Нуждаюсь в помощи специалиста по ноутбукам и выбрать модель.

Все вопросы о ноутбуках
Ответить
Автор
Member

Евгений King: 10.03.2025 11:34
V1tt0: 10.03.2025 11:33

всеодно тут клієнтів немає, тим більше серед всіх коментаторів видаленої теми, зборище бидла і перекупів, впринципі чому тут дивуватись
Бидло в темі було одне, тільки Ви)
Ніхто в темі не продавав більше божественний ноутбук, манну небесну, в x1.5 дорожче ринку, з нереалістичними характеристиками
перечитай останні повідомлення на останніх сторінках, клоуни залишились без аргументів та взяли з потолка якийсь самп, кс, чіти і шо я 3.14здабол і тіп не захотів зізвонитись поговорити. Я зрозумів які тут сидять на цьому форумі
Евгений King
Member

V1tt0: 10.03.2025 11:42
Евгений King: 10.03.2025 11:34

Бидло в темі було одне, тільки Ви)
Ніхто в темі не продавав більше божественний ноутбук, манну небесну, в x1.5 дорожче ринку, з нереалістичними характеристиками
перечитай останні повідомлення на останніх сторінках, клоуни залишились без аргументів та взяли з потолка якийсь самп, кс, чіти і шо я 3.14здабол і тіп не захотів зізвонитись поговорити. Я зрозумів які тут сидять на цьому форумі
Навіщо? Щоб що?
Мені всеціло зрозуміло, що Ви мені тринділи, повністю. Все це було зрозуміло і іншим, всім хто хоч раз в житті тримав в руках ігровий ноут і т.д.
Я скажу Вам ще раз, це не форум домохазяйок, намагатись тут видумати нереалістичні характеристики і намалювати не реальні температути в тестах - діло дуже не адекватне, то ж гуляйте лісом.
V1tt0
Member

Евгений King: 10.03.2025 11:52
V1tt0: 10.03.2025 11:42

Навіщо? Щоб що?
Мені всеціло зрозуміло, що Ви мені тринділи, повністю. Все це було зрозуміло і іншим, всім хто хоч раз в житті тримав в руках ігровий ноут і т.д.
Я скажу Вам ще раз, це не форум домохазяйок, намагатись тут видумати нереалістичні характеристики і намалювати не реальні температути в тестах - діло дуже не адекватне, то ж гуляйте лісом.
ну да малював, мг, конкретно мій так і тримає як я і скидав
7mindfields
Member

Частина друга :popcorn:
Евгений King
Member

V1tt0: 10.03.2025 11:57
Евгений King: 10.03.2025 11:52

Навіщо? Щоб що?
ну да малював, мг, конкретно мій так і тримає як я і скидав
То відео де?
V1tt0
Member

заметьте что продаёт ackstarvinta в своей шарашкиной конторе.

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/dell ... op_premium

35к за ноут который еще более убитый чем мой, я в очередной раз убедился что тут сидят недоумки которые помешают продать товар и будут кричать до последнего что бы их кал кто то купил
Евгений King
Member

V1tt0: 10.03.2025 12:31 заметьте что продаёт ackstarvinta в своей шарашкиной конторе.

35к за ноут который еще более убитый чем мой, я в очередной раз убедился что тут сидят недоумки которые помешают продать товар и будут кричать до последнего что бы их кал кто то купил
Ви чого тему тут нам переводите.
Відео де?
V1tt0
Member

Евгений King: 10.03.2025 13:00
V1tt0: 10.03.2025 12:31 заметьте что продаёт ackstarvinta в своей шарашкиной конторе.

Відео де?
Записав би, але клієнту, на вас і ваші шарашкині контори сил і часу немає тратити.
Евгений King
Member

V1tt0: 10.03.2025 13:03
Евгений King: 10.03.2025 13:00

Відео де?
Записав би, але клієнту, на вас і ваші шарашкині контори сил і часу немає тратити.
:lol: :lol: :lol:
Не записали б, бо там би ще більше питань виникло б :D
V1tt0
Member

Евгений King: 10.03.2025 13:06
V1tt0: 10.03.2025 13:03

повірте, записав би без проблем
ackstarvinta
Member

Вибачайте, ноутбук проданий, на сайті вже нема, не встигли на олх оновити. Пішов щось за 2 чи 3 дні, поки один клієнт платив - другий вже готовий був також викупити)

Там IGZO матриця, зовсім інший рівень ніж ваш ігровий мотлох) так що можете зачілитись, ноут як і ви нікому не потрібні, ніхто до того рівня опускатись і говорити не буде :lol:
Евгений King
Member

V1tt0: 10.03.2025 13:15
Евгений King: 10.03.2025 13:06

То де відео?
V1tt0
Member

ackstarvinta: 10.03.2025 13:26

Вибачайте, ноутбук проданий, на сайті вже нема, не встигли на олх оновити. Пішов щось за 2 чи 3 дні, поки один клієнт платив - другий вже готовий був також викупити)

Там IGZO матриця, зовсім інший рівень ніж ваш ігровий мотлох) так що можете зачілитись, ноут як і ви нікому не потрібні, ніхто до того рівня опускатись і говорити не буде :lol:
віримо всім садиком, всім паті в кс і всім народом в сампі :D

Відправлено через 25 секунд:
Евгений King: 10.03.2025 13:26
V1tt0: 10.03.2025 13:15

То де відео?
Відео тільки для клієна
AFU_power
Member

V1tt0: 10.03.2025 13:35віримо всім садиком, всім паті в кс і всім народом в сампі
Там оверпрайс на три тисячі, які частково сторгуються, але не на десять без торгу
V1tt0
Member

AFU_power: 10.03.2025 17:15
V1tt0: 10.03.2025 13:35віримо всім садиком, всім паті в кс і всім народом в сампі
Там оверпрайс на три тисячі, які частково сторгуються, але не на десять без торгу
там оверпрайс на 10к
AFU_power
Member

V1tt0: 11.03.2025 06:58
AFU_power: 10.03.2025 17:15
там оверпрайс на 10к
viewtopic.php?f=26&t=286690

Вот тут оверпрайс на 10к, якийсь чудак продає, добре хоть тему закрив
V1tt0
Member

AFU_power: 11.03.2025 09:16

там оверпрайс на 10к

тему я не закривав

Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
AFU_power: 11.03.2025 09:16

там оверпрайс на 10к

аргументи чому не оверпрайс я приводив, думка халявщика, який обожнює купувати по низу ринка, мене не цікавить, як і думка шарашкиних контор які ремонтують у підвалі ноути з американських мусорок і перепродають їх нашим слонам під видом "не битий, не крашений" і дають гарантію 3 місяці на листочку, яким можна підтертись тільки, мене теж не цікавить
ackstarvinta
Member

Для заслуженого триндабола V1tt0 Pedr1n1 - пояснюю останній раз, бо більше цей шкет нічого не заслуговує:

1. Це мобільна робоча станція, яка нова вартує 3-5 євро, зовсім інший інший клас пристрою. Інструмент, а не іграшка
2. Екран Ultrasharp IGZO 100% DCI P3 IPS 500 nit. Х2 яскравості, 100% правильна передача кольорів для Pro, а не половина аналогового телевізора
3. 4 слоти під ОЗП та 3 під NVME: 64гб вже стоїть двома планками (2х32), ще можна 64 доставити. Накопичувач там був Samsung PM9A1 (980 Pro), а не адата/peladn знайдена на смітнику
4. Два ThunderBolt 3 для підключення будь яких девайсів
5. Батарейка 95Wh, майже X2
6. Професійна відеокарта Quadro, вони завжди йдуть дорожче фактично Х2, дивіться роздрібні ціни на квадро на пк в порівнянні з RTX
7. Процесор i7-11800H, який буде банально швидше ніж 4800h, особливо на одне ядро
8. Безпроблемність. Ці ноути не вмирають, навідміну від asus rog на ryzen, трупами яких забиті всі сервіси та olx
9. Материнська плата не мінлась по гарантії :D
10. Там звичайна термопаста, що значно полегшує обслуговування і не розʼїдає кристал
11. Гарантія 90 днів, точно працюватиме. А тут береться з рук ігровий непотріб без гарантії і вже з ремонтами, то хіба б доплачували :beer:
12. Ноутбук продано за декілька днів + черга з клієнтів говорить сама за себе :-P

Ну, і не забуваємо що пан Pedr1n1 - триндабол, оскільки раз сказав що міняли материнку, а потім каже не було такого. Тобто натриндаболив або колись, або недавно. Але в кінцевому результаті всеодео триндабол, якось так)
V1tt0
Member

ackstarvinta: 11.03.2025 09:41 Для заслуженого триндабола V1tt0 Pedr1n1 - пояснюю останній раз, бо більше цей шкет нічого не заслуговує:

1. Це мобільна робоча станція, яка нова вартує 3-5 євро, зовсім інший інший клас пристрою. Інструмент, а не іграшка
2. Екран Ultrasharp IGZO 100% DCI P3 IPS 500 nit. Х2 яскравості, 100% правильна передача кольорів для Pro, а не половина аналогового телевізора
3. 4 слоти під ОЗП та 3 під NVME: 64гб вже стоїть двома планками (2х32), ще можна 64 доставити. Накопичувач там був Samsung PM9A1 (980 Pro), а не адата/peladn знайдена на смітнику
4. Два ThunderBolt 3 для підключення будь яких девайсів
5. Батарейка 95Wh, майже X2
6. Професійна відеокарта Quadro, вони завжди йдуть дорожче фактично Х2, дивіться роздрібні ціни на квадро на пк в порівнянні з RTX
7. Процесор i7-11800H, який буде банально швидше ніж 4800h, особливо на одне ядро
8. Безпроблемність. Ці ноути не вмирають, навідміну від asus rog на ryzen, трупами яких забиті всі сервіси та olx
9. Материнська плата не мінлась по гарантії :D
10. Там звичайна термопаста, що значно полегшує обслуговування і не розʼїдає кристал
11. Гарантія 90 днів, точно працюватиме. А тут береться з рук ігровий непотріб без гарантії і вже з ремонтами, то хіба б доплачували :beer:
12. Ноутбук продано за декілька днів + черга з клієнтів говорить сама за себе :-P

Ну, і не забуваємо що пан Pedr1n1 - триндабол, оскільки раз сказав що міняли материнку, а потім каже не було такого. Тобто натриндаболив або колись, або недавно. Але в кінцевому результаті всеодео триндабол, якось так)
так само розписав все детально для ослів, додав скріни у відповідь від фаната маркетингових матриць отримав висєр навіть не по темі, тому і так само відповім, можеш все це саме на вивісці свого магазину написати

Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
доречі ноут відправлений клієнту за 34к, можеш піти поскулити і слюні попускати над партією нового мусора з американської мусорки, тому що їх ще ремонтувати треба((
AntonyKandaurov
Member

Дитячий садочок :facepalm:
Що, ніхто ще не зрозумів що 34к це ще дешево, мабуть у продавця там наплив потенційних покупців на лохюа, може навіть скрін діалогів із покупанами скине нам аби ми всі рота позатикали :rotate:
доречі ноут відправлений клієнту за 34к, можеш піти поскулити і слюні попускати над партією нового мусора з американської мусорки, тому що їх ще ремонтувати треба((
Заздрите?) Людина зі сміття гроші робить, а ви свій продали вже? :shuffle:

Відправлено через 15 хвилин 31 секунду:
Тепер зрозуміло. Продам за 35к докину 10к і куплю собі леново які в своїй же темі продажу поливав гівном.
Діти, діти :baby:
Ответить