Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

CLkaps25: 05.03.2025 21:19а от як зрозуміти чи буде підтримувати плата діод в середині свічів - без поняття
На фото видно, що діоди вже розпаяні на платі, тому вам потрібно лише вставити світчі в плату:
спойлер
Изображение
leif
Member

CLkaps25: 05.03.2025 21:19 Свічі Cherry MX Black (RGB) я знайшов
і шо, прям в стоці з ргб-світлодіодом? 6-контактний світч? а ну, покаж, шо ти знайшов, дай посилання, будь ласка. скоріше за все, ти знайшов просто з прозорим/напівпрозорим корпусом, а це зовсім не означає, що там є світлодіод :)

для того щоб світлодіод був ще й РГБ, потрібна плата з 6-ма контактами під кожним світчем (два власне для світча і ще 4 під світлодіод - R, G, B, +). як раз така, як я постив трохи вище тут в топіку з під майже 10-річної клавіатури разер. але таких плат для кастомів я не зустрічав сам. під одноколірні (два контакти) світлодіоди у мене є плати, але вони всі солдер (під пайку) і для трохи інших клавіатур, а під шось типу кукеїв треба дивитись. вивчай фотки солдер пцб для кукеїв, дивись чи є майданчики під припаювання діодів. виглядають вони ось так:
спойлер
Изображение
два отвора близько один до одного під посадковим місцем під світч.

але добре подумай, чи будеш ти це все взагалі паяти, бо, якщо це буде солдер плата (уявімо, що станеться диво і вона таки існує), то світчі також доведеться припаювати, або ж встановлювати мілл-макс сокети, що теж треба паяти і коштують вони доволі дорого по мірках того сегменту, який ти розглядаєш.
CLkaps25: 05.03.2025 21:19виходить якщо хочеш підсвітку, то плата буде 1.2 мм і флекс-кат
ну, шо сказати, буває така фігня, нічого не поробиш, доводиться обирати.

Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
Kosdnepr: 05.03.2025 21:46На фото видно, що діоди вже розпаяні на платі, тому вам потрібно лише вставити світчі в плату:
та з цими пцб він розібрався. це як раз ті опціональні пцб з підсвіткою про які я написав вище.

але він же не хоче 1.2мм і флекс кати, більш жорсткий тайпінг бажає, а так щоб і 1.6 мм і без флекс-катів і ргб, то кукей такого не пропонує.
Ответить