Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
Filabatya
Member
рево 4 банки з собою взяти, на рекорд підете 

-
leif
Member
ну а шо, аж до 1968 року вело гонщиків взагалі не тестували на стимулятори/допінг, так усілякі тур де франси і на кокаїні и на амфетамінах катали аж бігом, на ютубі повно відео на цю тему. вінішком запиваючи, папіроску потягуючи. були часи 

-
dead_rat
Member
leif
Ще трохи раніше на тур де франсі вболівальники били гонщиків з інших міст. То можна було з пробитою головою на обочині відпочити.
Ще трохи раніше на тур де франсі вболівальники били гонщиків з інших міст. То можна було з пробитою головою на обочині відпочити.

-
Hotspur
Member
цікаві методиdead_rat: ↑ 09.03.2025 13:29 вболівальники били гонщиків з інших міст.

-
odessitmws
Member
_VlaD_
Диск
Диск
-
Hotspur
Member
в реанімацію
-
_VlaD_
Member
Вот я так и понял.odessitmws: ↑ 09.03.2025 13:46 Диск
У меня вибрейки были, так обод при торможении прогибался как пластилин при сжатии колодками. Через несколько месяцев пошла трещина вдоль. С дисковым тормозом таких проблем быть не должно.
-
nutman
Member
Может кто видел где-то, хочу такую штуку найти под свой багажник, а то сумка на лямках съезжает набок с багажника Уже год присматриваю и никогда, нигде и ни разу, не попадал в Украине. Наши ведь воруют или скупают ворованное с Европы, ну должна же где-то то-ли сумочка то ли адаптер такой где-то валяться
-
dead_rat
Member
-
leif
Member
Теж було про це в якомусь відео про тур де Франс. Цеглина могла прилетіти на ізі, а ще ж і без шоломів тоді катали, хіба якась панамаdead_rat: ↑ 09.03.2025 13:29 leif
Ще трохи раніше на тур де франсі вболівальники били гонщиків з інших міст. То можна було з пробитою головою на обочині відпочити.![]()

Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
https://www.instagram.com/reel/DGp-vgXI ... 8zc3VxcDJ6
Все так, все так

-
dead_rat
Member

Тому купив тонкий замок з кодом. З інструментом його перекусити справа секунд, але він захищає він лівих челів що сяде і поїде просто так
-
leif
Member
dead_rat
Це гарна ідея, бо у мене лише важкий і я просто ніколи його не беру саме через вагу/габарити.
Це гарна ідея, бо у мене лише важкий і я просто ніколи його не беру саме через вагу/габарити.
-
dead_rat
Member
Ось, важить сто грам десь, в кишені не відчуваєтьсяleif: ↑ 09.03.2025 16:26 dead_rat
https://amzn.eu/d/8OsE8dP
-
Hotspur
Member
я його тупо ніде не лишаюdead_rat: ↑ 09.03.2025 16:11Тому купив тонкий замок з кодом. З інструментом його перекусити справа секунд, але він захищає він лівих челів що сяде і поїде просто так

-
murzik
Member
сідло гівно. я 44 проїхав, і болить навіть не срака...а ....
-
dead_rat
Member
А нащо ти … усівся на ніс сідла?murzik: ↑ 09.03.2025 16:38 сідло гівно. я 44 проїхав, і болить навіть не срака...а ....
-
leif
Member
Hotspur
Нє, ну тут же мова не про те щоб десь залишити поза зором, а типу ситуація коли заїхали в кафеху на перекус, сіли за столик на вулиці, вел на відстані нехай умовно 5 метрів, але все одно трохи відволікся і все, до побачення.
Відправлено через 42 секунди:
murzik
А ти точно рівно його встановив-затягнув всі болти і правильно сів?
Відправлено через 30 секунд:
Нє, ну тут же мова не про те щоб десь залишити поза зором, а типу ситуація коли заїхали в кафеху на перекус, сіли за столик на вулиці, вел на відстані нехай умовно 5 метрів, але все одно трохи відволікся і все, до побачення.
Відправлено через 42 секунди:
murzik
А ти точно рівно його встановив-затягнув всі болти і правильно сів?
Відправлено через 30 секунд:
Те що требаdead_rat: ↑ 09.03.2025 16:29Ось, важить сто грам десь, в кишені не відчуваєтьсяleif: ↑ 09.03.2025 16:26 dead_rat
https://amzn.eu/d/8OsE8dP
-
odessitmws
Member
А есть вообще сигнализация что бы сообщала на пульт, телефон о том что вел кто то дёргает? Технически ничего сложного но почему то не встречал
-
dead_rat
Member
А твої … чого тоді болять? Походу сидиш на носі сідла, а ті 165 ширини за твоєю дупою вжеmurzik: ↑ 09.03.2025 16:43 dead_rat
та воно широке. 165мм і дермантин вже зліз.
я фізично можу далі їхати окрім моєї проміж....![]()
![]()
![]()
спрайт замість води норм. водою розбавляю троши.