К сожалению вынужден констатировать, что память меня таки подвела, материнка оказалась Tyan S3870, там PCI-X слот, а не АГП. Процессоры стоят AMD Dual-Core Opteron 265 - OSA265FAA6CB. Из интересного, стоит дополнительный райд контроллер, но не PCI, а на спец плате дочерней которая в отдельный слот втыкается, типа как видео дискретное на ноутах.Egoist: ↑ 08.03.2025 16:58Для мене цінність зібрати до купи топову систему з ДДР1 (на крайняк ддр2), агп i з найпродуктивнішими процесорами тієї епохи, тому вибір пав на дуал 940 сокет який повністю вписується в ту епоху + є PCI-X тому можна зібрати рейд масив, чи потужну мережеву карту, а якщо пощастить десь купити адаптер pci-x to pci-e то вийде ультимативна машина. Тому і знайшов воркстейшен від SUN який без покупки адаптера маэ дочірню палту яка агп заміняє на pcie.offece-trader: ↑ 08.03.2025 14:25 О, а я только хотел такое выкидыватьА чем же ценность, дайте пояснения ? Процессоры еще в комплекте.
Последние статьи и обзоры
Новости
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор темы:
mklm
-
offece-trader
Member
-
mklm
Member
- спойлер
-
- спойлер
-
-
spoglyadach
Member
На це олх краще не заходити, кожен раз якісь пєрли видає
Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
госпадє помагі
Відправлено через 36 секунд:
Це якийсь портал в пекло

Це якийсь портал в пекло
-
Egoist
Junior
Прикро,але як э. Якщо реально хотів викидати, то за символічну ціну заберу, може згодиться для перевірки процесорів.К сожалению вынужден констатировать, что память меня таки подвела, материнка оказалась Tyan S3870, там PCI-X слот, а не АГП. Процессоры стоят AMD Dual-Core Opteron 265 - OSA265FAA6CB. Из интересного, стоит дополнительный райд контроллер, но не PCI, а на спец плате дочерней которая в отдельный слот втыкается, типа как видео дискретное на ноутах.
Отправлено спустя 3 минуты 10 секунд:
Так на OLX більше ось таких чи подібних оголошень чим з адекватною ціною за адекватне ретро залізо. За копійки те ж багато продають, але там таке залізо доставка якого перекриває його вартість:)spoglyadach: ↑ 11.03.2025 10:23 На це олх краще не заходити, кожен раз якісь пєрли видає Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
госпадє помагі Відправлено через 36 секунд:
Це якийсь портал в пекло
-
spoglyadach
Member
Тим часом як виглядає прогрєв ретро-джонів

-
radical
Member
Є плата msi am2 agp i am2nf3 vsta, aле я зараз в арміїБумик: ↑ 09.03.2025 17:54 Никто не продает AM2NF3-VSTA (или хотя бы мамку АМ 2 ,крайний случай 939 ,с AGP cлотом)?
Есть у меня Радеон 1950 Про AGP,хотел бы конфиг с ней собрать с 2-ядерным процом..
Или как вариант,могу на обмен предложить такую мамку 939 сокет - MSI K8N SLI Platinum.
-
Taipen
Member
в мене теж здається є коробка від ідентичного альбатрона, мав другою відяхою (ледве знайшов тоді). Треба і собі якийсь мх400 виставити в ній на ебаї ))
-
Egoist
Junior
Це прогрэв як постріл собі у ногу, навіть якщо ebay після відкриття спору встане на сторону продавця, що майже не можливо, (маю досвід масових продажів) то після відкриття спору в PayPal ти залишиш собі і кошти і товар (маю і такий досвід як покупець). По ітогу ні коштів, ні картки у продавця, єдине що в нього буде це негативний відгук і погіршення в системі алгоритмів продажу на ebay
-
mklm
Member
я в армії вже намутив 775дуал-вста і кор 2 екстрім 9650radical: ↑ 12.03.2025 10:54Є плата msi am2 agp i am2nf3 vsta, aле я зараз в арміїБумик: ↑ 09.03.2025 17:54 Никто не продает AM2NF3-VSTA (или хотя бы мамку АМ 2 ,крайний случай 939 ,с AGP cлотом)?
Есть у меня Радеон 1950 Про AGP,хотел бы конфиг с ней собрать с 2-ядерным процом..
Или как вариант,могу на обмен предложить такую мамку 939 сокет - MSI K8N SLI Platinum.

а так теж вдома маю ам2нф3 яка тимчасово не працює, треба дц-дц на пам'ять кинути
-
radical
Member
775дуал вста у мене є, ще є схожа без підтримки core, але вона не стартує, нулі на посткарті
-
spoglyadach
Member
А це залежить від того куди воно поїхало і кому, оця вся тєма часів 2012 року що ти собі і товар і гроші залишиш вже не працює. Чєл просто створює тікет на повернення товару, в мене була така історія що я купив в джона материнку в фулл-комплектації з коробкою і усім стафом (заради цього я її там і купував переплачуючи), а вона приїхала і в неї не працює жоден USB. Так це джонні зробив тікет на повернення, і йому пофіг що ти переадресував в Україну, платив посереднику і повернути йому її в той термін ніяк не можеш навіть при вьому бажанніEgoist: ↑ 12.03.2025 12:00 Це прогрэв як постріл собі у ногу, навіть якщо ebay після відкриття спору встане на сторону продавця, що майже не можливо, (маю досвід масових продажів) то після відкриття спору в PayPal ти залишиш собі і кошти і товар (маю і такий досвід як покупець). По ітогу ні коштів, ні картки у продавця, єдине що в нього буде це негативний відгук і погіршення в системі алгоритмів продажу на ebay

Такшо не все так просто, залежить від продавана і якщо він тебе хоче кинути то ось непоганий варіант, в крайньому випадку залишиться при своїх і шукатиме іншого loxa
Відправлено через 5 хвилин 53 секунди:
Якась четверта оверклоцкерська бригадаmklm: ↑ 12.03.2025 12:53 я в армії вже намутив 775дуал-вста і кор 2 екстрім 9650![]()
а так теж вдома маю ам2нф3 яка тимчасово не працює, треба дц-дц на пам'ять кинути

QX9650 хоч не на C1 степінгу? Бо тоді є не дуже хороша новина
-
ApostolCV
Member
А що не так з C1?
-
spoglyadach
Member
В мене на ньому розгін гірший ніж на звичайному Q9650 але останнього степінгу. Не знаю, можливо саме в обмеженому екзотичному випадку з розгоном під фреоном чи із стаканом з нього буде більше профіту ніж з Е0 але в мене отакий досвідApostolCV: ↑ 12.03.2025 16:59 А що не так з C1?

upd: мав наувазі C0 а написав C1 в мене ранній C0

Відправлено через 8 хвилин 16 секунд:
Доречі давно хотів тут запитати, в кого є топові плати на 775 від Gigabyte, в мене на X48 чипсеті в плати є цікава фіча там можна додати до макимального множника проца +0.5 Це вони взагалі як реалізували і як воно працює, більше ні в кого такого не бачив
-
mklm
Member
c0spoglyadach: ↑ 12.03.2025 15:38 Якась четверта оверклоцкерська бригада![]()
QX9650 хоч не на C1 степінгу? Бо тоді є не дуже хороша новина
qx 9650 існує всього в двох степінгах - с0 та с1. c0 набагато краще женеться на азоті, взагалі маємо унікальний випадок коли рекордсмен по частоті - с0 інженерний семпл. використання бачу на 775дуал/4кордуал бенчити агп карти. може візьме 5 ггц на фреонці, не знаю. бо пень 5800 на 4.5ггц це замало буде
Відправлено через 3 хвилини 48 секунд:
вони мруть дуже часто. в мене вже 4 штуки відкинули копита. ну нічо, запаси ще єradical: ↑ 12.03.2025 14:14 775дуал вста у мене є, ще є схожа без підтримки core, але вона не стартує, нулі на посткарті
-
spoglyadach
Member
О, ну тоді ще цікавіше буде побачити які будуть результати, але найбільш цікаво на повітрі звісно, якщо він буде за таких умов відбуватись
В мене отакий макимум вийшов з доволі високою напругою, на якійсь здоровій башті від Cooler Master на 6 теплотрубок
В мене отакий макимум вийшов з доволі високою напругою, на якійсь здоровій башті від Cooler Master на 6 теплотрубок
- спойлер
- https://valid.x86.fr/dkkdfg
-
ApostolCV
Member
не знаю, в мене обидва QX9650 -C0.
Обмеженість топ платою і відсутністю фреонки.
А ще піксель заважає , щось гнать
Обмеженість топ платою і відсутністю фреонки.
А ще піксель заважає , щось гнать

-
mklm
Member
не знаю, в мультикамі все ганяється нормально 

-
Egoist
Junior
Фото товару перед відправкою у посередника коштуэ 5 долл (Meest)100% захист і збереження неврвових клітин. Втратиш 5 долл на фото якщо що і щось за відправку товрау продавцю (давно не користувався) Стосовно PayPal все прекрасно працює і до сьогодні, якщо є ознаки шахрайства і ebay з якоїсь причини встав на бік продавця( найчастіше продавці з досвідом і корнями зі святої землі наполягають на тому що був використан форвардер), то PayPal поверне кошти без обовязку повертати товар. Але на ebay э ще функція апеляції.А це залежить від того куди воно поїхало і кому, оця вся тєма часів 2012 року що ти собі і товар і гроші залишиш вже не працює. Чєл просто створює тікет на повернення товару, в мене була така історія що я купив в джона материнку в фулл-комплектації з коробкою і усім стафом (заради цього я її там і купував переплачуючи), а вона приїхала і в неї не працює жоден USB. Так це джонні зробив тікет на повернення, і йому пофіг що ти переадресував в Україну, платив посереднику і повернути йому її в той термін ніяк не можеш навіть при вьому бажанні![]()
Такшо не все так просто, залежить від продавана і якщо він тебе хоче кинути то ось непоганий варіант, в крайньому випадку залишиться при своїх і шукатиме іншого loxa
Якщо фото не показало шахрайство і товар приїхав в Україну, то якщо товар коштує більше ніж пересилка у штати, то відправляешь посилку на Meest без відкриття спору на Ebay, як тільки посилка зайшла на таможню у штатах відкриваешь кейс. Посилка у зворотньому напрямку йде приблизно 2 тіжні, то якщо не жувати соплі, то встигаешь відкрити зверенння до збігання місячного терміну.
Последний раз редактировалось Egoist 12.03.2025 18:07, всего редактировалось 1 раз.
-
spoglyadach
Member
А що мені дасть те фото, воно не покаже працездатність навіть загальну, вже не кажучи про такий нюанс як USB. Якби я платив за кожне таке замовлення по 5 баксів то це б покрило кілька разів всі мої незручності такого плану. А до материнки я придбав USB-контроллер та продав її з вказанням такої особливості. А до тої коробки просто виграв на аукціоні таку саму плату в ідеальному стані, ще й виграв щось там за 5 баксів здається чи за 10Egoist: ↑ 12.03.2025 18:02 Фото товару перед відправкою у посередника коштуэ 5 долл (Meest)100% захист і збереження неврвових клітин. Втратиш 5 долл на фото якщо що і щось за відправку товрау продавцю (давно не користувався) Стосовно PayPal все прекрасно працює і до сьогодні, якщо є ознаки шахрайства і ebay з якоїсь причини встав на бік продавця( найчастіше продавці з досвідом і корнями зі святої землі наполягають на тому що був використан форвардер), то PayPal поверне кошти без обовязку повертати товар. Але на ebay э ще функція апеляції.

Відправлено через 10 хвилин 32 секунди:
Ну в мене акаунт на eBay з 2006 чи 2007 року, я там давно всяке купую. І ситуації в мене були різні, більшість нормально вирішувались і отака схема що залишишся з товаром і з грошима теж не рідко бувала. Одного разу приїхали доволі рідкісні планки пам'яті які я дуже хотів і одна не працює, то продавець мені без всяких диспутів відправив дві інші однакові бо нормальний хлоп і визнав що він їх просто не перевірив. В мене конкретно в цій ситуації було так, що я відкрив диспут на самому ebay, чєл створив тікет на повернення. Я глянув скільки є часу, порахував вартість, зрозумів що немає сенсу мені відправляти і переживати чи воно встигне чи воно доїде чи цей чєл за ним прийде. І просто проставив йому негатив, а плату нормально чесно продав з платою-контроллером USB. Якщо джон захоче тебе кинути, він кине бо він може локально набрати в підтримку ібею, використання форвардерів на твою користь ніяк не грає, скоріше навпаки це і терміни повернення і сам факт, бо хто відповідає за доставку з США до тебе, точно не джон який продавав US only.Egoist: ↑ 12.03.2025 18:02 Стосовно PayPal все прекрасно працює і до сьогодні, якщо є ознаки шахрайства і ebay з якоїсь причини встав на бік продавця( найчастіше продавці з досвідом і корнями зі святої землі наполягають на тому що був використан форвардер), то PayPal поверне кошти без обовязку повертати товар. Але на ebay э ще функція апеляції.
Якщо фото не показало шахрайство і товар приїхав в Україну, то якщо товар коштує більше ніж пересилка у штати, то відправляешь посилку на Meest без відкриття спору на Ebay, як тільки посилка зайшла на таможню у штатах відкриваешь кейс. Посилка у зворотньому напрямку йде приблизно 2 тіжні, то якщо не жувати соплі, то встигаешь відкрити зверенння до збігання місячного терміну.
-
mklm
Member
нещодавно хтось питав про 1гб ддр1 плашки які не гівно - 99.9999% що ось це найкращий варіант https://www.hardwareluxx.de/community/t ... -5.206142/
в мене колись були ці інфінеони, 2-3-2-5 працювали 225 мгц і більше я їх не гвалтував
в мене колись були ці інфінеони, 2-3-2-5 працювали 225 мгц і більше я їх не гвалтував