Черный список компьютерных фирм

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Junior

КТС.ua :
1. Доставка НЕ БЕЗКОШТОВНА (комісію сплачуєте саме покупець, хоча на сайті вказано доставка безкоштовна)

2. Впарює килимки (якийсь непотріб) для мишки за доп-плату без вашого відома.

Вчора замовив в КТС.ua материнську плату Асус за 7265 грн. Доставка указана безкоштовна.

Сьогодні прийшло повідомлення з Нової почти про доставку. Ціна указана. 7504 грн.
Пишу в вайбер КТС, що сталося що ціна інша. На що мені відповіли ви можете перезамовити материнську плату і ми відправимо іншу без подарункового КИЛИМКА.

На сайті ніяких подарунків не написано. Ніяких акцій. Нічого окрім материнської плати я не замовляв.

Далі ввожу ттн на сайт нової почти і бачу комісію Нової почти 167 грн.
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

wakee
Якийсь підлітковий відгук ображенки на те що нова пошта бере гроші за все, навіть за повітря в посилках. :-/
wakee
Junior

Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Mykolay3ack: 25.02.2025 17:32 wakee
Якийсь підлітковий відгук ображенки на те що нова пошта бере гроші за все, навіть за повітря в посилках. :-/
Можливо тобі потрібен НЕ ПОДАРУНКОВИЙ килимок ? за твої кошти який ти не замовляв
neo89skynet
Member

wakee
Вiдмовся та i все.
Vermont
Junior

wakee: 25.02.2025 17:19 КТС.ua :
1. Доставка НЕ БЕЗКОШТОВНА (комісію сплачуєте саме покупець, хоча на сайті вказано доставка безкоштовна)

Вчора замовив в КТС.ua материнську плату Асус за 7265 грн. Доставка указана безкоштовна.

Сьогодні прийшло повідомлення з Нової почти про доставку. Ціна указана. 7504 грн.
Пишу в вайбер КТС, що сталося що ціна інша. На що мені відповіли ви можете перезамовити материнську плату і ми відправимо іншу без подарункового КИЛИМКА.

На сайті ніяких подарунків не написано. Ніяких акцій. Нічого окрім материнської плати я не замовляв.

Я думаю вам спочатку потрібно ознайомитись що таке післяплата на Новій Пошті і що там діють тарифи Нової пошти

Обрали б, наприклад, оплату на сайті і ви не сплачували тарифи Нової пошти.

Якщо я не помиляюсь? то це була акція: купуй мат. плату та отримуй Ігрову поверхню Asus TUF Gaming P1 Speed (що вартує 499 грн) у подарунок.
https://ktc.ua/motherboard/periferiya_v ... _asus.html

Зараз є схожа подарункова акція, SSD в подарунок до мат. плат Gigabyte, і подарунок добавляється автоматично за 0.1 грн

Виглядає як "я не розібрався" але магазин 100% винен, чи все таки "Чорний список"?
Вложения
Знімок екрана 2025-02-27 214411.jpg
Знімок екрана 2025-02-27 220549.jpg
wakee
Junior

Vermont: 27.02.2025 22:59

Я думаю вам спочатку потрібно ознайомитись що таке післяплата на Новій Пошті і що там діють тарифи Нової пошти

Якщо я не помиляюсь? то це була акція: купуй мат. плату та отримуй Ігрову поверхню Asus TUF Gaming P1 Speed (що вартує 499 грн) у подарунок.

Зараз є схожа подарункова акція, SSD в подарунок до мат. плат Gigabyte, і подарунок добавляється автоматично за 0.1 грн

Виглядає як "я не розібрався" але магазин 100% винен, чи все таки "Чорний список"?
Ви як працівеик КТС повинні були мене запитати чи я хочу купити у вас коврик за 72 гривні. А не розказувати який він безкоштовний. А потім в вайбері писати , що давайте перезамовим без коврика і буде дешевше

Відправлено через 5 хвилин 20 секунд:

Сама коробка материнської плати хоч і запакована була, але вся знизу в брудові. Гидко в руки брати. Десь на землі валялась. А потім навіть не протерши відправили. Нижня частина пакування від цієї землі з пошкодженями. А потім такі говорять , що у вас неналежний стан в разі повернення
Вложения
Screenshot_2025-02-28-12-38-42-169_com.viber.voip.jpg
tablestikus
Member

wakee: 01.03.2025 22:56

Ви як працівеик КТС повинні були мене запитати чи я хочу купити у вас коврик за 72 гривні. А не розказувати який він безкоштовний. А потім в вайбері писати , що давайте перезамовим без коврика і буде дешевше
А нащо замовляти акційний товар де іде подарунок і вимагати щоб з вами обговорювалі чи треба вам акцийний подарунок? Якийсь дитячий садок.

Ну і не знати про комісії при накладеному платежі в 2025 році якийсь сюр.
shnok
Member

wakee
У меня с КТС.ua была сложная ситуация ценой в несколько раз выше чем приобретение автора. Товар забрали назад без головной боли и все сделали на высшем уровне, автор начинает тут кукурекать за 167грн где меньше стоит бургер в жизни, хотя при заказе наложенным платежом, указано в корзине , что будет еще плата, все это там прозрачно. Еще и новорег. Сначала он пишет "отменяете заказ", после "хотя не отменяйте" :rotate: , там менеджер сам в недоумении. И самое главное это не повод заносить в черный список, это тема подразумевает совсем другое.
AmigoPhoenix
Member

wakee
Можете розмістити тут скрін з додатку НП, де вказана вартість послуг?
Ось такий:
спойлер
НП додаток скрін.jpg
wakee
Junior

AmigoPhoenix: 01.03.2025 23:51 wakee
Можете розмістити тут скрін з додатку НП, де вказана вартість послуг?
Ось такий:
спойлер
НП додаток скрін.jpg

Після того як я затлефонував їм і поскаржився менеджеру, вони вирішили змінити ціну ту яка була на сайті. Тому скріншот там буде з новою ціною

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
tablestikus: 01.03.2025 23:02
wakee: 01.03.2025 22:56

А нащо замовляти акційний товар де іде подарунок і вимагати щоб з вами обговорювалі чи треба вам акцийний подарунок? Якийсь дитячий садок.

Ну і не знати про комісії при накладеному платежі в 2025 році якийсь сюр.
Саме на сторінці материнської плати немає ніякої акції. Ви читайте уважно. А то про дитячий садок пишите а самі прочитати не можете
wakee
Junior

Купив в Enko материнську плату.

ШАХРАЇ. Фіскального чеку немає. Відправили в сильно м"ятій коробці материнську плату. Під час розмови с консультантами безпричино кладуть трубку. При поверненні товару повертають не всю сумму. Обдурили на 180 гривень.

Не здумайте зв"язуватись. Повертати товар також не хочуть поки не начнеш говорити за Закон. За коробку начали з"ъжати що я її помнув, поки не сказав що піду в Нову пошту і з камер покажуть в якому вона була стані.
7mindfields
Member

wakee: 07.03.2025 13:44 Купив в Enko материнську плату.

ШАХРАЇ. Фіскального чеку немає. Відправили в сильно м"ятій коробці материнську плату. Під час розмови с консультантами безпричино кладуть трубку. При поверненні товару повертають не всю сумму. Обдурили на 180 гривень.

Не здумайте зв"язуватись. Повертати товар також не хочуть поки не начнеш говорити за Закон. За коробку начали з"ъжати що я її помнув, поки не сказав що піду в Нову пошту і з камер покажуть в якому вона була стані.
Який наступний відомий магазин достойний твого прохолодного відгуку? :lol:
alumem
Member

Я так понимаю ты коробки покупаешь)
Ну и это, выздоравливай там, а то видно что болезнь какая-то :laugh:
wakee
Junior

alumem: 07.03.2025 14:24
Я так понимаю ты коробки покупаешь)
Ну и это, выздоравливай там, а то видно что болезнь какая-то :laugh:
Ти з Енко ? підлікуйся вмісті з працівниками. І за шахрайство нехай розкажуть
valera60
Member

Всем доброго здоровья. Попал в эту ветку форума и "пошатнулось" внутреннее равновесие...Есть у кого опыт/информация по этому магазу: https://soho.com.ua/ua/about_us .
Пишут на рынке 12 лет. На hotline/ek.ua пишут "зарегистрирован пару месяцев".
Заказал у них БП be quiet, наложенный платёж, упаковка заводская, вчера (06.03), вчера и отправили, завтра (08.03) будет в отделении Новой почты. Магазин в Киеве. Посылка выслана с Ивано-Франковска, от ФОПа . Заказывал в Enko/Brain/Сomtrading приходило именно с магазина. В чём прикол х.з. может и нормально. При заказе спросил, как на счёт "гарантийного талона" или "что/чем/как" у них эта функция указывается. Сказала "чек о покупке", но, и/или, ещё можно у них купить гарантию на год, если правильно понял, 1000+грн., туда входит любое "вдруг что". По поводу "гарантии 10 лет" уже сомневаюсь. На стр.105, самое последнее сообщение от Schiller, есть пример. Появилась мысль отказаться от посылки...
p.s. В Эл.Мире даётся "гарантийный талон" и чек о покупке. Что может здесь прийти - загадка. Без какой бумажки/условия гарантия не выполняется, если она всё же работает.
Zey
Junior

привет всем, а кто то покупал с магаза pixophone.com что то, к примеру мобилу? подозрение что как то дешево, почитал отзывы на хотлайне, то с открытой коробкой пришло (хотя просили что б не вскрытая была), то новое под видом б/у толкают... хотел oppo find x8 pro цапнуть, на сайте ~40к стоит, а в другом магазе 54к, и получаеться только в этих двух они есть, больше в Украине их вроде нема
tablestikus
Member

Zey
Звичайні сіровози зі всім витікаючим.
wakee
Junior

valera60: 07.03.2025 16:43 Всем доброго здоровья. Попал в эту ветку форума и "пошатнулось" внутреннее равновесие...Есть у кого опыт/информация по этому магазу: https://soho.com.ua/ua/about_us .
Пишут на рынке 12 лет. На hotline/ek.ua пишут "зарегистрирован пару месяцев".
Заказал у них БП be quiet, наложенный платёж, упаковка заводская, вчера (06.03), вчера и отправили, завтра (08.03) будет в отделении Новой почты. Магазин в Киеве. Посылка выслана с Ивано-Франковска, от ФОПа . Заказывал в Enko/Brain/Сomtrading приходило именно с магазина. В чём прикол х.з. может и нормально. При заказе спросил, как на счёт "гарантийного талона" или "что/чем/как" у них эта функция указывается. Сказала "чек о покупке", но, и/или, ещё можно у них купить гарантию на год, если правильно понял, 1000+грн., туда входит любое "вдруг что". По поводу "гарантии 10 лет" уже сомневаюсь. На стр.105, самое последнее сообщение от Schiller, есть пример. Появилась мысль отказаться от посылки...
p.s. В Эл.Мире даётся "гарантийный талон" и чек о покупке. Что может здесь прийти - загадка. Без какой бумажки/условия гарантия не выполняется, если она всё же работает.
Перш за все дивись на коробку, стан трвару пломби. Якщо буде без пломб або коробка ніби її в жопі через кордон перевозили відмовляйся
Aleksandr1973
Member

Mykolay3ack: 25.02.2025 17:32 wakee
На підлітка якраз зараз ви дуже схожі . Платіть свої гроші за що хочете . Та автор на всі 100 правий . Вро ді як 38 років а мислити як школота .
Zey
Junior

tablestikus: 07.03.2025 18:01 Zey
Звичайні сіровози зі всім витікаючим.
А всмысле? Ну к примеру у меня сейчас sams s22+ тоже серый,(на снапе) SM-S906B регион bri, агрегации норм 4g+ почти везде есть, ну разве в сховище дропает на h+)), мне главное чтоб б/у не всучили😅 ,
Ответить