
Але то вже не кіно а фігня якась, бо ти не дивишся його а читаєш :)
Та і якість наші теж пропонують сумнівну.
В світ тв 4к фільмів підтягнуло щось з десяток і все :) а то HD
Я в силу того що геймер і ніколи телебаченням не цікавився особо, дивився звісно фільми але так, суто з пк в любій якості, чи телефона не дивлячись на якість.
А тут зявився нормальний телевізор, почав шукати якісний контент типу 4к, а з цим виявляється і досі величезні проблеми.
Судячи по гуглінню в інтернеті це ми такі відсталі.
На нетфліксах, епл тв, амазон і тд там з цим нема проблем.
А в нас наші всякі мегого деруть немалі гроші, а контенту то і немає нормального.
Звісно можна вивчити англійську і не паритись, але це не всім таке підійде, з моїми то 46 годками і травмами мозку після фронту :)

Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:
Є таке питання ще.
Як до телевізора краще підключити одночасно пару проводних навушників?
Бачу є розгалуджувачі для звичайних 3.5 джеків.
Воно цікаво буде нормально працювати?
Чи може треба купляти якийсь цап, чи ще щось, може для spdif чи usb?
Бажано аби ще і не дорого.
Ну я спробував би для початку лампу з webos, сотка грошей зайвою не буде, нащо цей костиль потрібен. Стосовно контенту та його якості то це тільки англомовний, тобто оригінальний. Все інше покриває толока.то, а вуха легко підключити через спліттер
Ответить