Критики та гравці в захваті від Split Fiction

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Критики та гравці в захваті від Split Fiction

У гри тільки один мінус, щоб пограти треба мати офлайнового приятеля...
Wonderboy
Member

Nirtu: 07.03.2025 10:43У гри тільки один мінус, щоб пограти треба мати офлайнового приятеля...
Грав в свій час Brothers a tale of two sons, просто грав двома руками, мені здається розробник спеціально зробив таку можливість. Тут такого нема?
pelia
Member

Nirtu: 07.03.2025 10:43 Пропоную обговорити Критики та гравці в захваті від Split Fiction

та не обов'язково, онлайн приятель також підійде, і йому навіть не обов'язково купувати гру, тому що версія для друга безкоштовна
phobosse
Member

Був дуже неприємно здивований відсутності локалізації.
Барбарис
Member

phobosse, так еа - презервативи шиті, не додають локалізацію, бо коли вони її додали в галімий онлайн шутер, його не купували. І дарма, що в світі його теж не купували, бо він максимально ху...й.
lordep
Member

Wonderboy: 07.03.2025 10:50
Nirtu: 07.03.2025 10:43У гри тільки один мінус, щоб пограти треба мати офлайнового приятеля...
Грав в свій час Brothers a tale of two sons, просто грав двома руками, мені здається розробник спеціально зробив таку можливість. Тут такого нема?
Це зовсім різні ігри, тут фізично це неможливо.

Доречі в Інетернеті вже є нейро-переклад тексту (через Gemini).
Последний раз редактировалось lordep 07.03.2025 11:34, всего редактировалось 1 раз.
Nirtu
Member

phobosse: 07.03.2025 10:50 Був дуже неприємно здивований відсутності локалізації.
Дійсно паршиво, доводится на польскій грати...
MessiaH
Member

С языка снял
phobosse
Member

lordep: 07.03.2025 11:24Доречі в Інетернеті вже є нейро-переклад тексту (через Gemini).
Пробував його, як по якості і який саме ? бо я бачу є укр та рус. Але під укр комент, типу це переклад вже рус, а не оригіналу.
Shaolin_Style
Member

MessiaH: 07.03.2025 11:37
С языка снял
Untitled.jpg
lordep
Member

phobosse: 07.03.2025 12:03
lordep: 07.03.2025 11:24Доречі в Інетернеті вже є нейро-переклад тексту (через Gemini).
Пробував його, як по якості і який саме ? бо я бачу є укр та рус. Але під укр комент, типу це переклад вже рус, а не оригіналу.
Я не маю гри :-/ , тільки бачив що є переклад на ZoG (рос).
Tiufin
Member

Nirtu: 07.03.2025 10:43 Пропоную обговорити Критики та гравці в захваті від Split Fiction

Так це ж добре. Гра наяткає, що можливо треба трохи зайнятися реальним (а не оффлайновим) життям :D
Telcontar
Member

Барбарис: 07.03.2025 11:12 так еа - презервативи шиті, не додають локалізацію, бо коли вони її додали в галімий онлайн шутер, його не купували. І дарма, що в світі його теж не купували, бо він максимально ху...й.
ЕА звісно ще ті ***, але описана вами ситуація була з Ubisoft.
Барбарис
Member

Telcontar, а вони не купили один другого? Я вже, схоже, заплутався в їх фігні.
MqM
Member

Де свідки прокляття Unreal Engine 5? А то з оптимізацією тут все добре
MessiaH
Member

Shaolin_Style
Мои друзья и знакомые в игры не играют
Telcontar
Member

MessiaH: 08.03.2025 05:21 Shaolin_Style
Так ви ж теж не граєте, тільки бенчі і відоси зі статтерами пишете :rotate:
AFU_power
Member

Telcontar: 08.03.2025 09:51
MessiaH: 08.03.2025 05:21 Shaolin_Style
Так ви ж теж не граєте, тільки бенчі і відоси зі статтерами пишете :rotate:
Про запускання ігор з харда забув згадати
MessiaH
Member

AFU_power: 08.03.2025 10:05Про запускання ігор з харда забув згадати
Та хоть с харда, хоть с ссд, то что на всратых UE4/UE5 статеррит одинаково. Ссд никаким хреном не имеет отношение к обработке 3д изображения. Вот какого хрена от него должен быть толк в играх??? Просто бред, всё что даёт ссд это только более быструю загрузку и всё
AFU_power
Member

MessiaH: 08.03.2025 14:45
AFU_power: 08.03.2025 10:05Про запускання ігор з харда забув згадати
Та хоть с харда, хоть с ссд, то что на всратых UE4/UE5 статеррит одинаково. Ссд никаким хреном не имеет отношение к обработке 3д изображения. Вот какого хрена от него должен быть толк в играх??? Просто бред, всё что даёт ссд это только более быструю загрузку и всё
Ми точно на форумі оверклокерів, а не гуманітаріїв? Швидші підгрузки - менше виникнення статтерів, багів, лагів. Я грав кіберпанк з харда і в мене скрипти в діалогах застрягали, поки не закінчиться збереження гри, не підвантажувались вчасно текстури та повний флакон. Тим паче спліт фікшин на UE5, от дивина, проблем оптимізації у неї немає. Як і в багатьох інших іграх на UE5, легше ж причепитись до пари неоптимізованих ігор та постійно в кожній темі повторювати які разраби погані, бо знов на UE5
Ответить